G. Landsbergis: raginu nustoti dalyvauti Naisių teatre

Grįžti į straipsnį

Tą savo

Tą savo portretas
raginimą susikišk į gerą vietą, gal ir kitas galas užsikiš. Tu bent padaryk 1 proc. ką nors gero, o tada išsižiok siūlyti.

nuomone

 nuomone portretas
Gal dar turi zemes uz 1 eura parduoti?

Negi

Negi portretas
paukščių gripas "užpuolė" anūką, kad teatrai vaidenasi....

Jo

Jo portretas
Gandragalviai putoja-karavanas eina.Runkeliui karbauckiui toli iki Gabrielio išsilavinimo ir proto.

....................jo jo

....................jo jo portretas
Broilerių teatre tikrai nedalyvausim. Dusk, broileri....

Jei jau po teisybe,

Jei jau po teisybe, portretas
Anūkėli,tai mes jau beveik 30 metų žiūrime landsberginį teatrą. Iš kokių pinigų jūs nupirkę visą žiniasklaidą? Jūs visą vasarą ruošėtės šitam puolimui,kuris dabar vyksta. Bijot rinkimų? Jūs juos vis tiek pralaimėsite. Nebent damušite Lietuvos žmones savo “darbais”galutinai,kad jie neitų balsuoti. Taip,jūs turite geležinius savo rinkėjus,kurie sudaro apie 20% . Ir jeigu tik jums pasiseks,kuo visai netikiu, gal pirmam ture ir laimėsite. Tik ne antrame,kai žmonės atsikvošės kas įvyko.visus tris metus daugiau nieko ir neveikėte,tik skaldėte visus jums pasisekė sukirsinti socialdemokratus,liberalus ir tvarkos ir teisingumo partijas,bet niekaip neįveikiate Valstiečių-žaliųjų. Nesistenkit,jau kas atskilo,tai atiteko jums ir kvit. Matosi,kad VŽ neįkandamas riešutėlis,nors kadencijos pradžioje pranašavote kad net šviežių bulvių nesulaus valdantieji. Tai gal geriau liaukitės ir vardan tos Lietuvos bent metus leiskite valdantiesiems padirbti Lietuvos gerovei.

.............

............. portretas
eik tu nax.....j anukeli , ten pat uz parankes nusivesk ir ta kriusena KGB-istine...

Kaunietei iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai

Kaunietei  iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai portretas
Jeigu per rinkimus būtų balsuojama už tai, kurį iš kandidatų reikėtų pasodinti, rinkėjų aktyvumas siektų 100 proc.

Kaunietei

Kaunietei portretas
Kas tau pripliurpe, kad Gabrielius neturi nei mokslo nei rašto. Na jei tu klausai tik kolchozniku ir matijosiu, tai nieko naujo. O pati pasidomet bent jau internete nenoretum? Gabruelius baiges kekuas aukstasias mokyklas, kai dirbo ES, parase didziuli visu labai gerai ivertinta darba apie politines tu ir siu dienu aktualijas. Na bet tau tai neidomu, tau svarbu tik paloti i kolchozniku ir matijosiaus prišikta darža.

...

... portretas
Che, Gabriuk: "Labai norėčiau raginti žmones nustoti dalyvauti Naisių teatre" - labai nori mus visus į savo darželius suvaryt?.. :/

kauniete

kauniete portretas
lansbergini ka tu nusimanai apie biudzeta nei mokslonei rasto ar tau senelis nesake kad per 30metu lietuvoje nebuvo surinktas biudzetas tik valstieciam atejus i seima pirma karta buvosurinktas biudzetas o is tu vagiu konservu socdemu liberastu tik ir girdejom TRUKSTA PINIGU nes jie viska isvogdavo taip kad nekiauksek ir ne tau mokinti protingus seimunus tupek kol tupi ir neamsek

Galerijos

Daugiau straipsnių