G. Nausėda užstojo Vengriją ES vadovų ginče dėl kontroversiško įstatymo

Grįžti į straipsnį

Ideologija

Ideologija portretas
Dabar dergs Prezidentą visomis išgalėmis. G.Lansbergiui, kaip URM vadovui, siūlau taip pat apsvarstyti prisijungimo prie Višegrado šalių klausimą. Mes turėjome didingą bendrą istoriją su tais kraštais...

Dainius

Dainius portretas
Mano prezidentas!

Pagarba

Pagarba portretas
Pagarba Prezidentui Gitanui Nausėdai.

O

O portretas
jei dar taip užstotų prievarta varomus į bankus Lietuvos piliečius ir užtikrintų teisę rinktis, kaip gauti UŽDIRBTĄ atlyginimą - pervedimu ar grynais... Va čia tai būtų Tikras Prezidentų Prezidentas, iki gyvos galvos už jį galvą guldyčiau! Ir ne vien aš.

vilius

vilius  portretas
vengrai savo laisve iškovojo krauju,jie suvereni valstybe ir gali pas save laikytis savu istatymu.manau ,kad nepilnamečiams homoseksualu reklama kenksminga,palaikau MUSU PREZIdENTĄ.ne laiškais toKie klausimai sprendžiami>>matyt buvo uoli komsomolka

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuva kartu su Vengrija, Lenkija, Italijos Siaures Lyga. Salin Briuselio p.i.d.e.r.a.s.i.n.i.s teroras. O dar geriau kad ES PiderKolchozas butu sunaikintas.

dk

dk portretas
Nemanau, kad Vengrijos istatymas "kontroversiskas". Kiekviena salis GALI tureti savo nuomone ir tvarkyti savo valstybes gyvenima. Atrodo, kad gyvename demokratiniame pasaulyje, bet man panasu, kad DIKTATUROJE! Nesupratau, pries kokias ES "vertybes" nukreiptas vengru istatymas. Kas yra "vertybe" ES? Ar homoseksualizmas "vertybe"? Manau, kad musu vertybes - KITOS! Gerbiu Prezidenta, kad jis palaiko Vengrija, kai visi kiti puldineja. O Nyderlandu premjeras - visiskas Merkel vasalas!

berniukui

berniukui portretas
Tai buvę VSD pareigūnai tiesą sako, kad Garliavos košmaras kilo tik dėl to, kad ir homoseksualai buvo įsivėlę į pedofiliją?

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Netikėta - pagarba.

labai gerai

labai gerai portretas
Šaunuolis Nausėda. Beje, reikėtų priminti, kad Nausėdos pozicija yra nuosekli, nes ir anksčiau Lietuva užsistodavo ir Lenkiją panašiais klausimais. Tad visi kritikai gali pasibarstyti galvas pelenais. :)

taip

taip portretas
prezidente gal logika ir sveikas mastymas nugales visus sunkumus ir pats laikas tautos remiamu pradet valdziag yviu valyma kartu su visom politsaikom su va karu iremintus lgbt pridurkus negerbencius nei saves nei garbi/ngu zmoniu tai tokiu povilioniu itakos rezultatas kartu su bergaujomis grazinkit /valstiecius / su ASirinskiene uz kuriuos balsavome o visa sia sobla su VRK laurute perduot teismui isaiskint kas pazeide musu konstitucija ir tyciojasi is musu seimu ir vaiku?;;;

....manau

....manau  portretas
....,kad neįgaliųjų klausimas ir Jų problemos yra daug opesnės nei šių visiškai fiziškai sveikų ,bet sau vietos nerandančių lgbt vienetų poreikiai ...

Patvoriniui berniukui

Patvoriniui berniukui portretas
Kai Vengrija blokuos sankcijas jos draugui putinui,ar ilgas ir gražus t.p bus solidarus su Orbanu, kad parodyti koks jis reikšmingas

Sigitas

Sigitas portretas
Dėl tos netradicinės klubinės spalvuotos grupės savo nuomone išsakė Vengrijos, Lenkijos vadovai. Dabar dėl to tvirta savo nuomone pareiškė Lietuvos prezidentas G. Nausėda. Būtent LR prezidentas atsisakė pasirašyti ES šalių laišką , kurio neva būtų reiškiama utopinia parama netradiciniai klubiniai spalvuotai vadinamai bendruomenei . Tokį prezidento drąsu veiksmą - žingsnį palaiko dauguma Lietuvos piliečių. Ačiū Jums LR prezidente.

jklns

jklns portretas
p agarba prezidentui ir linkiu toliau nepasiduoti neuztenka kiek metu mums diktavo rusija dabar atsirado kiti sliuzai iskripeliai prades diktuoti uz prezidenta jeigu jiems nusileisti tai kaip tarakonai uzpuls ir reikia ko greiciau paleisti issigimusi seima

Birutė

Birutė portretas
Visiškai palaikau teisėtai išrinktą prezidentą O valdančiųjų visai nepalaikau.

