G. Nausėda pasmerkė A. Navalno įkalinimą

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
be žodžiu laisves ,išrinktiems žmoniu tarnams, juk interesas yra rusijos šalies vidaus organo reikalas, ir komentoti juk negalima niekam kaip tik tos šalies piliečiams, juk je pasigimdė navalna taip tegul rupinasi ,mes stebėkime, pagal įstatymus visame svieto kampeli yra tiesa viena ir nemaišoma pašaliniu šalies interesu, žiūrėkime savo kiemo liaudimi, juk buvo pono prezidento po komunizmo nuvertimo pono elcino 90 metu jubiliejus taip net ir gėles kaip kas padėjo prisiminumui, galva nuleido žemin, o juk ir tie elcino žodžiai kur sakė leiskime žmoniu protams veikti kurti laisvai, bet teismo verdiktui buvo niekis, negirdimas, o žmogus juk negali aukščiau savo įgaljuojimus šaukti, būk savo vietoj, busi laisvas, nekišk nosi į pragaro smalos verdanti poda, nukrysi kito kelio nelauk namo grižtančio, nes tokiu patriotu nereikia niekam, tylos, kankinys

KGB \\\\\.../////

KGB   \\\\\...///// portretas
Berniukas,davatka ir TSRS 'proesorius', KGB stukačius,partšulės dėstytojas,Lietuvos 'prezidentas',dainuojančios 'revoliucijos' riteris,Lietuvos fiureris PATARĖ, tai be sąlygiškai turi prezas klausyti ir vykdyti.Ką ir daro.Be galo dėkinga tauta.

kada ziurima y Navalno situacija

kada  ziurima y Navalno  situacija  portretas
savomis ,valstybes ir tautos isdaviko akimis , toki Navalnai - visados bus teisus...

Kodėl?

Kodėl?  portretas
Nausėda nepasmerkė dėl Paleckio neteisėto kalinimo, kurio bylą sufabrikavo ir apšmeižė Stalino metodais dirbanti Lietuvos KGB? Kodėl nepasmerkė dėl Asandžo kalinimo Jungtinės Karalystės? Ar čia norima įtikti korumpuotam Landzbergių ir eurosojūzo klanui?

Dostojevskis,,, Gore ot uma,,,

Dostojevskis,,, Gore ot uma,,, portretas
Gitanuj --VARGAS SU PROTU.....

Algis

Algis portretas
Prezidente galnGrigeontersalais pasidomėkite, o ne kitos valstybes teisėsauga. Kaip Masiulio byla ? Manau ji arčiau negu Navalno.

na sis gitanu asilas

na  sis  gitanu asilas portretas
ir durnas ...kaip reta ...

.

. portretas
svetlana i prezidentus

zz

zz portretas
tai pagal ji navalnui turi istatymai negaliot?

O kaip dėl Genocido centro,

O kaip dėl Genocido centro,  portretas
Genocido centro, Rakučio, Valiušaičio įnirtingo persekiojimo, kokį tik sovietmečiu matydavome??? Pasitelkta net „pasipiktinusi darbo liaudis” - pagal geriausias anų laikų tradicijas? Dabar dar reiks pradėti pasipiktinimo jais mitingus darbo kolektyvuose?

šiap

šiap portretas
Šiaip- LAISVE SAVČENKO....o kas ta Savčenko? Jau pamiršote prieš tai buvusią seriją?

Cichanovskaja laiko pasikiše

Cichanovskaja laiko pasikiše portretas
Ko savo šalies nežiūri, didvyre mat nauja atsirado. Navalnas gavo ir gerai nereikia savo krašto žeminti ir lakstyti po Vakarų šalis šmeižti. Lietuva ir nešventa ir reikia lakstyti, kaip Cichanovskajai.

...

... portretas
Teisingai kalba Salies Vadovas.

manau

manau portretas
Kaip subtiliai nutylėta, kad tas sukčius buvo teistas už finansines aferas ( milijonai dolerių) , didelio spaudimo rezultate paleistas lygtinai, bet nesilaikė lygtinio paleidimo sąlygų bei toliau vykdė nusikalstamą veiklą , taip kad teks atsėdėti ir už aferas ir už riaušių organizavimą. Vagis turi sėdėti.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Paleckki aplankytum, vitaminų kokių nuvežtum, gi pūdėte kalėjime politinį disidentą be jokio teismo TRIS metus.

Galerijos

Daugiau straipsnių