G. Landsbergis: Rusijos pajėgos Baltarusijoje liks neapibrėžtą laikotarpį − ES privalo reaguoti

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Kukukukariekūūū...!!!

kauniete

kauniete portretas
ŠIUO KLAUSIMU DEBILU TROIKĖ GAL JUSU PUTINAS IŠSIGAS NUOSĖDA CICINAKA IR TU MES TAU NEPRITARIAM Ar tau drneli dar neaišku kad prišikai iki ausu visiems bukiau KALBEKIS SU NUOSEDA IR CICINAKA O RUSU pajėgos liks baltarusijoje Niekam neidomi jusu nuomonė lietuvoje o jau rusijoje ir baltarusijoje tuo labiau

Grybas

Grybas  portretas
Nepripersk i kelnias reguotojau

gaila

gaila portretas
Šunys loja, o karavanas eina. Niekam neįdomūs mūsų pasisakymai, nesame dideli politikos žaidėjai, nors ir kaip nenorime to pripažinti. Bus taip, kaip nuspręs pasaulio lyderiai, o pasikalbėjimas su žurnalistais, tai tik oro virpinimas.

Faktas

Faktas portretas
G.Landzbergį? Koks tavo reikalas. kas tu toks esi kad nurodynėtum, Baltarusijai. Man geriau atsakyk į šį klausimą. Mane daugiau domuna TSKP-Konservų partija. Tegul klanas papasakoja, kaip nieko neveikiant ir nedirbant galima milijoninį turtą sukaupti? Kaip už viena eura galima nusipirkti milijonų vertės nekilnojamo turto? Kokie aitvarai jiems ir jo partijos nariams sunešė milijoninius turtus? Už kokius pinigus galima neva būti išrinktam (juk ir durnam aišku, kad juos niekas nerenka) seimo nariu ir europarlamentaru? Ar lobti tautos sąskaita, tai jų partijos ir klano moralinė ir teisinė norma? Absoliuti dauguma Lietuvos žmonių sąžiningai dirba daugeli metų ir milijonų neturi.

Anonimas

Anonimas portretas
O kaip Kinija ? ES reaguoja ? Greitai patiems reiks 24 valandas arti....

durniau ANŪKE,

durniau ANŪKE, portretas
pats n e ž i n a i ką darysi , kai prisišauksi, tad prieš šaukiant - bent pasitark su OŽIO tvartu.

Anonimas

Anonimas portretas
Anūkas jau ir suregavo tai ko daugiau reikią,juk jis taip drąsiai kibo į atlapus Kinijai,tai jau su Rusija jis susitvarkys,aiškų su tokiomis pat pasekmėms.

tiesiai sviesiai

tiesiai sviesiai portretas
es privalo ginti mano lovi

Galerijos

Daugiau straipsnių