G. Nausėda siūlo leisti žvalgybai iškviesti žmones į prevencinius pokalbius

Grįžti į straipsnį

lyg ir geda butu

lyg ir geda butu portretas
Vaje,vaje jau net ir tarybine valdzia zada sugrizti i Lietuva.Tais metais tai daznai reikedavo eiti atsiskaitineti zmonems i atitinkamas institucijas.Kai burelyje pasakydavai koki valdziai netinkanti sakini,o buvo kazkas suinteresuotas,tai ziurek jau ir tampo zmogu atvyke atitinkami asmenys arba jau reikia begti aiskintis pas pirmaji,jei ten buvo nunestas signalas.30 METU I PRIEKI IR VEL SUGRISIM PRIE SENOSIOS TVARKOS.

Anonimas

Anonimas portretas
Stalinas bent savo salim rupinosi o ne amerikos subine

,mila

,mila portretas
Ir ko skiresi nui KGB !!!

bauginimo irankis

bauginimo irankis portretas
dar vienas kaip Grybe . gasdinimo aparatas pleciasi . o kur minties ir zodzio raiskos laisve garantuota konstitucijos . zmogus gali atsisakyti eiti i tokius pokalbius . saugumas tai ne policija , neturi teises imti zmones apklausai.

Valio

Valio portretas
Padidino gynybos išlaidas, padidėjo VSD padalinio darbuotojų skaičius, reikia duoti darbo, be darbo nelaikysi ir dikai atlyginimų nemokėsi.. Tada lieps gaudyti nepatenkintais proamerikietška vaikla, padarysite iš jų priešais ir bus jums sočiai darbo. Čia matosi Staliniuko ausys.

Algirdas Stasiukaitis

Algirdas Stasiukaitis portretas
Kažin, VSD žiuri į VK?...Ar tik VSD žiuri ką rašo apie Lietuva ir nuomones apie pydaralus tik iš FB ir komentarų skiltis?...

Algirdas Stasiukaitis

Algirdas Stasiukaitis portretas
Kokia, Lietuva galį turėti savo žvalgybą kad Lietuva yra be savo valstybingumo nes visas lietuvos valstybingumas te yra kaip amerikos interesinis kolojinis plasdarmas. Ir kas galį kelti grėsmes lietuvos nacionaliam saugumui?...Jau tokių nėra yra tik ne patenkti Pro-amerikietiška santvarka ir tai nėra grėsmė o tai yra tik naturalį rekcija į dabartine padėti. O VSD tai tik kaip veikentis CŽV padalinys kuris tik atlieka savo budelio darba.

Gerovės

Gerovės portretas
valstybė...:/

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Taip nori sukurti atmosferą, kad bijotų sugrįžti ir negrįžtų į šį pragarą mūsų tautiečiai: tėvai, broliai, seserys, vaikai ...

ltttt

ltttt portretas
O, atrodo pats laikas įstatymui apie impeachment? Būtų proga pasigirt šeimininkams, kad ir pas mus panašiai. ;)

Tai Nauseda

Tai Nauseda portretas
Nauja paslauga siulo! VSD pareigunas i namus. Parašai komentara gauni pareiguna:)

Oksana

Oksana portretas
Ko, dar, trūksta? Ir, taip vyksta totalus siekimas. Praklausomi telefonai. Sudaromi nenormalus, anonimiški "priešų" sąrašai. Paimti "iš lempos". Persekiojami visi, kas bando naudotis LR Konstutucine teisę į laisvą žodį.

Kaziukas

Kaziukas portretas
Jo...areštuos tuos,dar kurie nori išreikšti savo nuomonę.Reikėjo emigruoti.Didžioji dalis jau tai ir padarė,Mirštantį šalis.

?

? portretas
Žvalgybos rodyti negalima, ji slapta. Kalba su akcentu, ar lietuviškai , ar po prostu? Daug neaišku. Perteklinis veiksmas, ponai oligarchai. Nuomonė

Palaikau 100 pudu

Palaikau 100 pudu portretas
"Puiki pataisa", tai oz.o suformuotos ir isugdytos valstybes, bus pabaigos pradzia, visi puikiai matysime, kaip nebuna stebuklu gyvenime ir jei nori gerai gyventi, reikia daug dirbti, o ne rekauti ant kaimyniniu valstybiu ir laukti dotaciju is europos bei seimininko, kad europa galetu serti savo liliputinias teritorijas, ji turi uzdirbti pinigu, o uzdirbti visuomet daugiausiai buvo galima rytuose, taciau kuomet gavo atsakomasias sankcijas ir prarado rinkas, nelabai yra is ko islaikyti liliputinias vasalinias teritorijas ir atsiranda sunkumu. O su tokiais istatymais puikiai parodo, kaip valdzia bijo prarasti savo laiku uzgrobta valdzia, su perversmais, nesiskaitydami su zmoniu aukomis, naudodamiesi zmoniu naivumu ir issiauklejimu, siandien net nesugeba surinkti daugumos i perversmo metines, o tai ir yra signalas, ju vagysciu pabaigai, taciau jie labai nenori prarasti galimybes grobti salies gyventoju sunestus pinigus.

