Garbė pirmininkauti pirmajam naujojo Seimo posėdžiui gali tekti A. Vinkui

Grįžti į straipsnį

Pafa

Pafa portretas
Ce tipo tas brazausko mokinys?! Mokytojau mokytojau kur verke prie amb lavono?

Motiejus Šumauskas

Motiejus Šumauskas portretas
Bet kokie istorijos vektoriai. 1840 m. birželio 14 d. generolas Vincas Vitkauskas atsisako priešintis Raudonąjai Armijai, o po 80 metų (!), jo anūkės vyras atidaro Seimo posėdį ! Ir dar dešimt metų atgal pasako kalbą prie Brazo kapo. Reiškia praėjo KGB filtrą, išliko valdžioje. Kiti buvo "pakišti po splavu", "Ožio" rankomis darant atranką 1990-1992 metais.

Sniečkus

Sniečkus portretas
Šis Vinkus karkerą sovietmečiu padarė tik todėl, kad sugebėjo apsivesti generolo Vinco Vitkausko anūkę. Skaitykit Juozo Baltušio "Dienoraščius". Pirmą kartą prisitatydamas kažkam iš įtakingų sovietinės Lietuvos žmonių, Vinkus pirmiausia pasakydavo, kad jis vedes Vinco Vitkausko anūkę ir , suprask, yra ne šuns papas. Komunistinė mafija nemirtinga.

tulpes@lrpk.lt

tulpes@lrpk.lt portretas
Nu pagal isvaizda tai panasus i pirmininkautoja, pagal isvaizda

Rici

Rici portretas
Ne veltui Santariskese turejo SPERMATOZOIDO pravarde,dar vienas isverstaskuris.

To Jonui

To Jonui portretas
Man rodos ,kad pats esi ne tik griuvena ,bet ir chamas.Vinkus -labai inteligentiskas,protingas,doras zmogus.Labai grazu,kad tradicija butu palaikoma.

Jonas.

Jonas. portretas
Ir tas griuvena papuole.Apsaugok Viešpatie.o kur žodžiai prie M.B karšto.Mokytojau..it.t,o dabar jau valstietis buvęs daktaras patopo.Baisus tokie žmonės kurie keičia draugus,partijas ir.t.t.Tokius reikia lenkti 20 KM spinduliu.Senas Faksas.Va ką žmonės pasirinko Baisu.

Galerijos

Daugiau straipsnių