G. Nausėda susitiko su popiežiumi: perdavė Lietuvos žmonių linkėjimus

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Jau maniau,kad Nausėdienei gedulas...ji vis nepataiko su apranga;tai su naktiniais,tai kaip nuotaka,tai gedulingai.Svarbiausia matyt ,kad vyrui viskas tinka.

W

W portretas
Kaip is Sicilijos don Karleones moteriske.Fu, karnavalas kazkoks.Vel kazkokia ameba, o ne prezidenta isrinkom.Tie tai nors pagyvens is musu mokesciu.Pakeliaus ,po to gaus valdiska islaikyma, tarnus, vairuotojus ir sargybinius.Tfu ant tokiu tranu..

Rimas

Rimas portretas
Nesuvokiamas nusišnekėjimas: užtaria mažutėlius, bet laimę randa ne spręsdamas mažas ar dideles Lietuvos bėdas ar kovas, o švęsdamas imperatorių inauguracijas ar semdamasis šventumo dvasios pas popiežių? Kažkoks narciszimas... Įtariu, kad dar bus daugiau tokio pasipūtimo...

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Citata iš straipsnio "Po susitikimo su popiežiumi Pranciškumi G. Nausėda džiaugiasi atitrūkęs nuo politinių kovų Lietuvoje". Jau pavargo nuo politinių kovų Lietuvoje, keistai skamba tokie Prezidento žodžiai. Tai reikia suprasti, jeigu Lietuvoje yra problemų, tai jis pabėga į užsienį.

A

A portretas
Tegul meras klaipeda rupinasi pirma o ne triuba putes.

TAI

TAI portretas
su žmona ar su juodąja našle Nausėda pas popiežių?

Kaunietei iš Kaimo

Kaunietei  iš Kaimo portretas
Kad kunigai užtrauktu

Pedagrastas rudomianskis

Pedagrastas rudomianskis portretas
Nuoseda- galejai jam nuo manes molini pimpaliuka- svilpyne padovanoti.

Z

Z portretas
Juodoji nasle:)

Svarbiausia kelionės

Svarbiausia kelionės portretas
Pirmieji Nausėdos prezidentavimo metai rodo,kad jam labiausiai rūpės kelionės,įvairūs beprasmiai susitikimai,tik ne Lietuvos problemos.Kitų šalių prezidentai, įvykus ekstramaliems įvykiams,iš karto nutraukia netgi svarbiausius susitikimus ir grįžta aiškintis padėtį,bent moraliai palaikyti nukentėjusius,o mūsų turistas net randa laiko slapta nuvykti į kitą valstybę,apsaugininkus ir kitą palydą apmokant valstybės pinigais.Net juokinga klausyti jo vykimo susitikti su Popiežiumi svarbą.Matyt,jis tiek ir tesugebės per savo kadenciją.

Nepraustaburni,

Nepraustaburni,  portretas
ne tu išrinkai Prezidentą - tauta jį išrinko

Pasibaisėtina,

Pasibaisėtina,  portretas
kai ateistas, išlindęs iš savo menkos dvasios urvo, skelbia piktavales pastabas. Ir nesupranta, kad būdamas nemandagus, mažaraštis jis apsijuokia prieš žmones. Buvo toks seniokas Jonas iš Kauno, kurį teisė už antisemitizmą ir burnojimą prieš Bažnyčią. Jis nepateikė jokių įrodymų, jokių faktų - vien juodas šmeižtas. Kaip ten bebūtų - tiki ar netiki, bet turi išlikti Žmogumi.

turistas

turistas portretas
pasirodo isrinkom turista!!! kalipedai gresia ekologine katastrofa, tai gi jo gimtasis miestas, dzin...

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Negi nežinote kokiuose auksiniuose apartamentuose gyvena šie šventakupriai, kokius valdo lobius iš mūsų sąskaitos. Į tuos palocius nepateksi net būdamas prezidentu, bet kokia informacija, nekalbant foto-moto neįmanoma. Todėl aš kaip ir daugelis linkėjimų jiems neperdaviau. Kaip supratau p. prezidente, dėl Baltarusijos, kaip ir Helsinkyje, likote nesuprastas ir patyrėte fiasko.

