G. Nausėda JAV žiniasklaidai: užimti Lietuvos per dvi dienas neįmanoma

Grįžti į straipsnį

vien,tik

vien,tik portretas
Kenigzbergo pajegos Lietuva pervaziuotu per 24valandas su 'pasipriesinimu', beda ,kai zmogus nesiorentuoja ji supancioje aplinkoje. Vienas KAM su peteliske po kaklu gi porino kad Lietuvos karo islaidos karo strukturom yra tik 100 kartu mazesnes uz rusu .vien Kenigzberge yra 1000 virsijancios Lietuvos ,beda ,kai besmegeniai skaicius skelbia,kurie labai toli no realiu.

Nuomone

Nuomone portretas
Manau, jei tik leistu Nato ir Amerika, rusai pabaltiji paimtu labai greit, ir sedetume visi siknoj, ne neamteleje, ir niekam pasiskust negaletume, kaip buvo po karo, isvadavo, bet uzmirso iseiti.

AK

AK portretas
Savo laiku ir Japonija taip pat galvojo užpuolusi JAV bazes, bet kas įvyko po šiai dienai žinome. Matyt valdžios atstovai nesilaiko Trečio Niutono dėsnio "proto ir pasekmių santykis yra pastovus dėsnis" T.y. Kuo seime protingiau pasireiškia tuo kvailiau išeina.

Oršos,

  Oršos,  portretas
mūšį žinot?.... tai va, kaip bus...

...

... portretas
Krymas, Donbasas, ... - visos šalia Rusijos esančios teritorijos, į kurias JAV pradės planuot gabent savo kariuomenę, bus 'neutralizuotos'... - mūsų teisė rinktis. :/

nuomonė

nuomonė portretas
Įdomu kiek Lietuva turi naikintuvų ir kokių? Kažkaip nesigiriama? O Rusija juk vien naikintuvais gali viską ištaškyti, dar visokių didžiulių raketų jie turi, tankų. Lietuvai gal reikia imti pavyzdį iš kitų šalių pavyzdžiui Prancūzijos, Vokietijos kaip elgtis su Rusija.

Mes Rrrrrusasms

Mes Rrrrrusasms portretas
labai reikalingi. Kap Padniestrės gyventojai, kaip abchazai ar osetinai, kaip Krymo totoriai ar doneckiečiai. Jau neužtenka savų čečėnų, baškirų ar Pavolgio totorių. Bet ne paprastiems Rrrrrusams to reikia. To reikia imperijai, jos valdžiai, kaip prie caro XVIII-XIX amžiais.

Jotautas - humoristinės pastabos

Jotautas - humoristinės pastabos portretas
be reikalo Maskva pildo dujomis SD terminalą. geriau pildytų buteliakus vodke. Na, kada švediški bankai išmokys kalbas skaityti iš popieriuko ,geriau klabėtų „iš kepurės" kaip Valdimirovičius? Valio! mūsų nubuktuotam prezidentui Roliui, kuria ne „bankininkas", ne universiteto dėstytojas ir profesorius, o tikras lakūnas, kuris skraido patiltėmis...

nepagarbiai

nepagarbiai portretas
rašąs apie prezidentą pats, matyt, yra neblaivus

Ir kam tos dvi dienos ?

Ir kam tos dvi dienos ? portretas
Jau ir ,,Independent'' uzpilditas rusiskomis dujomis. O kur dar LT visos prekybos su Rusija rodikliai.

Gerbėjas

Gerbėjas portretas
Švedų bankininkai stengėsi išmokyti skaityti iš popieriuko protingus žodžius. Nesigavo...

Girtas nuoseda

Girtas nuoseda portretas
, bet per tris minutes nusluoti nuo zemes pavirsiaus- labai tiketina.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Rėkia mafijos bosas Neūžauga Putinas su visa savo Kremliaus šutve – „NATO puola Rusiją“, pasirodžius Lietuvoje tik vienam JAV koviniam batalionui su sunkiąja karine technika. Sovietų kolonistai ir kiti Putino subinlaižiai Lietuvoje ne savo balsu klykia – „NATO okupavo Lietuvą“. Kas bus kai Lietuvoje pasirodys visa divizija?

Anonimas

Anonimas portretas
O mes, lietuviu tauta, su gelemis pasitiksim rusu armija.

