G. Nausėda apie J. Narkevičių: aš apskritai galvoju, ar yra toks ministras

Grįžti į straipsnį

va

va portretas
Neleido ministrui nei trijų mėnesėlių padirbėti ramiai - toooks nekantrumas apniko, kaaaaip čia greičiau ištratinus paskutinius tautai priklausančius turtus. Gėda dėl opozicijos, nuvylė prezidentas. Smulkmė pasikėlusi, apgailėtina.

Jonas ganytojas

 Jonas ganytojas portretas
Kiaulės turėtų būti uždarytos tvarte ,o ne lakstyti palaidos , o dar blogiau skiriamos ministrais.

Tvartas su Dėžutėm

Tvartas su Dėžutėm portretas
nenurimsta jau mėnesis. O Prezidentas irgi jau nenori to pačio - per tą patį klausyti. Jam ramiau už laiku nesumokėtus pietus ir 1,5 km išasfaltuoto kaimo keliuką atleisti ministrą, nei nuolat klausyti beretpederistu zyzimo

Baisu gyvent kai tu vagis.

Baisu gyvent kai tu vagis. portretas
O as apskritai galvoju ar yra Lietuvoje prezidentas, ar tik konserv-liberaliniu leliu teatro personazas. Duokite dirbti tiems kas dirbti gali ir nori. Ar taip baisu, kad bedirbdami Narkeviciai ir panasus atkas jusu ir jusu sebru berybes vagystes? Baisu, suprantama kad baisu. Ka ten pridirbo Lietuvos gelezinkeliuose konservuotos Grybienes numyletasis Roketas Masiulis ir jo mazieji ir dydieji subinlaiziai? Gal panarpliokime?

deinis

deinis portretas
Nu ir begėtis tas Narkėvičius ,neleidžia grobti žmonių turtą ,neleidžia prisisavinti žmonių pinigų ,iš kur tada bus milijonierių ,juk su kupra neuždirbsi milijono ,tik nesupratau prezindento ar už vogimą ar už neleidimą vokti ,vot čiom vopros

manau

manau portretas
Jerunda, stiklinis namas Pučkornių atodandoje pastatytas teisėtai, ten dvi plytos dar nuo viduramžių mėtėsi :)

Gaila.

Gaila. portretas
Atrodo prezidentas samoningai, ar nesamoningai pasidave liberastu ir konservu intrigoms ir santazams.Atrodo ir prezidento aplinka nesiorentuoja, kas vyksta.Vertetu neskubeti su isvadom ir pasitikrinti.O gal ta situacija prezidenturoje zinoma, bet norima prisitaikyti prie bendro vajaus.Taip ramiau.Galima prarasti pilieciu pasitikejima.O be ju antros kadencijos galima nepamatyti.

Anonimas

Anonimas portretas
Mes, Lietuvos pilieciai, apskritai galvojam ar mes turim prezidenta. Gal ta kaliause is Turniskiu ir laiko save prezidentu. Deja tauta ant tokio sudo deda dideli by.bi. Atmata dirba Amerikai, landzberginiu gaujai ir DIRBA PRIES Lietuva ir jos zmones. Padla, jeigu su vagimis susidejai tai tikriausia ir pats ESI VAGIS. Na taip, kaip bankininku chalujus gali buti saziningu.

Jeigu Prezidentas

Jeigu Prezidentas portretas
yra toks teisingas tai kodėl neragina kitų Lietuvos ,,gumbų" būti sąžiningais ir padoriais? Argi maža istorijų kai savo namus pasistatė neleistinose teritorijose, nežinia iš ko ir neskaidriais ryšiais vadovaudamiesi, kai beveik visi valdžiukai yra pietavę su MGboltikais, važinėję i aptarimus į užsienio kurortus ar išnaudoję progas pakeliauti po pasaulį?

Paskubėsi, žmones prijuokinsi

Paskubėsi, žmones prijuokinsi portretas
Prezidentas neteisus savo posakiu žemindamas ministrą. Jeigu pašto pastatų pardavimo kainos dvigubai mažesnės. Tai ministras kaltas, kad pajudino šitą problemą? Pirmiausia reikia išsiaiškinti kas yra kas. Skubėti nėra kur.

kaimieciu partija lauk

kaimieciu partija lauk portretas
greiciau sita kaimieciu-darbininku partija kartu su ju rusu ir lenku partijos draugais butu ispirdolinta is seimo. nes turbut ber savo gyvavyma jie padare LIetuvi zalos daugiau, nei bent kuri kita partija per visa savo valdyma.

