G. Paluckas atsistatydina iš Socialdemokratų partijos pirmininko pareigų

Grįžti į straipsnį

MUMU

MUMU portretas
Gintautai, paimk ir ANŪKĄ

Anima

Anima portretas
Nė velnio,Lietuvoj jokios socialdemokratų partijos nebuvo ir nėra,ir...nebus.Tiesa,gal Grinius ar to laikotarpio kai kurie ką nors panašaus mąstė.Tikrieji socialdemokrtai siekia socialinio teisingumo,skurdo naikinimo,o mūsiškiai?..Visi gviešiasi prisigrobti kuo daugiau turto,tapti išskirtiniais.Ir visi buvę komunistėliai.Jau nekalbant vien apie turtus jų dievinamo Brazausko,aprūpinusio viskuo ne tik savo giminę,bet ir meilužes.

Logiška, kad bėga iš tebeskęstančio laivo

Logiška, kad bėga iš tebeskęstančio laivo portretas
Partija be ateities - sugadinusi gyvenimus šimtams milijonų gyventojų pasaulyje XX amžiuje.

Seniai galvojau

Seniai galvojau  portretas
kada tai įvyks , nes socdemai buvo tapę konservliberalių satelitais . Jokio skirtumo , tik paluckinių " nulenkta galva " ir iškeltos pritariamai balsavimui rankytės . Kairė partija ? Paluckiniai ? :)) Dabar galės grįžti pas konservatorius . Fui...

PARTIJOS SUSKALDYMAS, NE TAMSTOS NUOPELNAS?

PARTIJOS SUSKALDYMAS, NE TAMSTOS NUOPELNAS? portretas
Buvo vienintelė stipri partija, kuri galėjo konkuruoti ir nugalėti landsberginę šutvę. Ar ne Palucko nuopelnas išdraskyti iš vidaus ir suskaldyti solidžią partiją. Sugriauti nesunku. Tik ją atstatyti truks ne vieną dešimtmetį.

per

per portretas
ateinančius rinkimus tep bus konserviu partijoje.(liberalu - piniguočiai neleis, nupirks ka reik..) Išmes žmonės už borto visus senus svolačius su anūku priešaky. Dabar šitiem socam galima dėt kryžių - nusigyventi kaip mes žinom ilga neužtrunka o va prasigyventi tai visada sekasi labai labai sunkiai..

Babunė

Babunė portretas
Seni, sukriošę bebrai ėdė, ėdė, išėdė. Dabar socialdemokratai išsirinks į vierchus jaunesnį, gražesnį, labiau patyrusį akušerį Oleką. TBS agentūros žiniomis.

Aha

Aha portretas
Žmogus, tikrai buvo ne savo vietoj.

Gaila

Gaila portretas
Geri norai buvo pas vaikiną. Neatlaikį senų bebrų spaudimo.

teistumas

teistumas portretas
Kam jis įdomus... Mudakas.

Balamutas

Balamutas portretas
Labai teisingas Palucko pasirinkimas. Socialdemokratų partjos vairalazdes galima patikėti tik Andriukaičiui. Tai pats protingiausias, teisingiausias, gabiausias, patikimiausias visų laikų politikas. Gydytojas, daktaras, akušeris. Ketvirtas po Dievo, jo sūnaus ir šventosios dvasios. O Gintaras labai tiktų žaliukams, žaliavalgiams, žaliesiems.

hara

hara portretas
Pasirodo per skystas. Suede komunistine seimo nomenklatura.

Galerijos

Daugiau straipsnių