šaunuolis VENGRIJOS p r i n c a s , kažkada nukniso

šaunuolis VENGRIJOS p r i n c a s , kažkada nukniso portretas
Lenkijos 14- tę sužadėtinę skirtą JOGAILAI,kurio protas ir laikysena VEIDMAINIŠKA - IŠDAVIKIŠKA -- -panaši į konservatorių OŽIO.

šaunuolis prezidentas

šaunuolis prezidentas portretas
narkomanai pedalai koncervai tulzimi springsta, isdraskytom isangem

KL

KL portretas
Na kiek daug Nausedos "palaikytoju", kiek siulanciu savo balsa, kiek ji mylinciu ir galinciu del jo netkarti visus kurie ne su jais, taciau..ju ta meile labai greit praeina ir istirpsta, kaip pavasario sniegas..ir tada Prezidentas primins daina"...meile buvo netikra, pustelejo ...", o jie myles jau kita

Jėga

Jėga portretas
Vengrija+Lietuva+Rusija=amžina meilė

ALGIS

ALGIS portretas
Nenustebčiau , jeigu ES parlamente stsirastų procedūrinis kabinetas,lgbtq nariams ŠAUNUOLIS MŪSŲ PREZIDENTAS --nepasidavė milžinų diktatui , o tai , dėl Merkel , Europą užplūdo emigrantų maras .

jonas to baisu

jonas to baisu portretas
Saunuoliai SEIMU MARSO DALYVIAI IR ORGANIZATORIAI!!!! to baisu, maziau bijok, morkyte issitrauk, ir galesi prisijungti prie marso.

VEIDMAINIAI konservatoriai i š d a v ę KRIKŠČIONYBĘ,

  VEIDMAINIAI konservatoriai  i š d a v ę KRIKŠČIONYBĘ, portretas
n e į s i g i l i n ę į VENGRIJOS siekius--a k l a i ir NEPAGRĮSTAI kelia triukšmą--visa tai v y k s t a dėl KONSERVATORIŲ neprofesionalumo, jie KOMPETENCIJOS neturėjimą bando p a s l ė p t i -- CHAMIŠKUMU ir tai darydami n e s u v o k i a , jog GYVENTOJAI daugelį metų mato jų VEIDMAINYSTĘ . ir laukia iki jie n u s k ę s savo SRUTOSE.

jonas

jonas portretas
ACIU PONAS PREZIDENTE, PAGARBA!!!

Kaka

Kaka portretas
Vengrija yra paskutinis europietiškų vertybių bastionas Europoje. Jei vaivorykštiniai uzurpuos Vengriją, tuomet Europa žlugs.

Klp

Klp portretas
Ilgas ir gražus tapo Orbano geriausiu draugu.Lauksim dabar,kad taps ir putino subinlaižiu

Gi

Gi portretas
Paskutinė vinis į nausėdos karstą. Tiek gėdos Lietuvai padarė, Lietuva vėl atrodo lyg viduramžių kaimas, jei Lietuva taps tokia, kai vengrija ar lenkija, tai jau bus Lietuvos pabaiga

Taip

Taip portretas
Vengrija privalo pasitraukti iš ES, mažų mažiausiai reikia nutraukti finansavimą vengrijai

Jonas

Jonas portretas
turi buri demokratija ! Vengrija ir Lietuva irgi gali isreiksti savo nuomone ir poziuri

R

R portretas
Nausėda jau turi mano balsą kituose rinkimuose.

Ps.

Ps. portretas
Vengrija ir Lenkija siekia išlikti tautoms. Jeigu prezidentui užteks jėgų, lietuvių tauta taip pat turi šansą išlikti.

