G. Landsbergis: privalome kantriai ir nuosekliai įgyvendinti bendrą ES atsaką į režimo provokacijas

Grįžti į straipsnį

Kodel ne Prezidentas,

Kodel ne Prezidentas, portretas
bet pamišėlis užsienio reikalų ministras formuoja Lietuvos politika?

>Viktoras

>Viktoras portretas
tu čia i vieną krūvą prie durnių Prezidento nekišk. O rasizmo - tuo labjau... Kuo toliau, tuo daugiau matosi kad šis Prezidentas yra normaliausias iš visų buvusių. Kurie arba šališki partinių tarnai, arba visiškas Niekas. Jeigu dar nustotų tampytis su visokiais baltarusių legitymumais ir mažiau kreiptų dėmesi į politines madas, būtų visai gerai. Rinksim, jį Viktorai, tikrai rinksim. Jeigu tik iki galo kadensijos nenuvairuos kur į pievas

Viktoras Šneideraitis iš Šilutės.

Viktoras Šneideraitis iš Šilutės. portretas
Šis žydpalaikio anūkėlis MIELAI naikintu lietuvių tautą, kaip ir jo senelis. Nes ir vienas ir kitas, kaip ir dauguma Europos ,,vyriausybių" ( Vokietija, Prancūzija, Olandija, Austrija, Anglija ....) yra RASISTAI, bandantys per masiškai įleidžiamus juodašiknius SUNAIKINTI baitą rase. Nebereikalo visos šios RASISTINĖS ,,valdžios" įnirtingai lyg pasiutę šuniekai puola Lenkija kuri nenori tapti RASISTINĘ ir NAIKINTI savo teritorijoje gyvenančia baltą rase. Valdant Bankininkui ir Lietuva darosi RASISTINE, nes Bankininkas žino jei SUNAIKINS baltus žmones gyvenančius Lietuvoje tai iš pasaulinių juodašiknių žydpalaikių bankininkų gaus daug pinigų. Mūsų gi Bankininkas, kaip ir visi bankininkai prieš savo akis mato pinigus ir TIK pinigus. Debilai lietuviai, dar kart išrinkite jį valdžion, kad garantuotai išnyktumiete.

JIS NETURI PROTO

JIS NETURI PROTO portretas
Oi.... Ir kada tu anuke igausi proto...! Pats privire koses, o dabar per tavo durna galva Europos sajunga turi spresti problemas, apie sankcija Baltarusijai.

kaunietis

kaunietis portretas
Uždegite žvakute

tu

tu portretas
tik savo oziui pusk...

Purmaliai

Purmaliai portretas
Kolhoznikai papuskit jam į rura !

realiai

realiai portretas
Jam nesibaigusi spuoguota paauglystė.

viskas ka jus privalot

viskas ka jus privalot portretas
tai rupintis LT pilieciais. Viskas. daugiau neprivalot.

E.

E. portretas
Pamišėlis... EU eina savo keliu, o Gabrielius - savo. Ir dar: mes nieko neprivalome, juo labiau tavo smėliadėžėje.

As

As portretas
Nevisprotis uzsienio reikalu anukas

Jons

Jons portretas
Tu nesi ES, tu esi tik tos sąjungos išlaikytinis. Taigi nieko kartu neveiksi, o tik kiauksėsi prie budos. Kol neatsiras kitas tavo ponas ir tada šoksi pagal jo dūdelę. Nu Lenkija bando rodyt stubura, bet ėda vakarų šalių duoną. Tegul atsisako finansavimo, o tada šerį stato. O dabar ubagai mat nori būti ponais. Tik nežino, kad pinigus šalies išlaikymui reik patiems užsidirbt.

privalome kantriai ir nuosekliai

privalome kantriai ir nuosekliai portretas
kęsti G Landsbergio nesamones.

Gabrieli

Gabrieli portretas
O ka nors dirbt nenorėtum išmokt, ne tik nesąmones pliurpt?

Galerijos

Daugiau straipsnių