G. Landsbergis: situacija Ukrainoje atrodo pavojingesnė, nei prieš Krymo aneksiją

Grįžti į straipsnį

ADAS

ADAS portretas
Nyku buvo ziuret i toki musu uzsienio reikalu ministra,kuris i tokius tarptautinius oficialius susitikimus net apsirengti nemoka atejo kaip i sporto sale.Matyt,aprangos koda paveldejo is senelio.

AR NE PATS PALAIKAI UKRAINOS NACIONALISTUS?

AR NE PATS PALAIKAI UKRAINOS NACIONALISTUS? portretas
Karinio konflikto atveju - pirmas atsidursi Hagos tribunole už Ukrainos nacių palaikymą ir karo kurstymą.

už ka

už ka portretas
mums tokia bausmė?

Anonimas

Anonimas portretas
koks tu uzsienio ministras palik posta per tave kentes lietuvos zmones kokiua geda ka mes turime politikoje baisu taip viskas aisku Amerikai toliau laizykite kojas galite klauptis pries Amerika ka ji pasakys ta ir darysite

Anonimas

Anonimas portretas
Gerb lansbergi atsakykite i klausima kiek Ukrainoje zuvo vaiku zmoniu o Donbase 15000 kas Ukrainoje perversma neteisetai padare nacikai dabar ne vUkraina o zudiku salis

idomu

idomu portretas
Tiek metų pūtė miglą "rusai puola" - Donbase dešimtys tūkstančių rusų tankų ir šimtai tūkstančių kareivių, tai kaip čia gaunasi ? :)))

PASAKEI "A" - SAKYK IR "B"

PASAKEI "A" - SAKYK IR "B" portretas
Be abejo - situacija Ukrainoje tragiška. Tik...ar ne tavo, kupriaus ir visos landsberginės šutvės pagalba? Ką jus 30 metų rėmėte? Ar ne tokius nacistus, kaip ir Vokietijoje prieš antrą pasaulinį karą? Neabejoju, ateis jums atpildo valanda - ne vienas atsidursite teisiamųjų suole.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Kol rusai "puola" vadinami "patriotai" gali nevaržomai vogti.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos diplomatijos vadovas kalba....ir tai vadinasi palaikymu?Greit ir Lietuvos sitauacija pablogės,ir kas mus palaikys,kalbų tai neužteks?

Anonimas

Anonimas portretas
NU DALBAJOBAI KADA BAIKSITE RASYTI NESAMONES JUMS DAR IKI JO TOLI...TOLI.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Pasimink savo senelį, karingąją komjaunuole rasą ir vykite prie Rusijos Ukrainos sienos ir savo kovingumu atremkite Rusijos užmačias.

ir durniui aišku

ir durniui aišku portretas
kad situacija pavojinga ne Ukrainai ,bet visai ES..O dar ją aštrinti -tai konservatininkų užduotis .Ašku ,jie tikisi ,kad spės pabėgti privirę košės..Pasaulis tyli ,jų priemonės tik dėl akių ,-pasmerkėm ,pranešėm ,nutarėm ,padarėm sąrašus ir viskas ,o rusai juokiasi ir daro ką jie nori ..Signalų siuntimas Maskvai ??Gal visai turi būti neadekvatus .

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Tylėjimas - proto požymis. Jeigu nėra kitų jo požymių....

nieko nėra baisiau

nieko nėra baisiau portretas
Už sovietiniais principais paveldimą partiją ir skiriamą Prezidentą!

Nedek į kelnes. Mūsų draugai Amerika pades

Nedek į kelnes. Mūsų draugai Amerika pades portretas
Nato pinigai, tai mokami. Che, che.

Atrodo

Atrodo portretas
Ne neatrodo.

jei

jei portretas
nord strimas vis tiek bus pastatytas už jį (nord stima) kryžiumi gulasi Vokietija, tai ko čia bijoti? po nord stimo pajamos tiek dides, ir ant adatos/ vamzdžio bus dar daugiau priklausomų, ne nuo to galo pradeda, todėl ir siautėja, tas "susirūpinimas" juoko priepuolį kai kam sukelia, tas pats kaip pas batka kaimynystėje; savo tautą tvatina už tai kad ne jį (batka) išrinko, o europos finansuojami projektai vykdomi, kur elementari logika?.

Galerijos

Daugiau straipsnių