G. Nausėda atsakė kritikams: tikrai nevyksta jokių kandidatų kankinimų

Grįžti į straipsnį

Gerbiamas prezidente neleiskit naikinti valstybes

Gerbiamas prezidente neleiskit naikinti valstybes portretas
Paklauskite Sajudzio pirmeiviu ar kas galejo patiketi kad KGB veikejo dukte bus seimo pirmininke dirbs su slapta medziaga?Ar kad gejai bus aukciausia vertybe.Korumuoti politikai vel eis dirbti ministrais ,ne generolas versis vadovauti krasto apsaugai. Pijokai ministrais gales tapti bus norima narkotikus iteisinti .Tokia valstybe ilgai neegzistuos yra pasmerkta zlugti su visomis issigimiliskomis 'vertybemis".

Gerbiamas prezidente apsaugokit nuo tokiu ministru tauta

Gerbiamas prezidente apsaugokit nuo tokiu ministru tauta  portretas
Anusauskas krasto apsauga gal geriau apie 18 metu mergas ismano bet ne apie kariuomene kodel ne Pocius generolai turi vadovauti krasto apsaugai.G.Landsbergas susiries su visais kaimynais ir ES valstybemis ES parlamente jo nemego nediplomatiskas neapikantos perkreiptu veidu amzinas nesubrendelis ne lyderis .Bilotaite policijai kas ja sieja su policija baudos uz greiti ? kompetencija NULINE.Gentvilas kiek metu GRIGEO terse marias gentvilai nemate GEDA.Kreivys 2 milijonai euru ES lesu i mamytes firma nukreipti labai geras ministras bus ne korumpuotas Grybauskaite ji greitai ispire.Kita Skaite girta megstanti pasivazineti ar nepragers Lietuvos?

Zoro

Zoro portretas
Kaip Dobrovolska gali būti ministre jei net Prezidentui meluoja? Laikė advokatūros egzamina tik rastu, zodziu neislaike... ? Kadangi ji neapsigyne magistro, jos niekas net prileist prie advokaturos negalejo :)

Socialinės apsaugos ministrė- klapčiukė?

Socialinės apsaugos ministrė- klapčiukė? portretas
Jeigu manote, kad kandidatė į Socialinės apsaugos ir Darbo ministerijos ministres puiki - stipriai apsirinkate. Tai politinė klapčiukė, trolininkė, Šimonytės portfeliuko nešėja... Manau, kad ministras turi būti tas, kuris šio posto nusipelnęs realiais darbais. Politinė konservatorių parsidavėlė stovėjo su savais ant vadinamo „Skvernelio keliuko“ ir laukė savos žiniasklaidos... Kodėl jie, tie, kurie prisisotino ar baigia prisisotinti valdžia dabar,-nestovi ant ,,savų" keliukų, kad ir ant Džiugelio kelio, kuriam asfaltas yra neteisėtai paklotas??? Ei, žiniasklaida, kodėl jūs tylit? Kur jūs? Dvigubi standarta? Aukštesnė politunė kultūra??? Kukū, kur jūs??

Galerijos

Daugiau straipsnių