Mes Rusams reikalingi,

Mes Rusams reikalingi, portretas
kaip madavoske klyne.Cia tik lianzborgo gaujos klyksamas,Rusai puola.Cia jam KGB uzduotis kirsint LT ir RUS.jis puikiai vykdo.Ziuriu jau ant tos meskeres kimba ir Nauseda.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Per 12 valandų suvystytu . O tas 1996 metų komercinių bankų priežiūros direktoriaus pavaduotojas ( bankrotavo 26 bankai ir buvo apvogta Lietuva ) kliedi apie 3-4 savaites .

taip

taip portretas
dabar tie musu/gelbetojai/ pradejo kepures kelt pries zydus kurie isijuose loja ant viso svieto kokie mes negeri ir kokiam /dusanskiui/ pritariant ir sorosui finansuojant organizuojami nauji /vunderchuliganai/ sekantiems kulturpogromams su nostalgyniu pasiteisinimu genocido banditu vardu ir tai daroma ne del mirusiu atminimo o del savo naudos nes ju proteviu kapines uzleistos ir laukia sponsoriu tai paro kai musu jaunimas vaziuja i sibira pagerbti savu sitie nesiteikia sutvarkyti Kauno kapiniu........

Anonimas

Anonimas portretas
Jankių apmokyti ir apginkluoti sakartvelai net suviduriavo išgirdę , kad atvyksta čečėnų divizija ir pilnomis kelnėmis skuodė link Tbilisio :)))

anonimas

anonimas portretas
na per 30 metu kada mes laisvi ka sukureme kad gyventume oriai kaip europoje sukureme tik seima kuriam tarnaujame o valdzia tik rusas rusas jau rytoj ateis JEI ESI TIKRAS LIETUVIS PASIDARYK TVARKA SAVO DARZE IR SALIN ZYDUS karo metais musu senoliai jiems padejo o jie dabar atsilygino ,, aciu Landzbergiui ir jo pakalikams uz gerejanti gyvenima uz tautos naikinima o JUMS tikrieji tautos sunus ar ne laikas PRIBUSTI

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
čėčėnai užtraukė net apsitredei

nu nu

nu nu portretas
Pagalvokit kiek zmoniu sita musu nepriklausoma valdzia apgavo, apvoge, paleido ubagais... Po antro pasaulinio lietuvis lietuvi i sibira vare... Kazin ar dabar nevarytu dvigubai? Taip kad pagalvokit valdininkai ir ne tik pries darydami bloga savo kaimynui ar siaip kazkam...

> Anonimas

>  Anonimas  portretas
Tai dėl to apsitriedę ruseliai ir bėgo iš Grozno nuo saujelės čečėnų?

pilietis

pilietis portretas
Palietė kirminams silpnąją ir skaudamą temą. Šaunu , kad stiprinamės, kad ruošiamės šalies gynybai, kad atgrasome buvusį mūsų [ o dabar kelių savo kaimynų ] okupantą. Reikia ir toliau nenumarinti savo šalies gynybos palaikymo deramai finansuojant ir įsigyjant vis modernesnę vakarų šalyse pagamintą karinę techniką... Net džiugu skaityti komentarus , nes matosi kaip baiminasi, deda į kelnes [ jei tokias turi...], drąsinasi okupantų padlaižūnai. Labai geri prezidento žodžiai , kurie tikrai išsipildytų, nes piliečiai gyvena vis geriau , šalį myli vis stipriau. Na, o moskolių padlaižūnų nėra daug. Išdavikų niekada nebūna daug, ypač tada , kai reikia kovoti prieš istorijos eigoje užsirekomendavusį savo žiaurumu nevienkartinį okupantą.Džiugina Tėvynės progresas visose srityse.

Anonimas

Anonimas portretas
> NA Ateitų Čėčėnų divizija tai apsitriestum labiau nei sakartvelai ir bėgtum greičiau nei olimpinis čempionas....toli ,toli ir greitai , greitai.

>pelei ir pan.

>pelei ir pan. portretas
Matai 'proto bokšte" , jei jie nebūtų namų statę ar kitaip "lyzinesi" , tai kaip būtų dalį palenkię į savo pusę ? Na , o dalis kaip tu , išvis pradėjo jiems užpakalį laižyti, nesvarbu , kad savo žmones engia, skurdina, kaimynus žudo, grobia jų žemes... Tikrai manau, kad įvykus didžiausiai nelaimei - grįžus okupantui, mūsiškiai dar aršiau ir ilgiau kovotų su jais, gindami Tėvynę. O padedant mūsų draugams, dar ir įkrėstumėm kaip reikiant.

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Cia labai kvailas pasakymas. Viskas priklauso kas ir kokiais pajegumais puls... Miskai kertami, miestai taip pat. Viskas daroma, kad prieso kariuomenei butu lengviau uzimti krasta. O jus statykit viesbucius kareiviams ir auksinius saukstus ministrams su peteliskem...

>man patin...

