G. Nausėda tęsia susitikimus su kandidatais į ministrus: šiandien – dar trys pokalbiai

Grįžti į straipsnį

T

T portretas
Kiek girtokliu bus ministrais

Gerbiamas prezidente neleiskit naikinti valstybes

Gerbiamas prezidente neleiskit naikinti valstybes portretas
Paklauskite Sajudzio pirmeiviu ar kas galejo patiketi kad KGB veikejo dukte bus seimo pirmininke dirbs su slapta medziaga?Ar kad gejai bus aukciausia vertybe.Korumuoti politikai vel eis dirbti ministrais ,ne generolas versis vadovauti krasto apsaugai. Pijokai ministrais gales tapti, bus norima narkotikus iteisinti .Tokia valstybe ilgai neegzistuos yra pasmerkta zlugti su visomis issigimiliskomis 'vertybemis".

Ko

Ko portretas
Ministrai iš auhogiku nusikltelių

dar trys pokalbiai su pridurkais nedanesiotais

dar trys pokalbiai su pridurkais nedanesiotais portretas
manau ,kad po tokiu pasikalbejimu gali nudurnyt pats , ir siaip jau visiskas Gitanas......

Sd

Sd portretas
Kiek pijoku patvirtinsi pijokų į ministrus gaila kad mes neturim prezidento normalaus

Susprogusi varlė

Susprogusi varlė  portretas
Kad tik nepervargtų ir nepersidirbtų tas mūsų aukštas ir gražus. Šiandien net trys pokalbiai !!!

NA NA

NA  NA portretas
Nausėdai netiko valstiečių profesonalai ir patirtį turintys ministrai ,be dėmių ,dabar į ministrus stumiami ,---------rinkimus suklastoje ir surežisavę landsberginiai su grybauskaite ir landsbergiu priešakyje ,komunistai ir kgbistai bei jų palikuonys ,visiškai neturintys patirties ir žinių ,,,,,šiandien Nausėda susitiks su armontaite ,kurios tėvas iki 1991 m buvo LTRS KGB pirmininkas ,generolas -majoras armonas anzelm ,žydas, grybauskaitės viršininkas ,kuri ir sukomplektavo ir prastūmė neteisėtai į seimą ,ką tik iškepti ,dabar armontaitė atseit bus ekonomikos ir inovacijų ministrė ,ten dirba ir Nausėdos sesuo ,sėkmės žiūrim ką turim ,mergaitei sukurta legendinė biografija ir pasirodo net vyrą priklijavo ir į Afriką nudangino ,,,,

Z. D. O.

Z. D. O. portretas
Kodel tamsta skvernelio ir karbauskio kadrus priemei, kaip tinkamus? O cia rodai galia, nes premjere be sautuvo ir pakanti jusu rodomai nepagarbai. Esate neteisus ir visiskai neprotingas, Lietuva apsiriko rinkdama prezidentu.

ėėė

ėėė portretas
Aukštas ir Kvailas!

cukrinukui

cukrinukui portretas
Eidamas laukan vatinuko nepamiršk. O tai dar pandemija pagriebs.

Cukrinukas

Cukrinukas portretas
jau galejo visus kandidatus prasijoti , bet vadas taupo darba,ir vaizduoja daug dirbanti. Ko temti guma?tevyne - pavojuje,siaucia pandemija ,o dirbama atsiputus. Tas pats su vichiunu vyru vyru - pastarasis ilindes i krumus sepiasi nuo koronos, darbus kitiems sukroves ,o pats tinginiauja. Vadas turi buti priekyje savo pavaldiniu!

Galerijos

Daugiau straipsnių