A

A portretas
Nausediene kaip y laidotuves apsirengus:)

zenonas

zenonas portretas
Tamsta J.E Nausėda, sakote mūsų problemos mažos ir nereikšmingos? Jeigu Tamstą uždarytų nekaltai nors savaitei, taip nekalbėtumėt. Nenoriu būti pranašu, bet manau Tamsta gali taip pat užgriūti neMAŽA problemėlė, (kaip Pakso) ne bent davėte priesaiką Lietuvos mafijinei Temidei, kad jų nusikalstamas veikas vadinsite nereikšmingomis? O šiaip, kaip prašėte priminsiu, Klaipėdos apylinkės teisme teisia kitus teisėja V.Olcvikienė, nors senai privalėjo būti teisiama pati. Nebent mane blogai mokino aukščiausios klasės baudžiamosios teisės specialistas Pesliakas? Mano tel. 8 662 33770.

Anonimas

Anonimas portretas
as linkejimus nesiunciau kam meluot

Nuomone

Nuomone  portretas
Dvi vienuoles afrikietes is Afrikos gryzo nescios.Galimai kunigu vaikuciai gims.Reikia leisti kuri seimas kunigam.Kitai bordakas kataliku bazycioje

...

... portretas
Padėka Kryžių žygių organizatoriams, mūsų Vaidilučių prievartautojams, mūsų žmonių ir šventųjų Krivių žudikams? - ach, ir iš kur tas mazochiizmas... :/

Ačiū!

Ačiū! portretas
Už perduotus linkėjimus Popiežiui ačiū Prezidentui.

Vanda

Vanda portretas
turistų porelė tegul pristabdo arklius gana lakstyti už mūsų pinigus pats didžiausias turistas už visus buvusius

AS manau

AS manau portretas
Stai kiek nusivylusiu pazadais Nausedos. O patys kalti.Tik laukiat pazadu,pasalpu ,o patys nieko nedarote.nebalsavau uz pona Nauseda,Nors nieko pries ji neturejau,Tik maniau ,kad turtingas vargstanciu nesupras.Simonyte butu puiki buvusi Prezidente,Norejot grazios poros .Tai dziagkites ir nerasinekit.,nekritikuokit.Jau saukstai po pietu.

Linkejimai

Linkejimai portretas
Anonime pastipsi manau greit.Nes tokie linkejimai gryzta bumerangu.

Prezidente

Prezidente portretas
Skvernelis su seima taip pat buvo,bet nuo ligos jo popiedzius neapsaugojo,mano nuomone

Anonimas

Anonimas portretas
Pederasinio TURISTO Lietuvos zmones NEPRASE kad zydokataliku Setonui perdavinetu kokius tai linkejimus. Lietuvos zmoniu linkejimai Vatikano Setonui - kuo greiciau pastipti su visa pedofilu, pederasu ilgaskverniu gauja. DIEVAS degradavusiai baznyciai atsiunte VELNIA popieziaus pavidalu.

Haufas

Haufas  portretas
kokios dar Maltos deklaracijos, važiuokit namo prezidente, pasirūpinti SAVO tautos žmonėmis, baikit rankas bučiuoti... koktu

piktas

piktas portretas
Aš, Lietuvos pilietis, jos niekada nepalikęs ir neišdavęs, bet linkėjimų popiežiui NEPRAŠIAU perdavinėti nes šita konfesija galutinai nusivyliau, tad nekalbėkit visos tautos vardu

Blinda

Blinda portretas
Kokia dar Maltos deklaracija???? Vietiniai zmones gyvena blogiau uz tuos "teroristus-pabegelius". Uzteks ubagams ponus vaidinti. Savo zmones is vergu liuno istraukite, tik paskui prie ES turtinguju lygiuokites. Kosmaras.

Valdas

Valdas portretas
Neužmirškite p. Prezidente perduoti linkėjimus ir nuo Ukrainos(tai Jūsų politinio mentaliteto kredo).