Baisu

Baisu portretas
Du blogi dalykai - Lgbt bendruomenė, kuri taip dergiasi , tai ne tie gėjai, kuriuos pažįstu. Kita bėda-šeimų maršo organizatoriai kažkokie nesveiki. Ir čia ir čia bėda.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Už anksčiau pasirašytą su Prezidentu nesuderintą laišką Pranckevičius turi būti nedelsiant išpirdolintas iš darbo, o Landsbergis iškviestas pasiaiškinti! Kaip tai gali būti, kad kažkoks viceministras veikia priešinga kryptimi, negu Prezidentas, kuris atstovauja Lietuvos valstybę ir yra atsakingas už jos užsienio politiką!

Jonas

Jonas portretas
Palaikau prezidentą.

Vardenis

Vardenis portretas
ES, Vengrijoje ir Lietuvoje skirtingi laiko juostos. Mes vis dar kažkur 1900 metais gyvenam.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Didžiuojuosi, kad mūsų karalius Steponas Batoras buvo vengras (Batory Istvan). Šaunuoliai vengrai! Ačiū jiems.

No pasaran

No pasaran portretas
Pydarosai nepraeis!!!

deinis

deinis portretas
Neaišku kas dedasi Europoje,kažkoks Markas Rute smerkia Vengriją ,kažkoks A.Pranskietis pasirašo kažkokius popierius ,kurie nepriimtini lietuviams ,juk dokumentus turėtų pasirašyti tik prezidentas o ne kažkokia Cixanovska ir visiškai neaišku ,kaip ES valstybių vadovai susitikinėja su kažkokia moterimi,kuri neturi jiokių Belarusijos žmonių įgaliojimų ,kas juos klaidina ,kas nori pakenkti paprastiems belarusams ,sugriaunant pramonę ,ūkį,

Krušti

Krušti portretas
Tuos lgbt iš Lietuvos ten kur juos myli ir gerbia išjrypėlius suknistus.

Spaliukas

Spaliukas portretas
Pydori Neproidut !!!!!!

Kaunietis

Kaunietis  portretas
Pagarba Prezidentui ir Kauno Merui Matjošaičiui! Stabdykite vaivorykštinį gaivalą!

Anonimas

Anonimas portretas
Tai bent ES lyderiai...,bet iš kur tokie begalviai Lietuvos UR ministerijai vadovauja,ir tuo pačiu Prezidentui kiša koją.Na bet dabar gal jau aiškiau visiems kas ta Lietuva?Būtina keisti UR ministrą,G.Landsbergis nesugeba tinkamai atlikti savo pareigų,ir menkina Lietuvos įvaizdį.

TS-KGB-LGBTQ ateitis aiški

TS-KGB-LGBTQ ateitis aiški portretas
Prievartinis mažamečių praktinis mokymas sodomijos ir gal net pedofilijos.

Manau

Manau portretas
Kad tai geras žingsnis mūsų vaikų saugumui,tiems lbgt psichiškai nesveikiems iškrypėliams nereikia leisti jiems paradų daryti,skelbti savo veiksmus akyvaizdžiai laikraščiuose,TV ,o ypač švietimo sistemoje.Apsaugokoti mes turime nuo tų lbgt veiksmų Ačiū Prezidentui už mūsų tautos prašymus apsaugoti šeimas,tikimės ir ateityje laikysis šio savo sprendimo.

Vartotojas

Vartotojas portretas
Pagarba prezidentui, palakykime jį. Nes dabar lbgq visai pasius:) tik zmones gali prezidentui padėti

Aisku pasidare

Aisku pasidare portretas
"nepriklausomas" pradejo dirbti

Per anksti džiaugiates

Per anksti džiaugiates portretas
Juk jis sake tobulimsim įstatyma o rudeni priimsime.palaukite rudenio .

Sūduvis

Sūduvis portretas
Šį kartą prezidentas parodė stuburą, sveikinu, matomai po šių garbingų jo veiksmų seks pidarų ir lezbių atakos, bet dauguma Lietuvos žmonių yra sveiko proto ir palaiko prezidentą.

Savas

Savas portretas
Pagarba Lietuvos Prezidentui !

pritariu prezidentui

pritariu prezidentui portretas
teisingai,ir as pritariu Tevai atsakingi uz lytini auklejima.Ir uztenka to gejizmo.Per visus galus brukama.Reikia stengtis atsilaikyti pries sia Sodoma gomora.Ateitis bus nekokia,jei pasiduosime.

Kur

Kur portretas
Dingo puidokas pavilionis.kažkaip tylu gal sėdi

kaunietis

kaunietis portretas
šį kartą pagarba prezidentui

Galerijos

Daugiau straipsnių