G. Landsbergis siūlo S. Cichanouskajai steigti baltarusių atstovybę Lietuvoje

Grįžti į straipsnį

ANŪKĖLI, KODĖL KUKLINIES ?

ANŪKĖLI, KODĖL KUKLINIES ? portretas
Pasiūlyk jai geriau įkurti Romos popiežiaus filialą Lietuvoje. Ko taip kukliai - tik atstovybės filialą? Tik, pradžioje, reikėtų atsiklausti Baltarusijos piliečių daugumos...O gal jau ir pats laikai save kokiu nors regiono lyderiu? Nusileisk ant žemės, piemenėli.

Konteineriu

Konteineriu portretas
neužteks atstovybėms Gabriuk ............ skaiciuok eurus

Anonimas

Anonimas portretas
Na va prasideda Lietuvos dalijimas;baltarusių atstovybė,ukrainiečių,rusų,žydų.ir pan,,taip ir neliks Lietuvos.To ir siekia žydai,ir po truputų okupuoja.Juk Ukrainoje,jie turi savo valdas.Bet Lukašenka nepasiduoda sąmokslui,o su ta Cichanauskaja laikas nutraukti ryšius,nes savus piliečius išvaduoti gali padėti ir jų draugai rusai.

Anonimas

Anonimas portretas
STEG SAVO KETURAUKSTYJE NAME VIETOS PAKANKA IR BUS JI SALIA

nuomonė

nuomonė portretas
manau, neturėtų "sėkmingas" V.Landsbergio anūkas savo nešvarius reikaliukus tvarkyti Lietuvos vardu, tai yra įsteiginėti biurus, vykdyti su Lietuvos (?) pagalbą veiklas, prieš suverenią JTO narę Baltarusiją

V.L

V.L portretas
Musu Lietuveles neišgerus nesuprasi -- paskaicius komentarus niekaip nesuprantama kas per rinkimus rinko konservatorius?????

manau

manau portretas
O iš kieno lėšų ši "atstovybė" egzistuos? Kaip visad už viską sumokės Lietuvos mužikas? Reikėtų apsiraminti šiais klausymais, baltarusiai privalo patys spręsti savo problemas, o ne kažkieno URM klerkų padedami.

Tegu ji būna

Tegu ji būna portretas
Landsbergio atstovė šeimoje

ANEgdotas

ANEgdotas portretas
BALTARUSIJOS LYDERE VADOVAUJA PABEGUSI IS SAVOS VALSTYBES O SIARIAME MES JA LIETUVOS GYVENTOJAI))))))

Tai dabar

Tai dabar portretas
nėra kur dingt - buvo numatyta kad Bielarusija pataps tokia pat maidanininke kap Ukraina ir tam buvo metami užjūrio milijonai, tam dirbo visi liokajai Lietuvoje ir Lenkijoje. Pagal programą atsirado šita ale prezidentė su krūva kitų neaiškiu kažkaiptai sugraibytų bobu -,,opozicionierių"..Darbas Litchuanijoje.griaunat stabilią daugiametę baltarusių sistema, virte virė. Ale-bet-tačiau visai nenuskilo ir viskas pradėjo eit kreivai. Europa nepalaikė, jai rūpi savos problemos na o amerikonai irgi kaip matosi usiėme visai kuo kitu. Be to atrodo kad prarado norą ten kišti pinigus..Ir liko mūsų lietuviški parsidavėliai prie suskilusios geldos, t.y. su šita Čikanovskaja ,,ant rankų". Kap muse kande.:D) Kur daba ją kišt?

Anonimas

Anonimas portretas
na ko jus varot ant tos mergos,priglauskit ja, negi jums sunku priglaust kovotoja is kaimynines diktatoriaus valdomos salies

sveikinimai landsberginei neadekvatų chuntai

sveikinimai landsberginei neadekvatų chuntai portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Čiubaka

Čiubaka portretas
Skaitykit tekstą: G. Landsbergis siūlo S. Cichanouskajai steigti baltarusių atstovybę Lietuvoje...Vyriausybė ieškotų būdų pripažinti ją kaip oficialų informacinį biurą...Toliau, liks tik įstatymą priimti, suteikiant valstybinę paramą tokioms atstovybėms. Vienu žodžiu norima įteisinti šitos lervos ir jos draugelių finansavimą mūsų sumokėtais mokesčiais

Neerzink tautos

Neerzink tautos portretas
Manau tauta ji pakars, apmys, tampys gatvemis uz virves ir sudegins.