PENSININKE

PENSININKE portretas
IS LIETUVOS teisesaugos JUOKIASI KONE VISA PASAULIO ZINIASKLAIDA, O VALSTYBES VADOVAS , NUSISUKA NUO ZMONIU, KURIUOS TALZO NEVYKELISKA TEISESAUGA, BEGA PAS POPIEZIU PRASYTI ISRISIMO . KIEK ILGAI KRUSNOS, JAKUCIAI GALI TYCIOTIS IS NEKALTU ZMONIU, KAI TUO TARPU ZMOGZUDZIAI IR KORUMPUOTI VAGYS VAIKSTO LAISVEJE. KADA BAIGSIS I TEISESAUGOS INSTITUCIJU VADOVUS SKIRTI LOJALIUS IR ATSIDAVELIUS PROVOKACIJAI. KAM NAUDINGA SUMAISTIS VALSTYBEJE, AR NEBERA RIMTU KLAUSIMU? SIUO KLAUSIMO PREZIDENTO POZICIJOS NERA.

į

į portretas
Zapyškį nuvažiuot nėra laiko ............... popiežiui rankutę pabučiuot laiko užteks

kaunietis

kaunietis portretas
Manau reikia rinkti nauja prezidenta kuris dirbtu lietuvoje.O sis tegul turistauja bet uz savo pinigus

Darbas internetu

Darbas internetu portretas
Geriausias darbas ... galimybė kiekvienam! Dirbkite patogiai, namuose, naudokite kompiuterį ir dirbkite savo darbo valandomis. Tai galite padaryti ne visą ar visą darbo dieną. Gaukite nuo 150 iki 200 USD per valandaą! Jokių apribojimų nėra, viskas priklauso nuo tavęs ir nuo to, kiek nori uždirbti kiekvieną dieną. Paspauskite čia .... .................>>>>>>>>> w­­w­­w.T­­r­­a­­b­­a­­j­­o­­s­­7.C­­o­­m

visas straipsnis katalikiskame portale

visas straipsnis katalikiskame portale portretas
news > gloria.tv spal.-26 Vatikane garbinta statula buvo demonė Pachamama – Amazonės vyskupas Tai iš tiesų buvo pagoniškoji deivė Pachamama, kurią „garbino Vatikane“, spalio 16-osios homilijoje Belemo katedroje teigė Ispanijoje gimęs 79-erių vyskupas Jose Luis Azcona Hermoso (vaizdo įrašas). Buvęs Marajo salos vyskupas Azcona palygino Pachamamą ar Motiną Žemę su Anatolijos deivė Kibelė (romėnų: Magna Mater) ir babiloniete Astarte, abi išreiškia moters vaisingumą. Pasak Azcona, kniūbsojimas priešais Pachamama, ką praktikavo net ir religingieji, Vatikano soduose nurodė „kreipimąsi į Motiną Žemę ir jos mitines galias“. Azcona tai priskiria „demoniškos šventvagystės“ skandalui, kuris ypač paveikė mažuosius tikinčiuosius. Dvasininkas teigė, kad tai „melagystė“, jog statula atvaizduoja Šventąją Mergelę Mariją: „Mes nekuriame sinkretiškų maišalynių“.

straipsnis ir video >gloria.tv

straipsnis ir video >gloria.tv portretas
news gloria.tv lapkr.-06 Meksikos kunigai sudegino tris Pachamamos atvaizdus Sekmadienį dvasios tėvas Hugas Valdemaras (Hugo Valdemar) – Meksiko arkivyskupijos kanonas – sudegino tris Pachamamos stabus, praneša portalas AdoracionYLiberacion.com (vaizdo įrašas žemiau). Šių stabų naikinimo ceremonija vyko Nuestra Señora de Guadalupe Reina de la Paz (liet. Gvadalupės Dievo Motinos taikos karalienės) parapijos ribose, kur ankščiau gyvendavo palaimintasis Migelis Pro (+1927). Prieš tai Meksike ir Limos katedroje (Peru) vyko malda už Pachamamos stabmeldystės nuodėmes Amazonės sinodo metu. Po ceremonijos Valdemaras sakė, kad vienas egzorcistas šiam ankščiau pareiškęs, jog Pachamama simbolizuoja šėtoną, kuris suteikia gyvybę antikristui, o šis vaizduojamas Pachamamos įsčiose. Tai jis pavadino mūsų Dievo Motinos parodija ir stabu.

Anonimas

Anonimas portretas
news GLORIA.TVinfo vakar Kiek pinigų uždirba Popiežius? Pranciškus, būdamas absoliučiu Vatikano monarchu, negauna atlyginimo, nes Vatikane turi prieigą prie visų pinigų, tokių kaip Peter's Pence auka Bažnyčiai, rašo portalas LettoQuotidiano.it (lapkričio 2 d.). Žinoma, jog Benediktas XVI-asis iš Vatikano iždo kiekvieną mėnesį pasiimdavo 2 500 eurų, nors jis ir taip yra turtingas, nes ankščiau dirbo Vokietijoje ir ten prisiimdavo daugybę honorarų dėl savo parašytų knygų. Italijoje įprastas kunigas uždirba 1 tūkst. eurų per mėnesį, kol parapijos kunigas daugiau nei 1 200 eurų, o tuo tarpu vyskupo alga gali siekti net 3 000 ir kardinolo 5 000 eurų ir kitos premijos.

Goria.tv visas straipsnis

Goria.tv  visas straipsnis portretas
news vakar Naujoji interviu knyga: Pranciškus įtikinėja sąmoningai klaidinančiais teiginiais Naujoje interviu knygoje „Be jo mes negalime nieko“ (angl. „Without Him We Can Do Nothing“) lapkričio 5 d. Pranciškus sukritikavo grupes, kurios „diskriminuoja“ kitas kultūras ir mano, kad jos „nevertos“ priimti Evangeliją. Pranciškaus teigimu, yra Evangelijos skelbėjų, kurie save pristato kaip apsišvietusius ir dalijančius pasaulį tarp „civilizuotųjų“ ir „barbariškųjų“. Romos vyskupas nurodė: „Jie didelę žmonijos šeimos dalį laiko žemesnės klasės būtybėmis, nesugebančiomis pasiekti tinkamo lygio tiek dvasiniame, tiek intelektualiniame gyvenime.“ Taigi, „panieka gali išsivystyti žmonėms, kurie laikomi antrarūšiais“, jis perspėjo: „Visa tai taip pat iškilo ir per Amazonės vyskupų sinodą“. Pokalbyje su portalo ReligionNews.com (lapkričio 5 d.) Gianiu Valenčiu (Gianni Valente)

Darbas internetu

Darbas internetu portretas
Geriausias darbas ... galimybė kiekvienam! Dirbkite patogiai, namuose, naudokite kompiuterį ir dirbkite savo darbo valandomis. Tai galite padaryti ne visą ar visą darbo dieną. Gaukite nuo 150 iki 200 USD per valandą! Jokių apribojimų nėraa, viskas priklauso nuo tavęs ir nuo to, kiek nori uždirbti kiekvieną dieną. Paspauskite čia .... ..................>>>>>>>>>>> w­­w­­w.T­­r­­a­­b­­a­­j­­o­­s­­7.C­­o­­m

skaitykite -gloria.tv yra foto

skaitykite -gloria.tv yra foto portretas
news GLORIA.TV vakar Istorija kartojasi: protestantų ir katalikų kartu laikytos mišios Ispanijoje Dvasios tėvas Juanas de Jesus Baezas (Juan de Jesús Báez) ir anglikonų pasaulietis kunigas Lenis Lankasteris (Lenny Lancaster) Visų Šventųjų dieną įsikūnijimo parapijoje, Alore, Ispanijoje, kartu laikė Šventąsias mišias (Novus Ordo). Panašus pasityčiojimas iš šių apeigų vyko 2017 m. lapkritį, rašo portalas DiarioSur.es, tačiau tada žiniasklaidos pasipiktinimo nebuvo. Šiais metais skandalas plačiai pasklido socialinėje žiniasklaidoje. Malagos vyskupystė sureagavo į „plačiai paplitusios naujienas“ spaudos konferencijoje apgailestaujant dėl „dviprasmiško gesto“. Kunigas „atsiprašė“, tačiau jis nebuvo nubaustas laikantis Kanonų įstatymų, o tai reiškia, kad vyskupija pripažino jo piktnaudžiavimą.

