G. Landsbergis: prezidentas prisiėmė atsakomybę EVT parvežti mažesnes energetikos kainas

Grįžti į straipsnį

????

???? portretas
Kada śitas proto bokśtas patyles??!!

šlykštu

šlykštu portretas
Patologiniai mizantropai konservai savame repertuare. Net ir tokiu sudėtingu laikotarpiu. Ypač šis, senelio nuolat aplaižomas peraugęs veršis.

Pilietis

Pilietis portretas
Jei butu simonyte isvykusi,tai tikrai nieko gero nebutu parvezusi,o is nausedos, nu gal ir pavyks jam kasko isgauti. Cia reikia ieskoti kaltu valstybes viduje ,o ne uzsienije.

nenukrypti nuo kremliaus uždavinių

nenukrypti nuo kremliaus uždavinių portretas
Kegebe veikimo principas ir stilius užkoduotas dinastijoje

valiooooooooooooooooo

valiooooooooooooooooo portretas
ES sutarė dėl naujų sankcijų okupantei RuZijai.

Morgana

Morgana  portretas
Premjerė turėjo vykti,. Tai jos darbo sritis

Menkysta nauseda

Menkysta nauseda portretas
Sitas menkysta nauseda tenai vaziuoja save parodyti bei papietauti. O grizes menkysta vel kaltins kitus, kad niekas nevaziavo, todel jis turejo vaziuoti nieko nesuprasdamas ko tenai vaziuoja. Mulkiu mulkis!

Kaunietis

Kaunietis portretas
Tikėjomės,jog važiuos Premjerė

to joAna to Nuomonė

to joAna to Nuomonė portretas
Patiko labai tavo pezalai-patiko garriukas, patiko,kad surežisuota,matyt tas Gorienės laidoj režisierius,kuris juokina pezalais, patiko,kad Amerika žlunga ir kad tau padės Trumpas. Galėtų išeiti feljetonas,ypač apie,,žlungančią''Ameriką.Ką vartoji?

Jo anai

Jo anai portretas
Turbūt tu JO ANA,nes rašai kaip anos..,,nesenEI'', ,,šŪnybės'',,,nesugrįŽ'',oi juoka sima,labai smagu iš tavęs pasijuokt

to joana

to joana portretas
Nei tu joana,nei ką,ir nekomanduok,ką kam rašinėti,per skystos tavo blauzdikės,ar girdi?ar ausis pravalyti reikia?neturi vandens???Nesugrįš,dar labai ilgai remsim Ukrainą,tol kaip sakė britai,kol paskutinį tanką orkų ištemps.Gali čia draskytis kiek nori.

jOANA to Nuomonė

jOANA   to Nuomonė portretas
Klausyk asile nerašinėk už kitus Nieks juo netiki tai ukru gelbėtojas o kas liečia visas tas šūnybes tai jo darbas Tas garriukas tik pieška ant kurio gali bet ka nurašyti Bet irgi senis per daug neleidžia juk nesenei dave peklos aukštam kad perdaug isibėgėjo Šaika yra mafija gerai surežisuota su jankiais ir viska daro kas daroma amerikoje kuri žlunga ir nenusimato prošvaisčiu atsigauti kol Trampas nesugrįž

Jis rimtai

Jis rimtai portretas
Nuciuozes

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Tai dabar prezidentas turės kuopti tai, ką koncervos pridergė?!Kaip visada,apsidergia,neria į krūmus slėptis ir iš ten bado pirštas,kad ne mes kalti,šitie kalti,mes čia ne prie ko!

nuomonė

nuomonė portretas
Jokio skirtumo,kas važiuoja,Svarbu,kas ką parveža. Tikim prezidentu,jei jis važiuoja,tai žino,ką daro.Reikia leisti tai daryti.

Galerijos

Daugiau straipsnių