Objektyviai

Objektyviai portretas
Oi jaucia, jog ilgai zmoniu propagandistiniais ukrainietiskais ir srakatveliskais iskreiptais naujienu pateikimais nebedurnins, visi puikiai mato, jog "sankciju" suzlugdyta kaimynine Rusija turi vis labiau stiprejanti rubli, visi propagandos suzlugdyti projektai, yra kuo puikiausiai ir anksciau numatytu terminu igyvendinami, naftos kainu, kad ir kaip seimininkas besistengtu itakoti nebegali, su valstybes skolomis Rusija kuo puikiausiai tvarkosi, budama maziausiai prasiskolinusi valstybe, bei turinti vienas didziausiu aukso atsargas, i visus karus kuriuose ukrainieciai ir srakatvelieciai kariauja su Rusija, pati Rusija neatvyksta, Rusijoje puikiausiai vystosi kosmines programos, igyvendinamas siaures kelio projektas, karine pramone musa eksporto rekordus, didziausia grudu augintoja pasaulyje ir eksportuotoja, atsigaunanti aviacijos pramone, laivu statyba, infrastrukturos atnaujinimas ir daug kitu projektu kurie dygsta lyg grybai po lietaus. Tuo tarpu europa, net neauga ekonomikoje.

bobute

bobute portretas
OHO, čia tai bent, net prie sovietu taip nebuvo. O tai kaip su Konstitucija, demokratija... Vadinasi, parasei, pasakei, kas tau nepatinka, pakritikavai valdžią, išėjai pamitinguoti, viskas, tu kenki Lietuvai, rankos uz nugaros ir į administacinio sulaikymo kamerą... Ar mes esame kvailių tauta, ar drąsių, galinčių apgynti savo taip sunkiai iškovotą laisvę, ką mes išsirinkome, gerovės valstybės kalėjimo viršininką, oi oi

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Demokratijos puoselejimas:) po VSD priežiura.

Julius

Julius portretas
Tai visai nejuokinga! Faktiškai, tai stalinizmo pradžia Lietuvoje. Kažkaip sunku patikėti, bet su faktais nepasiginčysi. Jau prezidentė Dalia per dešimt metų valdžios prikenkė tiek, kad šimtą metų reiks kuopt. Visa progresyvi Lietuva išvažinės, nes save gerbiantys žmonės nenorės gyventi praeities spąstuose. Baisu net pagalvot!

o

o portretas
gal ir nieko bus totalinis sekimas vsd sedes ir lauks skambuciu taip isguisim visus spykus ir bus okey.....

A

A portretas
Pasikviest i prevencinius pokalbius ir prevenciskai malku pakraut.

...

... portretas
O kada leisi vee'Rygai su alkoholio matuokliais į namus brautis?.. :s

Julius

Julius portretas
Ne Nausėda, o Nuosėda

Media , laukiam INFO

Media , laukiam INFO portretas
Kaip visa tai atrodo lyginant su Vakarietiskomis EU salimis? Gerb. Prezidente , Lietuva yra EU salis !!!!!!!!

Augis

Augis portretas
Grįžta sovietų laikai, ačiū prezidente!

tiesa

tiesa portretas
matyt neskaite lietuvos konstitucijos kur parasyta kiekvienas salies pilietis turi teise isreiksti savo nuomone bet ekonomistams tai nedestoma jie isreiskia turtuoliu nuomone

nejuokinga

nejuokinga portretas
didis operatyvininkas visa laika dirbes banke

Rasa

Rasa portretas
Dabar tiek duota laisvės visokio plauko individams,tai reikia džiaugtis,kad sutemus dar sveikas ir su daiktais grįžti namo.Niekas be nieko pokalbių nekviečia, tik ar tai ką nors padės?

ane?

ane? portretas
Reikėtų dar leisti prevenciškai sodinti žmones į kalėjimą. Žmogus nusikaltimo dar nepadarė, bet galimai ruošiasi tai daryti, - reikėtų tai užkardyti, o tuo pačiu profilaktiškai su tokiu piliečiu kalėjime pabendrauti, žiūrėk ateis į protą, nebenorės daryti nusikaltimų, kurių jis ir taip nepadarė.

Anonimas

Anonimas portretas
Ir šitas bijo rusų...

nuomone

 nuomone portretas
ar tik nesugalvos dar ir gatvej zmoniu krepsius tikrinti ,kaip prie ANDROPOVO?TAI PRASILENKIA SI MUSU ISVAJOTA LAISVE DEMOKRATIJA.KEISTOKAS NORAS

Kęstas

Kęstas portretas
Gal eikit visi su Nausėda priešaky žemės arti? Kovotojai, mat, atsirado... Žemės ūkiui ateina sunkūs laikai. "Šiuo metu žemės ūkis kartu su miškų naikinimu išmeta maždaug trečdalį šiltnamio efektą sukeliančių dujų." Naivu galvoti, kad mūsų ūkininkus paliks ramybėje Greta Thunberg ir kitos nenugalimos, planetą gelbstinčios, jėgos. Pigus žymėtas dyzelinas ūkininkams būtinai liks praeityje. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Pizduks

Pizduks portretas
Na čia jau virš visko prie KGB taip netampe tik tuos kurie buvo prisišike iki ausu pasiūsdavo roliau tai dabar iš rusu gausit atgal skolintis sibiro žemes gabala kad kalbančius atvirai ten pasiūst kad proto jum nedrumstu ir kritikos nebutu.

Jau buvo

Jau buvo portretas
Kgb style

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuva jau FASISTINE koncentracijos stovykla. GESTAPas ir SS jau veikia. Svelniai ir demokratiskai tauta bus uzsmaugta. Prezidente, TRUKSTA DUJU KAMERU ir krematoriumu

Deivis

Deivis  portretas
Kaip čia mums dabar reiktų traktuoti ar interpretuoti tokį pasiūlymą ? Tiesa istorijoje yra buvę panašių dalykų. Kitaip sakant, tokią funkciją ankčiau 1939-45 metais atlikdavo viena gerai visiems žinoma porimtė organizacija su pavadinimu iš dviejų raidžių Vokietijoje, jai buvo suteiktos tam visos galios iš viršaus. Rezultatai beje buvo "įspūdingi". Čia tokiomis temomis reiktų kiek atsargiau juokauti, nes tai veda prie labai baisių dalykų.Net nesuprantu kaip galėjo iš vis gimti tokia idėja.

Anonimas

Anonimas portretas
AMEN

Jonas..

Jonas.. portretas
Su vaikais prisidirbo,dabar ir uzsuims suaugusiais.....durniu laivas....

cha cha

cha cha portretas
Total košmar. Kuo šiandieninė litchujanija skiriasi nuo Berijos laikų? Niekuo. greitai užteks anoniminio skundo.

Kęstas

Kęstas portretas
Kada Nausėda Lietuvos likimu susirūpins? Kodėl Lietuvai gali nepavykti susidoroti su emigracija ir vidutinių pajamų spastais? Nes dabar Lietuvoje konkuruojame pigia darbo jėga ir tokia konkurencija yra akligatvis. Londonas, Berlynas, Dublinas, Niujorkas, San-Franciskas ir kiti panašūs centrai nuvilioja mūsų gabiausius, kurie Lietuvoje būtini, kad ištrūktume iš vidutinių pajamų spastų. Kodėl? "Kovoti su koncentraciją skatinančiomis jėgomis yra sunku. Skirtingai nuo XX amžiaus gamybos pramonės šakų, kurios daugiausia konkuravo dėl išlaidų, technologijų verslas konkuruoja dėl to, kas padarys sekantį geriausią dalyką. Pigi darbo jėga, kuri gali padėti pritraukti gamintojus į depresines zonas, neveikia, kaip paskata. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

nordland

nordland portretas
normaliai cia ..... link kur judame ? ka tai aplamai reiskia - prevenciskai patikti domumentus ir atlikti administracini aresta? visai jie ten su proteliu susipyko, kad iki to daejo ?

Nerijus

Nerijus portretas
Taigi turi telefonus ir kompiuterius.. Ko jiems dar trūksta?!.

Idomu

Idomu portretas
Kur,tai nuves i Rusija ar S.Koreja,kas gali paneigti,kad bus piknaudziaujama?

idomu

idomu portretas
ar ne licbergis pakiso minti kaip susidorot su blaiviai mananciais tai jau policines salies statusas su u spec t pritarimu lenkai iki to dar nenusirito?......

...

... portretas
Kada Vilniuje bus atstatytas Stalino paminklas?.. :s

klp

klp portretas
...cia kas ? Siaures Koreja ar stalinizmo laikai grista ?...pries Kaledos stoga rauna ?!...

Nuoseda...nori yteisint

Nuoseda...nori  yteisint   portretas
represiniu strukturu metodus ,kuriais naudojosi NKVD,,,,Smer,s,,,KGB,MGB.... Berijos sakalai ....nelabai toli nukeliavo su lietuviska tolerancija , prisisika po to is baimes ,gatavi stvert pirma pasitaikiusy po ranka ir suverst visas kaltes ant ju.....

jurgis

jurgis portretas
eilinis zmogaus teisiu siaurinimas, jus iskus koks anonimas, kad jus esate snipas ir tada sulauksite kvietimo pasikalbeti apie nezinia ka, o darbuotojai uzides pauksciuka kad labai dirba

Die

Die  portretas
Tai pats ir eik..... Pastumdeli

Galerijos

Daugiau straipsnių