Kandidatas į premjerus S. Skvernelis pripažino klaidas, atsiprašo žmonių

Grįžti į straipsnį

Onute

Onute portretas
Pirmoji klaida. Niekada nepakellk pensiju pries rinkimus,zadek ,kad po rinkimu,matysi kaip greit viskas issispres,visi su didziule viltimi puls uz tave balsuoti.O taip viskas gerai,juk sakoma,neimanoma isiems itikti,tada turi nedirbti ir vis prizadeti.Va tada bus gerai.

...

... portretas
Atsiprašymo mažai, atgailos reikia!.. bent keli metai nebūty.

earht king

earht king portretas
atsiporašimo per maža, juk žmonių melavimo ir savo tvirto žodžio fokusais nieko nebus, pono žodžiai, yra pastovus melagiu ir apgaulės būdų,verti, tik atsistatydinimui, o ne kandidaturos į premjerus netinkamas, labai blogai kad taip lengvai yra keliami lupenu, darbai, kokius gerus darbus nusipelnė tas ponas juk nieko gero nėra ir nebuvo , o ponas gitanas, spresti turi visu grežtumu, o ne cackintys reiktu, juk sulaužė visa etikos orumo žmogaus norma kaip vaikas darželinukas aš atsiprašau, darželi tėveli už blogi atsiprašau, reikštu lupenos vaiko išdaigom, ,

Lesley Newberry

Lesley Newberry portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik keliAs valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Kauno ponios

Kauno ponios portretas
Viskas būtų gerai tik Skvenelis labai gražus ir grožio jam gali pavydėti net pats Nausėda?

vent

vent portretas
Kauno spurgų poveikis pasireiškė

kandidatas

kandidatas portretas
privalo turėt 14 metų dyzelį ir maitintis Maxima tiekiamais produktais ............. ir nežiūrėt į dangų po lietaus saulei šviečiant

Sigitas

Sigitas portretas
Labai gerbtinas Sauliaus Skvernelio pripažinimas dėl Vyriausybės padarytų klaidų. Ko nepasakysi apie ankstensniuosius vyriausybės premjerus su jų visų kabinetų. Jie pridarę aibę klaidų lyg stručiai sukyšo savo galvas į smėlį Lietuvos visuomenei atkišo savo penktą tašką ir tariamai pašvilpkit .

Valstietis

Valstietis  portretas
o kas pajudins Gentvilo klaidas

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Kada drg.S.Skvernelis atsiprašys, kaip policijos vadovas, Neringos Venckienės ir baigs nusikalstamą jos persekiojimą?

Nuomone

Nuomone  portretas
98 miolijonai euru ,,snoro,,bankroto administratoriui.Ar tai ne viesas vogimas musu uzdirbtu pinigu.Juk ir pats bankas tiek galimai nevertas.Tai kas gali atsakyti,kur musu teisininkai,i ka ziuri,ir ka mato? Prezidente reikia mums ataskyti ir nubausti vagis.

ontė

ontė portretas
Man Nausėda nepatinka. Žemaitaitis mato, kad su juo nepadirbs, todėl pareiškė, kad sekančiuose rinkimuose nesiruošia dalyvauti, išeina į privatų verslą.

Rachael Seymour

Rachael Seymour portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valaNdas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Rinkėjas

Rinkėjas  portretas
Jei Nausėda pritars, skverno palikimui seime, tai bus žingsnis atgal, į tą pačią mėšlo krūvą.

tomas

tomas portretas
Nepritarčiau Prezidentui - labai jau neaiškus, nepastovus, nepatikimas tas Skvernelis: pažadėjo parduoti namą - nepardavė, pažadėjo atsistatydinti liepos 12 - neatsistatydino. Argi tai - Premjeras?

kotas

kotas portretas
Pritariu Romui, tik pridėčiau, kad ir Karbauskio aferos su rusiškomis trąšomis net nepajudintos.

Anonimas

Anonimas portretas
Ar turėtų pateikti,ar teikia?Neskubėkim vertinti prezidento veiksmų,kol jų dar nebuvo.

Liūdna

Liūdna portretas
Nesitikėjau iš prezidento šito,bloga pradžia.

Romas

Romas portretas
Sakot patinka. O ką tas Skvernelis padarė ? Kažkas gali pasakyti - žiūrėkit kiek jau koncervatorių reikaliukų išlindo į viešumą. Na ir kas, kad išlindo ? Kaip išlindo, taip ir atgal įlindo. Vat kai bus kažkas už machinacijas pasodintas ar nubaustas, vat tuomet ir aš galėsiu pasakyti, kad Prezidentas ir Skvernelis kieti vyrukai. O dabar tik darbo iliuzija. Byla ar įtarimai kažkam pateikiami, o vėliau viskas tyrliai ,ramiai kažkur dingsta.

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Na ir sulaukėme. Jeigu nuo pirmų dienų šitaip, tai gero nieko nebus. Jeigu jau Skvernelį pasirenka prezidentas, tai nieko nebus. Dabar džiaukitės, kas rinkote tą prezidentą, čia dar tik pumpurėliai.

Nu joooo....

Nu joooo.... portretas
Geresniu nera....

Paulius

Paulius portretas
Pradeda man patikti jau sis prezidentas. Is pirmo zvilgsnio, neatidirbineja konservatnykams.

Galerijos

Daugiau straipsnių