G. Nausėda: nerimauju dėl visuomenės susipriešinimo (interviu)

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Gal paklausk kas eitų ginti TV bokšto dabar ?

earht king

earht king portretas
o mes jau esame girdėja kad mūsų yra visuomenė padalinta į dvi puses , ir supriešinta, taip tik dabar prašvyto akis mūsų ponui, gitanui, kylo nerimas po paskelbimo geroves valstybes noro, taip kokia turėtu būtį , gerovė jeigu mes esame susipriešine stotelėmis, o kam tas reikėjo ,po tiek metu 30 demokratijos kur jau kitu šaliu prolietarai susivienijo į geras puses ir pradėjo gėri daryti savo kiemo teritorijoj, o kas pas mus vyko, išvijome darbinga pilieti iš šalies ir vis tik partijos kurėsi ir melavo iš vien mokulaturos ir visokius mokesčius tik priima planus viršija sedėdami seime,

Nausėdai

Nausėdai portretas
Darbo jėgos savikaina neturi būti apmokestinama jokiais mokesčiais, tai lėšos žmogui prasimaitinti, gydytis, būstui, vaikams auginti. Ar tai yra 300 eurų? Mano nuomone, turėtų būti ne mažiau 800 eurų. Ir nesuprantama, tuomet kodėl nuo šių metų padidinta gyventojų pajamų mokestis iš atlyginimų, o sumažinta įmokos sodrai? Į rankas liko ta pati suma, tai kaip ir nesimato to pakeitimo? Tai gal reikėjo pensijas didinti, o ne įmokas mažinti? Kažin ar yra profesinės sąjungos, kurios tuo pasidomėtų?

Vytas

Vytas portretas
Geros Prezidento mintys dėl švietimo,Mokytojai parodė savo tikrajį veidą lipdami per langus. Ir dėl ko - pinigų, ne dėl programų, vadovėlių, trūkstamų pagalbos mokiniui specialistų mokykloje, o pinigų.Savivaldybės išlaidauja pinigus renovuodamos, plėsdamos mokyklas, kuriose nedaug mokinių, kiekviena mokykla turi po autobusiuką, kodėl nepaveža vaikų į artimą mokyklą, o kaip sako Prezidentas pinigus leidžia pro kaminą. vienas savivaldybės valdininkas per televiziją pasakė, kad į mokyklas kišami pinigai, nes taip ponai užsitikrina pergalę rinkimuose.

Algimantas

Algimantas portretas
Skaitau ir stebiuosi, šitiek metų praėjo, o žmonės pyktį vis dar lieja Landsbergiams, man atrodo, kad problema yra pačiuose žmonyse.. Taip daug lengviau gyventi, kai9 kaltini kitą, o pats mažai darai. Gėda Lietuvai.

Henrikas

Henrikas portretas
Protingoji visuomenės dalis tos lentos nesureikšmins, o landsberginiai idiotai, liberastinis šimašius ir kuklianskienė tegul sprendžia apie Noreiką ir jo atminimo lentą.

...tikrai neZINAU KA reikia DARYTI???...,

...tikrai neZINAU KA reikia DARYTI???..., portretas
nieko nera BLOGIAU kaip SUMAISTIS VISUOMENEJE...,manau,kad lenta REIKIIA PALIKTI KABOTI...,praeis TAM TIKRAS LAIKAS visi PRIPPRAS ir APSISPAKAIS...,na...,o jeigu LENTA nuiminesim ir vel KABINESIM tai bus NUOLAT keliama SUMAISTIS...NUOMONE SIAURAI SUBJEKTYVI...,neTVIRTINU tik DISKUTUOJU... TASKAS

Trintukui

Trintukui portretas
Trintukas visų pirma privalo suvokti, kad skurdą sumažinsime tik sumažinę nedarbą, kai išsilavinę žmonės galės pagal specialybę dirbti ir uždirbti.

tulpems

tulpems portretas
protas tavo nuvyto,it tulpė

Imitacija

Imitacija portretas
kad VARDAN TOS LIETUVOS jam labai širdelę skauda.

visuomenės s u p r i e š i n i m o MEISTRAI,

visuomenės s u p r i e š i n i m o  MEISTRAI, portretas
k o n s e r v a t o r i a i , vadovaujami sovietinės ATPLAIŠOS / KGB/ s e n o l i o, kuris tai daro pagal KGB metodus nuo pat valstybės atkūrimo ir reikia p a s a k y t i , kad tai atlieka , visose p o l i t i n i o ir visuomenio gyvenimo srityse ,be p r i e k a i š t ų. Niekas n e d r į s t ą įvertinti --sustabdyti šią SENOLIO veiklą-- susidaro v a i z d a s , kad l a u k i a m a , kada jis p a d ė s šaukštą.

aš portretas
lai jis nerimauja dėl seime vykstančių dalykų, kirkilas laukia kėdėslyg alkanas vilkas ar tai gražu?

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Pažiūrėkit į šitą snukį ir paklauskit : kam į naudą banktotave 26 komerciniai bankai , žmonių prarastas 1 milijardas litų , tuo metu kai jis buvo bankų priežiūros direktoriaus pavaduotoju ?

Galerijos

Daugiau straipsnių