Teta Vanda

Teta Vanda portretas
Kol nepastips kegebe ozys dedule, tol juokinsime pasauli su tokiais ,,ministrais''

Kur jie mus nuves?

Kur jie mus nuves? portretas
Ar stogo niekam nenunese? Dar Donbaso atstovybe ikurkite. Ne, jau nebera kantrybes...

Virgis

Virgis portretas
Eikit Jus namo.... vienas į Minską, kitas į Briuselį.

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvoje išsikovojome "laisvę": "Šiuo metu nuo tarnybos slapstosi 9 tūkst. karo prievolininkų. Tai beveik pusė tiek, kiek kariuomenėje tarnauja karių." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

nuostabu .......

nuostabu ....... portretas
pirmas naujo užsienio reikalų ministro susitikimas saviizoliacijoje su užsienio atstove spaudos dėmesio centre ....... valio ir plojimai

earth king

earth king portretas
graži moteris o žiūrint į abieju pusiu fotke nulipdyti kakia graži pora kaip laisvi balandžiai, tarpe matosi, reiktu krauja sumaišyti, juk trys viename tinkami, juk senovei žiūrint ir karaliai anglijos kraujomaišas maišydavo su prancuzijos karalienėmis, ir princiukai dauginosi, nepik bet mano akiai toki vaizda piešia, nemaišytu nutapinti portreta abieju, atleisk už mano nuomonės vaizda,

?

? portretas
Gal ji būtų tinkama premjerė Lietuvai ? Mūsų policija jau antri metai nežinia ko puldinėja mašinas ir pabaigos nesimato. Viskas kažkada baigiasi, o čia? Parodytų, kaip ji kovojo už Baltarusiją, kol dar ten dirba iš rinktasis prezidentas. Sorry.

Anonimas

Anonimas portretas
Ministras Gabriukas su seniu kuria pasakas. Planus kuria , kaip dar ka sukirsinus, supykdzius. Rusai nebepuola tai Cistanovska uzsieme. Mums jau gana ministerio atstovavimo Lietuvai, Vyti lauk toki ministra kartu su ta cista. Keik ji dar bus islaikoma uz musu pinigus.Gal ministras tegu apmoka visus jos vojazus is savo kisenes, dar Pavilonis tegu dasideda.

Anonimas

Anonimas portretas
ja reik seiman idarbint uzsienio reikalu ministro patareja baltarusijos klausimais,lai pasipraktikuoja

Anonimas

Anonimas portretas
ko jus cia,stai kada lietuviai bus valdzioj tada bus viskas kitaip

Andrius Kairys

Andrius Kairys portretas
Siųlyčiau tiems, kas domisi Lietuvos užsienio politika (o ji palies ir kiekvieną tuo nesidomintį) jau ne mintinai, bet užsirašyti ant balto lapo, kiek yra šalių, ypač artimam regione, su kuriomis Lietuva neturi gerų santykių, nesidalina gera patirtimi, nesibičiuliuoja prie apvalaus pasitarimų stalo - tikrai kažkurią mes praleisime. Nes šiuo metu, kaip matome, Lietuvos valdžia daugiau pykstasi su pasaulio šalimis, nei draugiškai bendrauja. Tiesmukai nepulčiau į skvernus G.Nausėdai. Mano giliu įsitikinimu, visą negerą orą čia pučia mūsų išgarbinta ES. O p.Gitano blogybė yra ta, kad jis nesitaria su tauta ar teisingu politiniu keliu mus verčia eiti ES; jis vadovaujasi "rinkėjų įgaliojimais" ir visus reikalus (kaip išmaniausias Lietuvos pilietis) sprendžia vienas. Tai, manau, pražūtinga šalies vadovo strategija, ir tai jau matosi akyvaizdžių rezultatų sąrašuose.

7

7 portretas
jus patis priemet o dabar varot namo? geras!!!

pp

pp portretas
du draugai mafijozai

Įdomu?

Įdomu? portretas
Įdomu, iš kokių lešų išlaikoma ši persona, nejaugi mokesčių moketojai turi išlaikyti visokias klajūnes, ką ji gero nuveike lietuvos tautai ?O jeigu šis šmogus nori , gali iš privačių finansų ja išlaikyti, bet manykime žmona nepritars......

