G. Nausėda: ES gali siųsti atstovą derėtis su Baltarusijos valdžia

Grįžti į straipsnį

marina thebault kosel

marina thebault kosel portretas
gintanas nauseda yra nerealus. Jis banguoja kaip Rusijos Kalėdų senelis. Minsko diktatoriui tereikia išpjauti astravą, o Nauseda nutylės. Svarbu žinoti, ką Svetlana nori padaryti. Mes dar nieko nežinome, išskyrus reikalauti valdžios. Ši valdžia turės ją užkariauti teikdama pasiūlymus. "Svetlana yra LOUIS XVIII pozicijoje Europoje Prancūzijos revoliucijos metu. Jis žinojo tik vieną dalyką: vieną dieną jis turėtų karaliauti. Minsko diktatorius nebus amžinas. Valdžia kris iš jo rankų. Turime pasiruošti. perėjimas.Ar ji sugebės tai padaryti? Kol kas Lietuva yra paimta įkaitais. Tai tikroji Svetlanos priėmimo realybė. Artimiausias tikslas bus kiti 3 mėnesiai. Gintanas nežino, ką "Jis jos laukia. Rūkas yra tokia situacija. Tikrai bus daug šnipų".

marina thebault kosel

marina thebault kosel portretas
kitas serijos 007 epizodas Kaune: alaus ateitis

aš portretas
pasirodo gražuoliukas priklauso juokdarių grupei

JomaJo

JomaJo portretas
Tai darykit kaip daro jav su Venesuela pripazinkite Batka neligitimiu o ta bobelka kury jau Vilniuje apsistojo tikraja demokratiška prezidente. Pasiekmiu turesite tik tokiu kad neteksite БЧ tranzito. Alektros visvien nepirksim ir "tikras" Bel. Prezidentas gyvens Vilniuje:) šachas ir matas Vata:)!!! Ir dar o kodel jus Belarus vadinate Baltarusija bulbashai gi pyksta kad juos vadina Беларусия jie save vadina Беларусь

Čiubaka

Čiubaka portretas
Ką jis su batka nori derėtis? Atsivežėt zosią, galit su ja ir dėrėtis

Anonimas

Anonimas portretas
Krizė Baltarusijoje ? Greičiau tai ES py...ė

apie ka tu nori deretis pons nauseda ???

apie  ka tu nori  deretis pons  nauseda  ??? portretas
kad suimtus teroristus is lietuvos paleistu ,kaip niekuo detus ???ar kad Lukasenka laimejes rinkimus atiduotu prezidento posta kazkokiai tai zosei -svietockai kuria remia jankynas.....???gal geriau nekisk nosies kur suo nekisa by/.........

O derėtis

O derėtis portretas
galvojate dėl ko ir su kuo? Jei dėl draugystės,tai vertėtų palaukti oficialių rinkimų rezultatų,po to inauguracijos,vyriausybės suformavimo ir taip toliau,bet viskas pagal protokolus,konstitucijas ir nustatyta tvarka.Na o jei su išankstiniais reikalavimais,salygom ir grąsinimais sankcijom,tai geriau susilaikyti,nesdidelė tikimybė būti ne tik nepriimtiem,bet ir pasiųstiems toliau nei iš kur atvykę.Reikia pagalvoti.Čia ne prie puodo su barščiais pulti pasiėmus didžiausią samtį.

Anonimas

Anonimas portretas
ko nkistis i kita valstybe ziurekite save jie patys nuspres be jusu kuo puikiausiai

Anonimas

Anonimas portretas
Tuščia vieta, ne prezidentas. Va Lukašenka tai prezidentas.

F

F portretas
Gėda žiūrėt i ta idijota,vadinamu prezdentu,užtenka loti kvaileli.

Kaip

Kaip portretas
jau ES Vadovai turbut pavargo nuo jusu triju saliu ,visur gyvenimas kaip gyvenimas ,zmones kovoja uz gyvibes,sitiems tik duok paluoti!!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių