G. Landsbergis ragina šalinti V. Orbano partiją iš ES dešiniųjų organizacijos

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Paveldėjęs senelio kėdę tas šlykštus broileris dar drįsta mokyti kitus padorumo ? Įdomu, kaip jų visa giminė išvengė devinto forto per karą ir Sibiro po karo ?

Romas

Romas portretas
Gyvenu Vengrijoje , ir stebiuosi kaip Briuselio propaganda klaidina kitas šalis kurios žalio supratimo neturi kas vyksta šioje šalyje . Ir jei trūksta kai kam politines kompetencijos geriau patylėtų nei statytu save į kvaila padeti dėl jos trūkumo . Orbanas už laisvu suverenių šalių Europa , o ne tokia sąjungą kuri primena Sovietų . Tai ne visiems nomenklatūros Briuselyje sėdintiems patinka.

Anonimui

Anonimui portretas
Šliaužioja ir dar kaip! Negi juokaudami Londoną vadina antru pagal dydį Vengrijos miestu. :) Bet ne tame esmė šiuo atveju išvis.

nešventas ir tas Orbanas

nešventas ir tas Orbanas portretas
Nesąmonių ir tas Orbanas spėjo prikrėsti. Bet ne dėl eurobalvonų kritikos. Čia Kasčiūnas visiškai teisus, o Mieganti gražuolė aka Anūkėlis vėl nesąmones daro. Senelis būtų iškart pasakęs, kad tai tik nustums Orbaną į Putino marionečių glėbį. Bet geriausia vieta čia: "Gavęs partijos prezidiumo pritarimą, jis prieš kelias dienas laišku kreipėsi į Europos liaudies partijos prezidentą Josephą Daulą (Žozefą Dolą) su raginimu „pradėti „Fidesz“ narystės vertinimo procedūrą“. „Aš asmeniškai pasisakau už „Fidesz“ pašalinimą. Mes turime kelti aukštus padorumo reikalavimus visoms partijoms“, – BNS antradienį sakė G. Landsbergis." Gavęs prezidiumo pritarimą, bet mano asmeniškai. :)

Anonimas

Anonimas portretas
Orbano partija ---partija istikima europieciu prigimciai ir ju siekiams[vengrai neshliauzia I svetimas valstybes]

Pirda

Pirda portretas
Visai galas . Jaunikliui protas vaziuoja

vyt zydelius o ne Orbana!

vyt zydelius o ne Orbana! portretas
ui ponuli!

Algirdas

Algirdas  portretas
Visada balsavau už konservatorius. Bet jau trūko kantrybė. Jokie jie ne konservatoriai. Vis labiau primena Amerikos respublikonus

...

... portretas
Che: "Mes turime kelti aukštus padorumo reikalavimus visoms partijoms" - ant savo biednos galvelės prisikalbėsi, broileriuk!

Jo jo

Jo jo portretas
Kokie jie dešinieji sake gesheftus varo su visais

kaunietis

kaunietis portretas
palaikau orbana. nepalaikau konservatorių.

po

po  portretas
rinkimų anūkui haliucinacijos prasidėjo ...........senelis ilsisi , anūkas rankutėm mosuoja

Teisingas

Teisingas portretas
žingsnis!

Galerijos

Daugiau straipsnių