Kęstas

Kęstas portretas
"G. Nausėda apie J. Narkevičių: aš apskritai galvoju, ar yra toks ministras". O aš apskritai galvoju, ar yra toks Prezidentas. O gal čia tik D. Grybauskaitės klonas, intrigomis bandantis atkirsti valstiečių partiją nuo valstiečių, siūlydamas naikinti dyzelino lengvatą valstiečiams ir pastoviai šūkaujantis, kad va, rusai puola jau tuoj tuoj, duokit dar ketvirtį milijardo eurų per metus šaukštams... Lietuvėle Tu mano brangi, kada tu nors nuo tų durnų Prezidentų atsikratysi? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

šiaip

šiaip portretas
Negeras ministras, maža kad lenkas, tai dar trukdo patriotams vogti.

Buržuazinis nacionalistas

Buržuazinis nacionalistas portretas
Kas darosi Lietuvoje? Kada bus tvarka? Kada uzsibaigs tas teisus ir teisesni sindromas? Ar reiks pradeti juos visus "Vanoti"?

KAUNADIENIUI

KAUNADIENIUI portretas
Kauno diena CENZŪRUOJAMA... Vos prieš kelias valandas ta pačia tema buvo buvusios komunistės naująjį ministrą kritikuojantis A. Lėkos straipsnis, po kuriuo buvo labai teisingų komentarų apie tai, kodėl visi puola ministrą. O todėl, kad bando sustabdyti diudžiulio masto vagystes: Kauno, Klaipėdos, Vilniaus paštų prichvatizacijas, Lietuvos geležinkelių grobstymą ir mafijos siekius pasisavinti jmilijonus, kurie galėtų mažinti atskirti, padidinti algas, pensijas. Baisiausia, kad konservatorių ir liberalų, socdemų klikos nori dar ir milijonų, kurie bus skirti geležinkelių ruožo Kaunas-Vilnius elektrifikacijai. Štai kodėl ši mafija neleidžia dabartiniam Seimui dirbti, kašioja pagalius. Nori grįžti į valdžią ir toliau grobstyti mūsų visų pinigus. O Kauno dienai gėda! Jau ir ją mafija valdo, nes trina straipsnius su nepatikusiais komentarais. Žiūrėkite YouTube video: Dar karta apie Lietuvos Geležinkeli

nusivyliau prezu

nusivyliau prezu portretas
Atrodo, kad prezidentas labai greit prarado tautos pasitikejima. Jei jam pakeliui su klanais ir lensbirgom, su masiuliu, pasto prichvatizavimo planais, tai jis ne geroves valstybes, bet savo geroves kurejas. Gal but ten dideli otkatai pazadeti, kad reikia ismest lenk ir grazint vagi masiuli. Valdantieji iskart suprato kur suo pakastas ir libkonservu favoritu atsikrate.

Gal jau suprato...

Gal jau suprato... portretas
O Prezidento paprasčiausiai gaila.Jis tikėjosi visiems būti geras ir taip ramiai palaukti naujų rinkimų.Štai ką reiškia būti toliau nuo politikos.O dabar iš jo tie,kuriuos jis palaikė, tyčiojasi iš jo ir kakoja jam ant galvos.

tai

tai portretas
Konserwatnykams vagims isterijos priepuolis, nepamirškite tris kartus sušukti rūūūūsai puuuuola :) Kaip bebūtų, bet afera su pašto pastatais ir geležinkeliu jums neišdegs.

Ne tik lenkai

Ne tik lenkai portretas
Ne mažiau šikantys ant Lietuvos yra karbauskinė šutvė.

Jo

Jo portretas
Kur jūs matėte lenką kuris nešiktų ant Lietuvos.

pritariu

pritariu portretas
Taip , taip vyti, nes trukdo broilerio gaujai prichvatizuoti pašto pastatus ir prasukt per geležinkelį milijonus į kišenę. Tokia tai jerunda :)

hara

hara portretas
Negi nebuvo aisku, kad taip bus? Kam reikejo tokius tvirtinti?

Jerunda

Jerunda  portretas
ten ne ministras, vyti jį lauk nuo lovio.

idomu

idomu portretas
...apskritai galvoju....įdomu, koks procentas nuo prichvatizuojamų pašto pastatų ir geležinkelio aferos krenta bankininkui?

Baisu.

Baisu. portretas
Gerai Landsbergis apsisuko šmeištu ir apgaule.

palaikau

palaikau portretas
Palaikau prezidentą. Jei prarado pasitikėjimą- laukan be kalbų, bent garbingai marionetė pasitrauktų.

ALGIS

ALGIS portretas
O TAI KAS TVIRTINO MINISTRUS , SVEIKATĖLĘ PREZIDENTE TIKRINTIS REIKIA .

Galerijos

Daugiau straipsnių