>man patin... portretas
Matai , ta valia -noras priešintis pafrinde priklauso nuo priešo. Jei jis istorijos bėgyje buvo daugkartinis "niekšas" [ žiaurus ir pan. , kaip ruskis ] tada ir pasipriešinimas būna ilgalaikis ir stiprus. Tada ir nekreipiama dėmesio į mažiau žiaurų priešą. Tada net "įauga į kraują" priešiškumas žiauriąjam okupantui...

jankių okupantų skudurui nuosėdai

jankių okupantų skudurui nuosėdai portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

Na

Na  portretas
Čečėnijai užimti rusams prireikė penkerių metų, nors iš viso (su moterimis, vaikais bei senukais) čečėnų priskaičiuojama tik mažiau nei milijonas gyventojų.

manau

manau portretas
Negalima nesutikti, per dvi dienas visos Lietuvos pėsčiomis nepereisi, bet per 20-30 minučių vidutinio nuotolio raketos bei aviacija ištaškytų visą karinę infrastruktūrą bei technika, toliau tik "začistka".

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kokios dvi dienos? Ruseliai neturi tiek arklių, kad per dvi dienas sutemptų prie Lietuvos sienų savo „neturinčią pasaulyje analogų“ karinę techniką.

man patinka:))

man patinka:)) portretas
"..Jeigu miesto gynėjai turi valią priešintis, nepaisydami to, kad miestas bus sugriautas,.." Na, o kas bus, jeigu .." miesto gynėjai NE turi valią priešintis,"? Kaip ten buvo su "lt patriotais ir lt "partizanais" KAI .A.Hitleris kovo23 d 1939 m, vazavo per "lietuviu Klaipeda"? O, kad buvo - daug geliu ir daug vokieciu velavos(su svastika) BET!! Lietuvos Veliavuku to momentu -visiskai,,NEBUVO!! O, KODEL NEBUVO? Gal, del to kad kovo 23d 1939 metu... Klaipedoj isvis .nebuvo "lt patrijotu ir partizanu"?? JUMS tas fainas video--HITLER IN MEMEL - NO SOUND..:))

Prištinai

Prištinai portretas
Nes serbai jiems visus kelius atvėrė, o NATO paskui apsuptus maskolius šėrė Prištinos oro uosto dalyje. Viso miesto maskoliai nekontroliavo, per dalinai jų užimtą oro uostą pagalba jiems irgi neatėjo. :) Būtų tekę veržtis, būtų apsišikę. Beje, tada Kremlius savo draugui Miloševičiui taip ir nepardavė "net analogov" S-300 kompleksų, nors prie Maskolijos ambasados Belgrade susirinkusieji skandavo "S-300"! Tik persenusios serbų S-125 baterijos vado genialumo dėka serbams tada pavyko numušti "nematomą" F-117. Tai įrodė minėto lėktuvo neefektyvumą ir padėjo amerikiečiams apsispręsti nutraukti jų gamybą. Šie lėktuvai tebenaudojami, tačiau pamažu nurašinėjami. F-117 numušusios serbų baterijos vadą amerikiečiai pagerbė ir net apdovanojo.

M

M portretas
Teisingai palauks kol valdzia suneš išvogtus pinigus ir gaunasi tos trys dienos

to- jau gatavi kolaborantai...

to- jau gatavi kolaborantai... portretas
Alia .."propesorius' V. Landsbergis, "komuniste" Dalia G ir Kauno "komssorgas" Linas L --- One nebuvo "sovietu laikais"..kolaborantai??:)))

pelei

pelei portretas
O jau KAIP jie tuos daugiabučius pastatė! :) Visa laimė, kad mus žmonės su dujine įranga elgiasi atsargiau ir teroro aktų nebūna. Kitaip matytume vaizdus kaip Maskolijoje, kur tie daugiabučiai griūva kaip kortų nameliai. Tokia ta jų "kokybė".

anokia sensacija

anokia sensacija portretas
Jeigu miesto gynėjai turi valią priešintis, nepaisydami to, kad miestas bus sugriautas, bet kuriai pasaulio kariuomenei tokio miesto šturmas reikš baisius nuostolius ir užtruks gana ilgai. Galima prisiminti Vukovarą Kroatijoje ir Grozną Čečėnijoje, kelis Sirijos miestus šiuo metu. Blaiviai vertinant galimybes, kaip tik didžiuosiuose miestuose Lietuvos kariuomenė galėtų nemenkai nuleisti kraują burliokams. Pridėjus partizanus ir diversines operacijas... O paskui ir NATO pajėgos ateitų į pagalbą, visos pakelės būtų nusėtos sudegusių "net analogov" burliokų tankų ir kitos karinės technikos.

pelė

pelė portretas
to -aš manau-tai rašai,kad rusai tik moka žudyti,griauti namus?O kas daugiabučius pastatė,mokyklas,darželius,gamyklas,fabrikus,?Per 30 metų nematau jokių statybų,visos gamyklos,fabrikai sunaikinti,,žėmės ūkis tapo kaip Smetonos laikais,jaunimas bėga į užsienį,nes nori dirbti,o ne pašalpas gauti,,rašai nesąmones....

