G. Nausėda: tolesnis tikslas – Baltarusijos visuomenei sutarti dėl laisvų rinkimų

Grįžti į straipsnį

Fox

Fox portretas
Su situo prezidentu kaip ir su ukrainos, zmones balsavo uz kazka kito ir naujo, o gavo ta pati tik dar labiau laizanti es ir amerikonu subines !

Anonimas

Anonimas portretas
Vyk namo tą bobą, gana jau.

Vanga

Vanga  portretas
Gaila, kad Nausėdos nebuvo tuo metu, kai Vakarai mums siūlė susitarti su Gorbiu! Tikrai būtų sutaręs ! Vakarų fronte - nieko naujo! Niekas Baltarusijai nepadės! Tik patys jos žmonės turi stovėti tvirtai ir vieningai iki pergalės.

yra

yra portretas
Delfi uzkalnio straipsnis,nemegstu joi,bet ten jis tiksliai parase,bus tas lukosenka,galit rasineti tuos savo popieriukus,skaiciau kad uzdraus i lietuva atvaziuot,nebuvo jis 20 metu ir dar tiek jam nereiks,geriau i kitaju ar rusija uzdrauskit

Kloune

Kloune portretas
tu kloune..

Prezidentas

Prezidentas portretas
darantis geda Lietuvai -kadangi jis neturi savo smegenu o yra nupirktas svedu bankininku!!! pasakys jam giedok -jis giedos .....

Jonas

Jonas portretas
Juokdarys, be taves apsieis, jokio autoriteto neturi nei Lietuvoje nei Baltarisijoje

Lukašenka

Lukašenka portretas
Ačiū, Nausėda, už demokratijos pamokas! Paleisiu Europos vadovams naują vaizdo įrašą apie įvykius Garliavoje - tegul pasimoko demokratijos! Dar pridėsiu vaizdo įrašą iš V. Pociūno kambario...Pociūnas labai domėjosi pinigais Baltarusijos opozicijai...Galvoju naujuose rinkimuose nedalyvauti - tiesiog atnešiu savo šlepetes. Lietuvos pavyzdžiu! Europietiškai!

Galerijos

Daugiau straipsnių