G. Landsbergis: V. Rakučio komentarai Holokausto tema – neadekvatūs

Grįžti į straipsnį

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Žinoma, ponai komentatoriai, žydas galvažudys daug blogesnis už lietuvį galvažudį, nes jis - žydas! Pagal jus, ir nekaltus žmones, mažus vaikus galima žudyti, jei jie - žydai! Tačiau kaip jūs, vargšai mano tautiečiai, galite melsti Marijos, Kristaus motinos, užtarimo? Juk ji - žydė!

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Savo tautiečius palaiko.

Kęstas

Kęstas portretas
A. Lukašenka nemelavo: pasirašo susitarimą dėl naftos produktų krovos Rusijos uostuose Tai didžiulis pajamų iš Klaipėdos uosto praradimas mums. Iš ko pareikalauti atsakymo? Iš Landsbergių. Jie dabar tiesiogiai, o ne iš už kampo, kaip visada, valdo Lietuvos užsienio politiką, kuri ir vėl žlugdo mūsų ekonomiką. Rusijos premjeras Michailas Mišustinas įpareigojo Transporto ministeriją derėtis ir pasirašyti su Baltarusija susitarimą dėl jos eksportuojamų naftos produktų krovos Rusijos uostuose. Atitinkamu Rusijos vyriausybės potvarkiu, toks susitarimas su Baltarusija turėtų galioti iki 2023 metų pabaigos, o krovos apimtys per metus siektų 2-3,5 mln. tonų." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

O kur demokratija?

O kur demokratija? portretas
Jau buvo laikai, kai buvo "viena tauta, vienas fiureris" ir viena tiesa. Pamiršta???

bukim

bukim portretas
teisingi ir pripazinkim kad abiejose barikadu pusese buvo nieksu kuriu pilna ir siandien o geriausia ginties forma tai puolimas ir veidmainiskas verkslenimas kad nukentejo labiausiai tie kurie ir zude daugiausia tape nkvd komisarais kaip du.sanskis tai chazaru kilmes sionistai zydai uzsigime banditai kuriu nekencia visa azija o jie lenda i jav bei rusu politarena organizuod ami terora ir svetymom rankom keldami karus tarp valstybiu ka ir matome globa listu setoniskuose tiksluose kurie islenda i pavirsiu o Kristaus galybe ateina su vandenio era ir sitiem netikriem pranasams ateina galas;;;;

Geriau patylėtum "istorike?

Geriau patylėtum "istorike? portretas
Vykite lauk net iš konservatorių partijos,tokį apšepėlį.Atsirado dar vienas anušauskas.Pagal tokio išminčiaus postrigavimus išeitų,kad žydai patys save šaudė.Kaip gali tik tiek teišmanantys žmonės,dirbti mokymo įstaigose ir skleisti melą?

romas

romas portretas
Kaunui kodel pries 100 vijo zydus todel kad nebuvo lietuviu , nebuvo lietuvisku pavardziu buvo lenkiskos nebuvo lietuvisku knygu. kas buvo tai kad lietuviai 300 metu buvo rusu baudziauninikai.

romas

romas portretas
kaunui. labai meluoji.tarp 60-70 buvau du kartus suimtas KGB tarde mane lietuviai rusai.Mano du klasiokai is J.Jablonskio vid. lietuviai mano kaimynas irgi lietuvis auksto rango karininkas.Suprantu tave nori uzsitarnauti.Bet su melu toli nenueisi O dabar palaikyk tos lietuvius kurie zudo uzsienyje savus.