Naujas Prezidentas - nauji anekdotai...

Naujas Prezidentas - nauji anekdotai... portretas
Girdėjome apie "drąsią" Lietuvą. Grybauskaitė . deklaravo "kietą" Lietuvą. Nausėda šiandien sapalioja apie "gerovės" valstybę...Klausimas - iš kokių resursų?! Naujas Prezidentas - nauji ir niekuo nepagrįsti pažadai. Toliau ginkluojamės, statome JAV banditams naujas karines bazes. Tai "gerovės" Lietuvos kūrimas....

Prajuokino

Prajuokino portretas
Matomai ponas Prezidentas kalba,apie tris dienas galvodamas,kad priešas eis per muitines,atlikdami visus formalumus.Nejuokinkite,jiems pakaktų ir kelių valandų.O ta garsioji mūsų armija,kuri suryje mūsų pensijas ir uždarbius,dar neaišku į kurią pusią bėgtų.

gana

gana portretas
tai gal per dvi naktis nes jankiu kariai naktimis miega arba skelia meile

Anonimas

Anonimas portretas
Taiiiip, per 2 dienas neimanoma, bet per 2 valandas tai tikrai.. 5 ,,Kalibru,, smugiai - 1 i Duju gelda Klaipedoj, II - Siauliu aerodromas, III - Pabrades Amerikos okupantu baze, IV - Vilniaus ziurkiu seimas ir V - Okupantu koordinacinis centras. Kiek minuciu tai uztruks? Po to utilizuoti prisiktus kariuomenes pampersus. Nuoseda galvoja kad baudziauninku vaikai gins ju privogtus milijonus, Dolbajobas galvoja kad vaikai saudys savo tevus dirbancius uz minimalias algas ir badaujancius pensininkus?

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Jei supa vieni kvailiai, vadinasi, jūs - centrinis.

Leninas

Leninas portretas
Esi toli nuo idealo? Ir nemėgink nė prisiartinti - dar išgąsdinsi

Klausimas

Klausimas portretas
Kodel nera Vyčio statuleliu?

Klausimas

Klausimas portretas
O per penkias?

earth king

earth king portretas
kam reikia tas pasakas pasakoti, kad pas mus generolai visa žiniai tikrai taip pasakius kol yra taikos metas visi mes seama kokie protingi ir gera patarima išsako ponui ,mūsų, sosto kėdės sedinčiam karaliui, nereikia tu pasaku kūriniu, tik vienas buvo toks atsitykimas 1991, m rugpiučio mėn, kaip vyko pučas maskvoj, tarpe elcino, ir mokulatūros o mūsų stotelei burokevičius tik sparnais mostelėjo taip kur dingo mūsų ponas jonas šimenas ministru pirmininkas , juk pabėgo ir pasisliepė kaime po sijuono moteriškes ir ten tešla minkė dvi savaites , prisiminkime, ponai, juk mes žinome kas ir su kuo yra, geriau kad taika būtų o mes nustotume loti ,rusas puola ar vėl nauja banga lokomotyvo prasidėjo, baikite ir sugyvenkime taikiai su kaiminais, artimais ,ir su baltarusijos kaiminais, žiūrėkime ne pratybu objektus ir riksmus ,ponu dėl astravo baimes o žiūrėkime kad kaina būtų prieinama mums visiems gera, ir protinga, draugystes daugiau ant mūsų pamatu geroves, kada suprasim,

Didzioji

Didzioji  portretas
dauguma komentatoriu jau gatavi kolaborantai...

Mausėda

Mausėda portretas
Čia gitanas naują čelendžą nori paleist #OkupuokPribaltikąPer48h

...

... portretas
Jei evakuacinių tankų 'nusipelniusiems' pakaks, karas per valandą baigsis, jų pamesti lietuviai su gėlėmis okupanto tankus vėl sveikintų (jei iki tol dar ne visi žydai iš čia išvyks). Tik va paskui - neturės čia okupantas ramybės.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
"Idealų vyrą galima sutikti ant kiekvieno kampo", - pasakė Dievas ir sutvėrė Žemę apvalią

Leninas

Leninas portretas
Idioto svajinė dažniausiai kaip kaimyno žmona

nespetum nauseda tris kart nusiperst is baimes

nespetum  nauseda tris  kart  nusiperst  is  baimes portretas
o rusas jau paduotu tualetinio popieriaus rulona ,kad y kelnes neprisiktum ......tris minutes [kol skris raketos]....ir ...veliau gali vaziuot ar eit skersai isilgai ta lietuva nei vieno aborigeno nesutiksi...

bliamba

bliamba portretas
As, galvojau kad tik pas Dalia negerai su galva! Dabar matau, kad ir pas G.N -ne viskas gerai su .galvute..

-----------

----------- portretas
manyciau , kad pons Prezidentas netranavo kariuomenej, apie karo mena nieko nebesupranta... antra ;- prie ko cia ukraina, zimbabve , mozambiikas ar palestinos arabai ,kuriu salys vienos kariauja tarpusavy , kitos ginasi nuo zydu ,trecios nuo jankiu ar rusu --KADA KLAUSIMAS IR KALBA EINA APIE LIETUVOS SUVERENITETA , POLITIKA, TAUTOS IR VALSTYBES GERBUVY ??? matomai sis prezidentas ,ramia sirdim paaukotu lietuva, tauta ir tevyne --uz ukrainos ar isvardintu saliu gerove .... --MAN TOKIA prezidento politika -NE PRIE SIRDIES .....

Nauseda

Nauseda  portretas
Gal uztenka jau kliedeti apie kara ,ne tam tave zmones rinko ,kad lotum kaip lenininzmo katedros profesoriaus ar grybas apie kara ,yra kitu svarbesniu reikalu

LIETUVA GINSIS

LIETUVA GINSIS portretas
Putina atveztu su antrankeis ,tik reike BOXERIU.Lietuva gintusi naprasciau nei Vietnamas.Rusai tai zino todel karo neprades.

rusai patys išėjo, tai kam dar grįžti

rusai patys išėjo, tai kam dar grįžti portretas
ar jis tikrai visiškai nieko nesusigaudo, ar tik nori įsiteikti amerikonams, todėl kalba tokias nesąmones

Pasirodo prezidentėlis

Pasirodo prezidentėlis portretas
dar pasakom tiki ir bando tautą drąsint, na, maždaug, kokie mes kieti. Ir amerikonų grupę su traktoriais turim, mums nieks nebaisus. Zuikeliai, jei, neduok dieve, rusai pradėtų karinius veiksmus(neprisiprašykit), tai Lietuvą nušluotų per pusdienį. Jokie sąjungininkai nespėtų nei sureaguot. Čia girto zuikio sapalionės kokie mes kieti. Bet, tik sapnuose mes kieti, o prabudus lovoj balutė.

Priština ( toks miestas Kosove)

Priština ( toks miestas Kosove) portretas
Kada amerikonai puolė ir naikino Jugoslaviją, to karo metu rusai desantavo dideles taikdarių pajėgas ir užėmė itin greitai dideles teritorijas. NATO net žiobtelėjo iš netikėtumo. O praėjo jau daugiau 25 metai ir niekas nestovi vietoje. Tai leidžia manyti kad Nausėdos prognozės gali būti ir neteisingos. Dar Sirijos pavyzdys - amerikonai 6 metus Daužė Siriją, įsikišo rusai ir per kelis mėnesius karas iš esmės buvo baigtas.

Anonimas

Anonimas portretas
Gerbiamas prezidentas turi puikų humoro jausmą :)))

Povilas

Povilas portretas
Šiai dienai rusai neturi tokiú pjėgumu, kinau jau aplenkė Rusija du ar net tris kartus,savo pajėgumu. Putinas pastoviai blefuoja, o iš tikro jie net ukrainos šiandiena neįkastu. Toliau Donbaso jie neturi šansú.

V. V. P.

V. V. P. portretas
Žinoma! Neįmanoma 2 valandų darbą ištempti iki 2 dienų. Gal kas žinio kur pigiai įsigyti RF vėliavą?

taigi

taigi portretas
Ta prasme rusai dvi dienas užgaištų muitinėje? :) Manau vidutinio nuotolio raketos ir aviacija viska sutvarkytų per 20 minučių, tik kam reikalingas nuskurdintas sklypas.

AS manau

AS manau portretas
Teisingai.Rusija nera geras kaimynas.Jiem svarbu kaimynus trypti,zudytimgriauti ju namus.Geras kaimynas sitaip nesielgia.

Na Gitanai

Na Gitanai portretas
Fu kelnes pasikeisk.

Galerijos

Daugiau straipsnių