ES suteikė kandidatės statusą Ukrainai ir Moldovai

Grįžti į straipsnį

APIE KOKIĄ ES ČIA KALBAMA?

APIE KOKIĄ ES ČIA KALBAMA? portretas
Europos sąjungos sostine jau seniai tapo Niujorkas. Visi nurodymai eina tik iš tenai. Reikia būti naiviam, kad to nesuprastum. Kokia ES valstybė dėl karo Ukrainoje, kurį išprovokavo Amerikos teroristai, kenktų savo piliečiams ekonomikos ir politikos srityse? Tas karas naudingas tik vienai Amerikai, o kiti verčiami šokti pagal tų banditų dūdele.

Gaus taUkraina

Gaus taUkraina portretas
nuo Putino kap reik o durneliai nesupranta kad viska ukrams turės atstatyt. Dėl tokios naudos jie ir draskosi..Putinas pasims koą norėjo ir dar biški ir daugiau nežiūrės į tą pusę. Na o mes turėsim hemaroju ryjatį viską ką iki šiol per paramas gaudavom iš EuroposKitaip patys esai sužinos iš ukrainiečių kur vėžiai žiemoja:D)

...

... portretas
orbanas vienintelis adekvatus zmogus visoje šitoje kompanijoje

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Pažiūrėkit į nuotrauką - visiems linksma. Tuo tarpu, Orbanas, iš to rūpesčio kaip pasiteisinti Kremliui, pautus kasosi.

Anonimas

Anonimas portretas
Na ir europiniai dolbajobai. Turkija jau 30 metu laukia uz duru atsiklaupusi o jai vis pi.de.ra.si.ni by.bi JevroPiderSojuzas per duru plysi i turko gerkle kisa. Cha cha cha ...... tikrai kad jevropieciai apvalus idiotai na zinoma ir tie kandidatai cha cha cha ....gatavi i gauruota Briuselio subine sulysti.

anegdotas;- joja xoxolu kazokas ,ir moldovu cigonas

anegdotas;- joja xoxolu kazokas ,ir moldovu cigonas portretas
ziuri vidury kelio Europinio sudo kruva su jankisko HOT dogo pagardais, xoxolas sako - gincijames as uz 100 euru , suvalgysiu puse to sudo kruvos --susigincino-xoxolas atsisedo issitrauke is uz aulo sauksta ir pradejos est....lygiai puse susveite .pasieme 1100 euru ir joja toliau ..Moldavuj pagailo 100 euru,todel sako , uz 100 eur as taip pat suesciau puse ....gryzo prie tos sudo kruvos, moldavas suede likusia sudo daly ir atsieme is xoxolo savus 100 euru ...pajojus xoxolas sako ..klausyk moldave ar tau neatrodo kad mes ta sudo kruva suedem uz dyka ...a?morale ;-my suda ,,ystot,,, lengva tik ,kad pasekmes po to liudnos -sudini ,dvokiantys ir prasmyrde liksite ilgam...

taip sakant xoxolams ir moldovams

taip sakant xoxolams ir  moldovams  portretas
suteike ir yteike ---BARONKOS SKYLE......

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu tik karo metu sugeba jungtis prie ES,tai kažin ar verta pasitikėt tokiais sąjungininkais.Pvz.Eurovizija,kai mūsų dalyvei,mosuojančiai ukrainiečių vėliavėle Ukraina neskiria nei vieno balso...koks nedėkingumas tos tautos.Gal mums reikia būti principingesniais ,ir atskirti pelus nuo grūdų.

...

... portretas
čia kaip nusiraminimo kėdutė,viltis durnių motina

LAPE SIAURINE

LAPE SIAURINE portretas
tykiuosi eileje reikes laukti kaip seniau buto,ne trumpiau 15 metu

Siulau

Siulau portretas
Nuversti musu ,, ministerius" kuriu užsienio politika veda KARO link ...

TAI TIK PARODO...

TAI TIK PARODO... portretas
Šiandieninės Europos sąjungos "lygį"...

Anonimas

Anonimas portretas
Dar porą ubagyno šalių apie xoxolus net baisu kalbėti kokia korupcija...kaip ten baigės tai politiko žmonai su 13mln kur Vengrijos pasienį pagavo greitai uztylo

cha

cha portretas
Čia reikia suprasti, kad statusas yra šalių pavadinimui, bet ne jų teritorijai

Anonimas

Anonimas portretas
Saunuoliai!

Puiku !

Puiku ! portretas
Pirmyn!

Galerijos

Daugiau straipsnių