Anonimas

Anonimas portretas
Labai idomu vienas zydas Dusanskis nuzude 300000 lietuviu o20000 savanoriu lietuviu susaude zydu Vengru ceku Prancuzu baltarusu ukrainieciu 9tame forte kiek .

kaunas

kaunas portretas
Atėjus sovietams prieš karą Lietuvoje į visus svarbius postus atsisėdo žydai, beveik visuose kabinetuose galėjo susikalbėti jidiš kalba... Kodėl žydai bijo tiesos, kodėl kategoriškai vengia klausimo "kodėl įvyko holokaustas", kodėl ir prieš šimtą metų jie buvo vejami iš visos Europos...

romas

romas portretas
Sujudo lietuvaiciai issigando kad islis pavardes ir vardai kad dayvavo zmoniu zudynese .po karo Kgb organuose.

romas

romas portretas
Kas del tiesos tai paskaitik Jono noreikos -vetros anukes Silviios Foti knyga apie jos seneli ir zinosi teisybe.

romas

romas portretas
Ananimui .kaip gerai kad rusai isiunte lietuvius i sibira gaila.kad tiek mazai ir ne tave gyvenimo siuksle.

kas pasakys

kas pasakys portretas
kodėl visi bijo tiesos?

Jonis

Jonis portretas
Ui, ui, ui, kaip sukruto žydukai. Reikia tikėt jų sakoma tiesa, bet negalima žinot tiesos. Žinojimas tai ne tikėjimas. Esu gimęs Hitlerio okupuotoje Lietuvoje, todėl esu apšauktas žydšaudžiu. Gal kas patikės kad aš dar buvau negimęs tad holokauste nedalyvavau. Gal reikia kreiptis į teismą už mano apšmeižimą? Bet ar teismas patikės, kad aš žydų nešaudžiau?

Oho, koks šaršalas kilo!

Oho, koks šaršalas kilo! portretas
Negi ir ministrui, Seimo nariams neįdomi istorinė tiesa? Įdomi tik viena pusė: vieni visą laiką kalti, o kiti amžinai nuskriausti ir neliečiamieji?!

kas čia neadekvatas?

kas čia neadekvatas? portretas
O gi pats tororistinės partijos paveldėtojas.

Anonimas

Anonimas portretas
Na va,pagaliau teisingai,be jokio šališkumo apžvelgta Holokausto tema.V.Rakutis-istorikas,o istorijos paneigimas negalimas.Ir dar kas paneigia-užsienio reikalų ministras,tai ar jis nesusipažinęs su Lietuvos istorija?Kaip G.Landsbergis patapo užsienio reikalų ministru,kaip Prezidentas jį palaimino tokiam darbui?Tiesiog neįtikėtina.

romas

romas portretas
Rakuti saunuolis Nuvaziuok i Vokietija ir prie Bundestago pareisk savo nuomone del holokausto ir tu atsidursi ten kur karo metais atsidure zydai.Dabar gerai paskaiciuokite kiek zydu tarnavo KGB ir kiek lietuviu sarasai buvo atspauzdinti Iietuvos Ryte gal rasyte ir savo pavarde.Dabar del lietuviu ir taipat zydu tremimo i Sibira . Kodel nepareisket Gruzijai protesto Stalinas buvo gruzinas ,latvijai jie saugojo Lenina.

Navalnas

Navalnas portretas
Gabriukui iki Rakučio - kaip karvei iki mėnulio. Pasišlykštėjau Gabriaus poelgiu.

Anonimas

Anonimas portretas
Stai jums gabriukas isduoda zuvusuosius lietuvuos zmones,

Chi

Chi portretas
Ir vėl Gabriuks pramovė. Et, ir nesiseka anūkėliui laiku trigrašį įkišti, laiku patylėti..

Nezabitauskui

Nezabitauskui portretas
katrai dar pasaulio tautai draudžiama SAVO ETNINĘ ŽEMĘ ginti nuo įvairiataučių įsibrovėlių? Visur kitur tokie didvyriais vadinami, o lietuviai nusikaltėliais? Jau vien pavadinimas „Šiaurės Jeruzalė” liudija, kad niekur Europoje ž. nebuvo taip saugu, nebuvo tiek sąlygų laisvai gyventi, lavintis, verslauti, profesine veikla užsiimti, kiek Lietuvoje rado. Bet apetitas ateina bevalgant? Nusprendė, jog Kremlius dar laimingesnius padarys, tik lietuvius reikia ištremti, išžudyti? Ar turime teisę stebėtis jei tie, kieno šeimos patyrė represijas, buvo išžudytos bei ištremtos, neatlaikė neatkeršijęs už tai, ką teko pergyventi? Neteisinu, bet ir smerkti negaliu.

besidomintiems-kas iš tiesų buvo tas holokaustas?

besidomintiems-kas iš tiesų buvo tas holokaustas? portretas
sunaikinta-tiesa taškas jimdofree taškas com/blog

Kam kam,

Kam kam,  portretas
bet pačiam derėtų patylėti. Kokia dar pasaulio tauta patyrė tokį genocidą, kaip lietuviai? Gal malonėtų pirštu parodyti, ką neteisingai Rakutis pasakė?

Istorijos Mokytoja

Istorijos  Mokytoja portretas
Pagarba istorijos žinovui .

Senis

Senis portretas
Anūkėlis eilinį kartą pasirodė kaip marionetė. Matyt saldu šokti pagal šeimininko muziką.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
O vis tiktai Rakutis neteisus. Koks skirtumas, kokios tautybės - žydų ar lietuvių, lenkų ar rusų - buvo tie, kurie bendradarbiavo su okupacine sovietų valdžia, tarnavo represinėse sovietų struktūrose, trėmė, kalino ir žudė nekaltus žmones? Visi jie ar tiktai žydai buvo nusikaltėliai?.

PUIKU,

PUIKU, portretas
V.Rakucio komentarai labai teisingi ir ner ko cia bijot tiesos,jau senai atskleista ,kad ne vienas zydas koloboravo su komunistais ir naciais TIESA yra TIESA....JOS NENUSLEPSI. ,o lanzbergiukas bijo zingerio

romas

romas portretas
paskaiciuokyte didieji lietuvos matematikai kiek liko po karo zydu siunta tie kurie prie rusu buvo 0 ir dabar siunta nes niekur nepritapo .Lietuvai reikia vaiku zudiku kurie skandina savo vaikus suliniuose. zydai isgyveno ir isliko o jus.Is pavydo perkasit vienas kitam gerkles. tokie jau lietuviai.

Zemaitis

Zemaitis portretas
Jau nusibodo. Kada bus atsiprasyta lietuviu tautos uz visokius dusanskius ir kitas uteles...

Anonimas

Anonimas portretas
ir istisai ant lietuviu varo,ne lietuviai kara pradejo o vokieciai su rusais,ir nera ko kisti kitu tautu ir ieskoti priesu

Kodėl smerkiami tik savi?

Kodėl smerkiami tik savi? portretas
Lenkijos prezidentas A. Duda norėjo iš Prinstono universiteto profesoriaus J. T. Gross (Lenkijos žydo vaiko) atimti anksčiau jam duotą Ordiną už nuopelnus už tai, kad jis įrodė, kad karo metais lenkai nužudė apie 30 tūkst. Vermachto karių ir 100-200 tūkst. Lenkijos žydų. Profesorius buvo apkaltintas pastangomis sugadinti gerą Lenkijos vardą. Taip ginama šalies garbė, nors faktai akivaizdūs!

Uztenka

Uztenka portretas
Uztenka prisiminti kas buvo sorosas karo metais ir ka jis veike o pati faina dirbusi sovietu represinese tarnybose ar nejaucia kaltes pries tauta kas ja atvede i jos tarnyba ar ne tie patys zydu kgb

Realybė

Realybė portretas
Kiekvienas turi savo nuomonę ir savo gyvenimo pažiūras. Todėl gali jas laisvai reikšti. Todėl nevalia jo smerkti už tai, kad neveidmainiauja ir neprisitaiko prie valdančio režimo užgaidų. Tai Lansbergiai nuolat šoka prisitaikėlių ir melagių polką, prisiderindami prie politinės situacijos. Todėl garbinti pseudo kovotojus negalime. Buvo jų veikose juodų gėdingų dėmių, kurių nereikia slėpti. Tiesa kartai būna nemaloni. Todėl reikia kalbėti ir išgirsti įvairias nuomones. Lanbergių klika nori įpiršti Lietuvai savo nuomonę kaip vienintele teisinga ir kurios negalima kvestionuoti. Tai kvepia diktatūra.

