G. Nausėda: būtini ryžtingi sprendimai dėl atsakomybės skiepijimo tvarkos pažeidėjams

Grįžti į straipsnį

Edas

Edas portretas
Kiek žmogus turi ciniškumo,kad gali taip kalbėti. Dvigubu standartų taikymas arba nuomonės neturėjimas, didžiulė baimė kritikai.Lietuvai reikia lyderio tokio kaip Prezidentas V. Adamkus. Lietuvai ir už jos ribų gėdos nepadarė visada elegantiška pirmoji,ir dėja vienintėli ponia A.Adamkienė. Labai gaila, bet agitavau ir balsavom už naują lyderį,gerovės valstybę. Suklydau ir neźinau ką draugams kurie su pašaipa klausia - nu tai kur tavo gerovės valstybės kurėjes dingo... .

Čiubaka

Čiubaka portretas
Kur dingo svetka tavo vadė ...kaip as jo nemegstu

Joo

Joo  portretas
Genralinis Lanzbyrrgis po blatu, apeidamas tvarką ko gero gaus ir prezidento regalijas, nors tokiu nebuvo, o čia tik skiepas.

Vyytauts

Vyytauts portretas
Blatas visur ir visais laikais! Atsibudo... Juk ir kailiui aišku kad skiepus pirmiausia gaus, kas ir visada viską gauna be eilės!

...

... portretas
ir reikia gi, bl.., tokia skiepų reklama..., WOW..., pats pasiskiepijai,PONAS GRAŽUOLI??? :)

Būtinai

Būtinai portretas
ryžtingai, drąsiai,siek, kovok, kaip žmonelė moko.

JOO

JOO portretas
Blatas ir sukčiavimai Lanzbyyrgio vagims į kraują įaugęs negrįžtamai.

Ko

Ko portretas
Ko bijo pats prezidentas skiepytis jau angl karaliene pasiskiepijo o prezidentas vis dar bijo ko bijai pirmyn parodyk pavyzdi tautai

Anonimas

Anonimas portretas
Ei, prezidente, kam tu cia kabini makaronus?

Gigi

Gigi portretas
Toki bruda mest is darbo kad butu pamoka visiem aferiugom

ALGIS

ALGIS portretas
PASKIEPYTASIS ALE VADOVAS MOKA TIK BLATU NAUDOTIS , IŠ TOKIO ALE VADOVO REIKIA ATIMTI L I C E N Z I J Ą , KAIP UŽ LABAI ŠIURKŠTŲ DRAUSMĖS PAŽEIDIMĄ ..

Tikiuosi Klaipėdoje – OK.

Tikiuosi Klaipėdoje – OK. portretas
Turi būti priemonių nubausti lygesnius už lygius gyvulius. Jei valdžia neišmes iš darbų visų tų gyvulių, pasitikėjimas valstybe galutinai žlugs.

senelis

senelis portretas
šunys loja ,o karavanas toliau eina,

Anonimas

Anonimas portretas
Išsigando, kad skiepijami elito atstovai, norėjo pirma ant runkelių išbandyti,

kenas

kenas portretas
Ap[ie bapkių plovimą bankuose papasakok ką žinai.

--pabuciuok tu man issibegejes

--pabuciuok tu man issibegejes portretas
as uz medzio subine atkises stoviu.......

Koljie

Koljie portretas
susiruoš neliks vakcinų:D)

Ką veikia pideralų vyriausybė

Ką veikia pideralų vyriausybė portretas
Ingridos Šimonytės teiginys kad viriausybė neturi galimybiu kontroliuoti vakcinavimo sarašu labai jau nekaip atrodo...Bet perduoti medžiaga tesėsaugai,šalinti tokius vadovus iš pareigu gal gali???? Priešingu atveju nei ta viriausybė,nei jos padaliniai nereikalyngi...Tam darbui yra viceminisrai ,padėjėju visos armijos...Kam jie tada reikaltngi,kad gautu tik atlyginima???? Ši prasidedanti protekcionizmo,užslėpto neteisėtos paslaugos suteikimai turi baigtis. Jai nėra noro,galimybiu tariamu tai užkardinti-užleiskt postus tiems kas tai galės padaryti...Taip testis ir leisti tam bujoti negalima. Turit valdžia,teisininkus,finansus prašom dyrbti kad tokios praktikos nei dabar,nei vėliau nebutu. Šimonytės argumentai tai aiškinant- labai jau demagogiški...Dirbt reikia..bet ne dejuoti ir atsirašinėt..O dabar tik stebi kaip bujoja "Gyvuliu Ūkio" praktika...Ne tokio darbo iš I.Šimonytės tikėjomės....

Galerijos

Daugiau straipsnių