G. Landsbergis telefonu su Latvijos ir Estijos diplomatijos vadovais aptarė pandemijos suvaldymą

Grįžti į straipsnį

Glušas

Glušas portretas
Čia tas pats kaip bilotaitė seime prisistatinėdama kaip ministrė kalbėjo apie tai kad Lietuvoje reikia kurti daugiau dabo vietų prittraukt investicijų..Nejaučia bambukai į kokią kėdę papuolė:D)

Anonimas

Anonimas portretas
Gera pradžia, kuriai nereikia rusų kalbos, o angliškai,prancūziškai Gabrielius kalba laisvai ir puikiai.Kodėl komentatoriai tokie buki,kad net nesugeba paskaityti apie ministro išsilavinimą,kuriam jis turi visus diplomus. O ramus charakteris tai diplomatui būtinas. Bet komentatoriams norisi,kad elgtųsi kaip netašytas kaimo bernas Karbauskis arba Skvernelis.Ne geresni ir kiti nueinantys.Kalbėdavo garsiai,daug ir paniekinamai.O kur nuvedė??? Į milžiniškas skolas ir didžiausią ligos ir mirčių skaičių.

Nu jo

Nu jo portretas
Ka sitas bemokslis pacukas ismano? Senelio deka popierius kazkur parusiavo ir dideli isminciu vaidina dabar....

DEDE VASIA

DEDE VASIA portretas
JIS GI URM O APTARINEJO SVEIKTOS KLAUSIMUS TAI KUR SVEIKATOS MINISTRAS ATOSTOGU PASIEME 1 DIENA JEI LANSBERGIS SAVO PIRMU KLAUSIMU APTARINEJA NE USIENIO REIKALU KLAUSIMUS O SVEIKATOS ?:)))

?

? portretas
Kur jo talentai?Sliauzioti paskui Simonyte visur prstumtas korumpuoto senio.O senis Lietuviu Tautai tegul grazina Norvegu tautos premija.Lietuvos naikintoju palikuonis.

Anonimui

Anonimui portretas
Landsbergis protingas issilavines vyras . Apie kokias cia irstvas nusisneki.

aga

aga portretas
Aptarė pandemijos suvaldimą – tiesiog juokingas Lansbergio šou, o kur dar skambins dėl pandemijos? Gal i Gariūnų turgų? Turginiai daugiau išmano nei mušu ministras.

Irena

Irena portretas
Nepavydėkit talentingam žmogui, gėda skaityt ką čia keverzojat , nevykėliai. Matykit kas gera, one rašinėkit nesąmones.Pažiūrėkit įsave ,galvokit ką rašot, lavinkit savo smegenėles .Saldžių sapnų.

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Kiek žinom pandemija domėtis turėtų SAM o ne URM, negi ant tiek nesusigaudo, parašykit ir supažindinkit su pareigybinėmis nuostatomis.

Anonimas

Anonimas portretas
Dar vienas klounas, masonų anūkas, vagių irstvos atstovas

NUMATOMA KORUPCIJA

NUMATOMA KORUPCIJA portretas
Piemuo,iš eurokomjaunuolių vyriausybės.Tai vaikų kūma šito tipelio,patapo kažkaip netyčia švietimo ministre,o Landbergienes visas veslas sukasi su švietimo įstaigom,oi koks netikėtas sutapimas aukštuose standartuose..........

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Šaunuolis!

Kokoko

Kokoko portretas
Broileris cia ne prie ko, juk ne pauksciu gripas.

Teisingai daro,

Teisingai  daro, portretas
bet tegul paklausia ,kaip jie pasiekė geresnių rezultatų ,nereikalaudami žmonių nešioti lauke kaukes?Matyt ,ilgai nešiojant kaukes susilpnėja imunitetas ,nes negaunamos mikro dozės...

Galerijos

Daugiau straipsnių