ANONIMAS

ANONIMAS portretas
KAUNE-9 FORTE

Morgana

Morgana  portretas
Ar tautos pasiklausėt? Ar dėl to bėgom nuo slavų? Dabar ką norit padaryti? Gal jau mes nebe Lietuva?

ss

ss portretas
LT surds,verslas po tokio karantino ant bankroto ribos..o musu valdžia apie kažkokia čiučanovskaja parama šneka...

JONAS

JONAS portretas
KA ČIA KALBA TAS ŽEMIU UŽ EURA PIRKĖJAS KADA TAUTA PARODIS TAM NEVISPROČIUI JO VIETA NAUSĖDA KO TYLI

kaunieteTO STANDARTAI

kaunieteTO STANDARTAI portretas
AMERIKOJE NE AMONAS O ANFISA TAI BAISUS GALVAŽUDŽIAI KURIE VISKA DAŽĖ MUŠĖ ŽUDĖ ŽMONES LANSBERGY NEDARYK SAVO ASILO TVARKOS GAL TIKRAI ISIVAIZDUOJI SU TA SAVO BOBA KAD LIETUVA TAVO RAMINKIS NEVISPROTI NEERZINK TAUTOS

protu nesuvokiama

protu nesuvokiama portretas
Ar tas naujai iškeptas anūkas ministras turi kokią atsakomybę prieš tautą???

Robis

Robis portretas
Aš jai pasiūlyčiau keliu per Medininkus minti namo. Arba atiduokit ją broliams latviams arba estams su priemoka.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Varyti ją namo,ko tupi Lietuvoje,atsibodo?

Nepykinkit tautos

Nepykinkit tautos portretas
Norėčiau, kad baltarusiai pasiimtų sau tą baltarusišką Marytę Melnikaitę.

Kodėl dbigubi standartai?

Kodėl dbigubi standartai? portretas
Kokia mūsų "patriotų"neteisybė.Baltarusijije ir JAV vienoda situacija,dėl Prezidentų rinkimo.O vertiname atvirksčiai.Baltarusijos blogas Prezidentas ir labai geri maištininkai.Amerikoje geras Prezidentas ir labai blogi maištininkai.O situacija vienoda-nepatenkinti Prezidento rinkimais.Tai kodėl tokia neteisybė?Baltarusijos blogas amonas,nors pagal Amerikos amoną,jis elgesi daug geriau.Amerikoje amonas duoda ne tik bananų,bet ir 4 žmonės nužudyti.Bet ten amonas geras.Toje Lietuvoje kažkokia gliušių santvarka.Viskas atvirksčiau.

Kawenskas

Kawenskas portretas
Von iš šalies ta Svietlana Cichanouskaja!!! Kas per parazitas ji, kad negalim jos atsikratyti?

Kažkoks gyvulys slankioja....

Kažkoks gyvulys slankioja.... portretas
Kada tauta pabus ir šitą bobą išvis lauk iš Lietuvos....

Na ir brudai

Na ir brudai portretas
Na ir ministrus įsitaisėme.Jiems tik smėlio dėžėje ministrauti.O su ta Baltarusijos virėje,gal jau laikas nustoti pykinti tautą?Dabar jau anūkėlis pliurpia nesąmones.Tai pasiimk tu tą valkatą,gal Austėjai padės virtuvėje.Kodėl mes visi turime ją išlaikyti?Kodėl neklausote tautos valios?Juk jūs tautai tarnaujate.Mes jums mokame algas.Tai kodėl švaistote pinigus visokiom svetlanom išlaikyti,kodėl lendate į kitos valstybės reikalus?

Kaip Lietuva,ta boba suviliojo ir is ,kur ja paeme

Kaip Lietuva,ta boba suviliojo ir is ,kur ja paeme portretas
Turbut Baltarusijoje uzkalbino musu is valdzios ,koks atstovas.Padare tokia nesamone,o dabar valkioja ja visur.Laikui begant pasodins i seimo silta kede.Bus Baltarusijos ,kaip laisves,demokratijos skelbeja,remeja.As isivaizduoju,kaip ji Baltarusijos pasiilgus,bet negali kojos ikelt,nes Lukosenka su Cichanovskaja salies isdavike nezais.

na jau

na jau portretas
Kam namu seimininkei atstovybe? Geriau irengtu didesne virtuve kotletams kepti.

ogi

ogi portretas
ziuri kreivom kaip katina s i lasinius ......

