A. Gelūno nutekintame finansų ministro laiške – raginimas taupyti

Grįžti į straipsnį

juk

juk portretas
tai socmafijos sulai babkes skaiciuoja SAU.......

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Kokiu būdu gerbiamas Gelūnas gali prisidėti prie ,,atsakingai ir geranoriškai'' prie Lietuvos gyventojų skaičiaus augimo? Jis nori,bet negali,o būk bet koks atsakingas švietimo ir mokslo komisijoje visos jau klimaksinės.

Nesupratau

Nesupratau portretas
tai Gelunas tekindamas laiška reiškia savo pasipiktinima pasigėrėjima ar šiaip stukalina?

liberalų VELTĖDŽIAI-- įpratę ALINTI gyventojus,

liberalų VELTĖDŽIAI-- įpratę ALINTI gyventojus, portretas
GELŪNAI, ----kada liberalai suprasite, kad IŠGYVENTI būtina iš savo PROTO ir DARBO, ----LIBERALŲ parazituojanti nesąžininga ŠUTVĖ privalo tai suvokti kuo greičiau, ----ko gero , nematai ir nesupranti kokia KULTŪROS padėtis šalyje--LOJI, kaip tai daro visada LIBERALAI--visiškai be pagrindo--nežinodamas REALYBĖS--- ir tai VAIDINI visuomenės akyse, kad rūpiniesi kultūra,---ĮKYRĖJO tokie "rūpintojėliai" .Kada pamatysi kiek "prigimdyta kultūros įvairių ŠIUKŠLIŲ"--kurios neišsitekdamos--viena kitą ĖDA,----ar ŽINAI, kiek stovi pastatytų tuščių -apleistų kultūros židinių---- negebi tai ĮVERTINTI, kokią žalą daro valstybei--SIŪLAI dar giliau bristi į NEŪKIŠKUMĄ, ir tai kalba buvęs VALINSKININKŲ ministras, kuris nesuvokia---jog vertybes šalyje kuria ne AITVARAI. ŽMONĖS--nerinkime liberalų VELTĖDŽIŲ į seimą !-- tai mūsų prakaito alintojai..

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl socdemams ir konservatoriams gera gyventi Lietuvoje? Nes jie moka susikurti privilegijas ir jomis naudotis beveik trisdešimt Nepriklausomybės metų. "Pavyzdžiui, privilegijas politikams Vilniaus miesto klinikinės ligoninės filiale, buvusioje "spec. ligoninėje" (Antakalnio g. 124). Čia, pasak ligoninės bei Vilniaus vadovų, lankydavosi parlamentarai, signatarai bei kiti politikai, daugiausia – socialdemokratai ir konservatoriai. Čia šiems vadinamiesiems VIP pacientams buvo atskiras įėjimas, atskiras aptarnavimas. Privilegijuoti asmenys, įtraukti į atskirą kartoteką, į gydymo įstaigą galėdavo patekti ne per paradinį įėjimą, o per pilotus aptarnaujantį Aviacijos centrą. Šio centro medikai be eilės ir aptarnaudavo lietuvišką nomenklatūrą, už gydymą ir paslaugas sumokėdavo ligonių kasos." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

:DDD

:DDD portretas
ilgai parazitavęs Gelūnas sustoti nebegali, mesti tą konservliberastinį demagogą lauk iš politikos, kas tokius renka

Rapolas

Rapolas portretas
Mes 30 metu girdime: susiverzti dirzus ir taupyti. Tokia valdzia ir ministrus reikia kuo greiciau vyti lauk. Tegul eina grioviu kasti.

Pats Gelūnas

Pats Gelūnas  portretas
buvo LR Kultūros ministru.Į jį net prezidentė palankiai žiūrėjo..O kokioj siknoj tada buvo Gelūno finansinis planas kaip PAKELTI finansavimą visoms 'vargstančioms' kultūros sritims stiprinti?Iš kur dabar Špokas turi imti pinigų?Mostelti burtų lazdele ar Trumpo paprašyti? Laimė kad jis šiame poste o ne koks nors eilinis, bukas konslibsosdemonu frikas

Galerijos

Daugiau straipsnių