ogi

ogi portretas
neklausiat??? kodel zydu taip niekas nemegsta? ogi kad jie kile is banditiskos chazaru genties kuriu genai ir perejo jiems ka matome jav susiskaldyme kur jie /zaidzia/ 1 politkorta/ kuria pristabde Trumpas;;;

Vykti į Paryžių neatlikus namų darbų?

Vykti į Paryžių neatlikus namų darbų? portretas
Visi prisimenam kaip nesenai susimovė Armonaitė kažkieno pirstelėjimą pavadindama "šūdo gabalu". O grėblys tai tas pats!

Kodėl?

Kodėl? portretas
1938 metais Evian kurorte F. D. Ruzvelto iniciatyva sušauktoje konferencijoje dėl žydų gelbėjimo iš Trečiojo Reicho ir Austrijos, kurioje dalyvavo 32 valstybių užsienio reikalų ministrai, ambasadoriai, niekas nenorėjo priimti žydų išskyrus Dominikos respubliką, kuri pažadėjo priimti 100 tūkst. žydų, diktatorius Truchiljo išskyrė jiems 110 km2 savo žemės, bet atvyko tik 800. Šios konferencijos proga A. Hitler pažadėjo išgabenti žydus netgi liuksusiniais laivais, jei juos kas priims. Bet,,,

Ką gi

Ką gi portretas
Ponas V. Rakutis labai teisingai vertina žydų vaidmenį Lietuvoje, todėl TS LKD "vertintojams" reikėtų tik patylėti, jei nesuvokia tiesos. Tarp žydų ir tarp lietuvių buvo ir bus įvairių piliečių, todėl nereikia klijuoti nei vieniems, nei kitiems jokių epitetų ir nesivadovauti savo partijos ir "pirmojo" nurodymais. Na o G.L išsireiškimas "....mano atstovaujama partija ar Vyriausybė...." tikrai yra keistas....

VARGAS TAU JARUZALE,

VARGAS TAU JARUZALE, portretas
Idomu kodel ponia faina nutyli kai zydai susaude lietuvius rainiu misk,kodel jinai laiko portreta bandito abbo kovnero,kodel nekalba apie kanari kuris dirbo vokietijos karines zvalgybos vadu,kodel ponia zyde garsiai nekalba apie savo tautiecius,o tik mums pastoviai juodina,kas mes durniai kas dar ir siandien bijome teisybe pasakyti ,kokia teise turi mus pastoviaikritikuoti kai pati savo zydus bandytus slepi,kodel neatsiprasai zmoniu kurie nunudyti tavo tevainiu,bet ir pati dirbai su isdavykais,parsidaveliais,ka tu gero padarei del lietuvos ,tik ja isnaudojai kaip ir tavo tautieciai,mes niekada sito nepamirsim,jus zydai nie vieno zmogaus negelbejote tik isnaudojot kiek buvo galimybe,

Sveikinu Lietuva

Sveikinu Lietuva portretas
Issirinkus neadekvacius antisemitus konservus tegyvuoja skirpa su Siauliu geto steigimo dokumentais

Izraeli lauk

Izraeli lauk portretas
Yra geras laikas holokausto dienos proga pradeti kalbeti apie Izraelio daroma valstybini genocida pries vietinius Palestinos gyventojus. Ka Faina apie tai galvoja? Palaiko Izraelio naciu vykdoma holokausta pries nekaltus palestiniecius?