K urva tas

K urva tas portretas
ruošiasi taškyti Valstybės pinigus šitai srutei tuo metu kai stovime ant ekonominės katastrofos slenksčio?

Nauseda susirink tuos pusdurnius

Nauseda  susirink  tuos  pusdurnius   portretas
is URM kuriuos susodinai ,,dedulei,,, paprasius...

kazkoks tai lyberpyderastinis

kazkoks tai lyberpyderastinis portretas
ismastymas ...nelegatymios ,,prezidentes,,, steigiama ambasada uzsienio valstybeje [ ka ta ambasada atstovaus??}manau tuo pat turetu pasiekt atsakas y sy kazusa is Baltarusijos vyriausybes - kaip visu politiniu ir ekonominiu rysiu su Lietuva nutraukimas....po to visa URM ir Prezidentura staugs sau uz kiausu susieme --kad Lukasenka kaltas.....

Narrona

Narrona portretas
Varykit ja namo į bulbasija gana per ilgai ji Lietuvoj uzsibuvo.....

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Ar pasiėmė kastuvėlius smėliui žarstyti ???,be jų ką jie veiks.Gaila mieras jau pležą išvežė.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Austėjaaaaaaaaa.....................................uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Kas tikit,kad A.Lukošenka išrinktas teisėtai,spaudžiam ŽALIĄ.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
2 skuzbezdaliai,kitų valios vykdytojai.

Užtenka susitikimams gaišinti laiką....yra svarbesnių dalykų

Užtenka susitikimams gaišinti laiką....yra svarbesnių dalykų portretas
Šita valkatų prezidentė tegul važiuoja pas Prezidentą Batką ir valkiojasi gatvėmis. .......neteršia mūsų tautos vardo......

Aš portretas
Kas vyksta su kauno diena? Neledžia komentuoti !! Šio straipsnio atveju negalima spausti žalią . Kodėl ??

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Ši k....a galėtų jau pyzdyti namo į baltarusiją, švečias kaip ir žuvis pasmirsta jau trečią dieną.

Anonimas

Anonimas portretas
AUSTEJA ZIUREK KO JIE TAIP DAZNAI SUSITIKINEJA TU JAU ESI METUOSE O JIE JAUNI

Anonimas

Anonimas portretas
Tik nepalikit abiejų vienų....

tiesa

tiesa portretas
ka namu seimininke gali pasakyt dedules anukeliui jie abu priklauso nuo kitu

Jonas

Jonas portretas
O, kam susitinka, nėra, ką veikti!?

Nuomone

Nuomone portretas
Keistokai atrodo kai reikia zaisti pagal svetimas taisykles.

Anonimas

Anonimas portretas
abu jie Lietuvos gėda

J

J portretas
Gal anukeliui reiketu isigilinti i realia situacija o ne aklai pasitiketi skleidziamu melu itraukiant ir ES ten viskas ramu ar dar galima tiket surezisuotom scenom ir klausyt perversmininku balso manau ir Linkevicius padare pradzia kisdamas savo trigrasi i kitu saliu vidaus politika jeigu ir anukas nori tokios baigties kad butu ismestas tai taip Linkevicius ir atsidure uzribyje zmones nori uzsienio politiko tokio kuris siektu visur taikos o ypac su kaimynais anukas nesubrendes tokiom pareigom

Mokesciu moketojas

Mokesciu moketojas portretas
As nesuprantu, tai ji dabar sedes ant musu sprando iki senatves? Putleris Baltarusijos neatiduos ir jokie arabiski judejimai rezimo nenuvers. Ne tam kremlius atomines elektrines prie NATO sienu stato.

/////////

///////// portretas
na nesuprantu ,kam ydomu su kuom tas anukelis susitikineja ....manyciau siais susitikimais turetu labjausiai dometis Prezidentas ir spec. tarnybos.... nes sis pusdurnis anukelis gali privelt tokiu kazusu su cihujnovaskajom ,kad visas pasekmes tures laizyt , prezidentas, briuselis ir visas euro sojuzas...

A.L.Gebra

A.L.Gebra portretas
Trumpas + Cihanouskajja + besmegeniai = niekam nepavydžiu

Nuomone

Nuomone portretas
Perduos nurodimus is savo darbdaviu is uz atlanto

tai kad

tai kad portretas
jos pavarde tichanovskaja o ne jokia cikanauskiene...

Galerijos

Daugiau straipsnių