Baznycia isigime dvasiskai skaitykite

Baznycia isigime dvasiskai skaitykite portretas
news gloria.tv vakar Šokiruojantys vaizdai: Austrijos bažnyčioje vyko homoseksualų pseudo vedybos Dvasios tėvas Michaelas Koppas (Michael Kopp) neseniai vadovavo homoseksualų pseudo vedyboms tarp dviejų lesbiečių. Pasibjaurėjimas įvyko Šv. Margareteno parapijos bažnyčioje, Wolfsberge, Austrijoje. Parapija priklauso Klagenfurto vyskupijai, kuri šiuo metu yra be vyskupo. Lenkų katalikų užfiksuotos šokiruojančios nuotraukos socialinėje žiniasklaidoje itin greitai išpopuliarėjo (daugiau nuotraukų žemiau). Dvasininkas Koppas iki 2018-ųjų ėjo Klagenfurto vyskupijos šeimos centro vadovo pareigas. Nuo 2019 m. vasario 1 d. jis vis dar eina tas pačias pareigas, tačiau kur kas didesnėje Graco vyskupystėje, kurią šiuo metu valdo ir žlugdo už homoseksualus pasisakantis vyskupas Vilhelmas Krautvaschlas (Wilhelm Krautwaschl).

Juze

Juze  portretas
Kelioniu megejas uz musu pinigus nepadare apklausos kam perduoti linkejimus . .Jis zadejo kurti mums gerove o dabar pats maudosi geroveje su ponia . PONAS IR PONIA ?

Pensininke

Pensininke portretas
Prezidente ir visi valdantieji, gyvenkit pagal DIEVO 10 isakymu ir nereikes demonstruoti savo ivaizdziu. Dabar Lietuvoje vyksta daugiau zmoniu kirsinimas negu vienijimas, net tarp paciu TRIJU valstybes vadovu nera tvirto, susikalbejimo. Liaudis laukia zadetosios geroves, ypac Lietuvos regionuose, o akivaizdziai ta gerove kuriasi tik tik tarp saves besidrabstantys purvais besidrabstantys politikai. DIEVAS yra ir viska mato.

Ane

Ane portretas
mmūsų TURISTAS... Gal kitą dukrą lankys?

nuo manes gali

nuo  manes  gali   portretas
neperduot jam linkejimu ....netikiu siais agrastais....

Klausimas

Klausimas portretas
Kada prezidentas pagaliau nustos lakstyti su linkėjimais? Kada prezidentas perduos gerų linkėjimų Lietuvos mokytojams , gydytojams ir žmoniems , kurie statė ir tebestato Lietuvą?

Bronx

Bronx  portretas
Prasidėjo kruizai!

Pagonis

Pagonis portretas
Aš linkėjimų popiežiui nesiunčiau. Prezidentas neturėtų uzurpuoti mano ir kitų religijų tikinčiųjų valios.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Nupirkti jiems šūsnį madingų drapanėlių, geros kosmetikos ir uždaryti į kambarį be veidrodžių

JONAS

JONAS portretas
KO JIE VISI LEKIA PAs popiežiu juk SKVERNAS irgi leke ar padejo nauseda ne popiezius o dievas iš dangaus valdo musu likimus tu aiškus grybes pasekejas dar tik pradejai savo darba o tauta jau nekenčia

O

O portretas
Kitą dukrą aplankys?

DI ANA

DI ANA portretas
Pamiršot apie p. ponios sukneles prašyti. Dėl tokios nepagarbos dar subliukšks įvaizdis

Galerijos

Daugiau straipsnių