Anonimas

Anonimas portretas
Aciu baltaraisciams kad utilizavo 90000 sionistiniu kiauliu. Jeigu ne sie DIDVYRIAI Lietuvoje jau nebutu ne vieno lietuvio. Aciu Adolfui Hitleriui Europos islaisvintojui.

Anonimas

Anonimas portretas
kgb ipediai geriau zino

kaip diena,taip holokauskas,

kaip diena,taip holokauskas, portretas
Kodel zydai verkia,o mes ka ne zmones,musu tevu,proteviu negaila,kodel iki siol zyda nepripazista savo zydu isdavyku,kurie zude zmones vien is gobsumo,is to kad kita tauta,tikejimas kitas,mes ne zmones tik jie sventieji,kada zydai garsiai pripazins savo klaidas ,kur pavardes zydu budeliu,jie sudarinejo sarasus mirtin pasiusdami tautas,kiek jie gali save kelti auksciau dievo,geda zydams turi buti pries visa pasauli,jie pakeite savo pavardes nakti iseidavo zudyti istorija dar yra gyva,yra ir kinas pastatytas ka zydai isdarinedavo pasaulije,olietuvoje reikalaujame pavardes zydu kurie zude zmones,mes irgi zmones ir reikalaujame teisybes,uztenka viena puse,turi buti apieju pusiu poelgiai,

Nuomonė

 Nuomonė portretas
ar p.Rakutis turi teisę išsakyti savo nuomonę,ar turi atsiklausti partijos ar jos vado?Tai tokią laisvę propaguojam?Tada blogiau nei prie sovietikum...

Pensininkė

Pensininkė portretas
Žuvo žmonės,gaila jų,bet kodėl jie mus verčia visą laiką juos garbinti.Kas garbina mūsų tėvus kurie žuvo už savo Lietuvą,kurių žudikų tarpe įvairių tautų žmonės.

Anonimas

Anonimas portretas
prof. dr. Rakutis labai tiksliai pastebėjo problemos esmę, kurios nenutyli ir patys žydų mokslininkai - tyrinėtojai. odėl G.Landsbergis praleido gerą progą patylėti ir pasimokyti temos, kurios, kaip pasirodė, nesupranta, nenori suprasti ir siunčia melagingą žinią.

faktas

faktas portretas
Jeigu ne naciai, tai vietoj Lietuvos būtų Izraelis. Jau net ir dabar Seime vien žydų partijos, o "Lietuvos" radijas ir televizija iš viso sužydėjo.

Antropologas

Antropologas portretas
O kokia to Rakucio tautybe? Ka?

vienas --padla subinlaizys

vienas  --padla subinlaizys   portretas
antras - mokytas debilas , is didelio rasto isejes is krasto....sapalioja kaip visa gyvenima laikrascius ir knygas edes su rugpieniu , o ne juos skaites ....

L?

L? portretas
Kai jautiesi "reikšmingas" tai ir dėl parodyto piršto, net ne vidurinio, pradedi piktintis.

Amžina tema

Amžina tema portretas
Neišsiaiškinę priežasčių negalėsime teisingai įvertinti pasekmių.

TAVO APIE NAVALNĄ - "ADEKVATŪS" VERTINIMAI ?

TAVO APIE NAVALNĄ - "ADEKVATŪS" VERTINIMAI ? portretas
Kaip beprotis spygauji paleisti tą Nasralną į laisvę. Pirmiausiai - tai ne tavo sušiktas reikalas - ką turi daryti Rusija. Navalnas - Rusijos IŠDAVIKAS, finansuojamas Amerikos ir bandantis daryti perversmą, kaip Ukrainoje. Jeigu tau Kirkorovas "grėsmė Lietuvos saugumui" Tai apie tą Nasralną geriau patylėk. Jis gaus kalėjimo tiek - kiek nuspręs Rusijos teismai.

gabriuk,

gabriuk, portretas
rakutis yra mokslininkas, istorikas, o kas tu toks, tik anūkas. Tad tylėk ir nusiraminimo kėdutėje sėdėk.

Galerijos

Daugiau straipsnių