G. Landsbergis: premjeras vengia atsakyti į klausimus dėl J. Narkevičiaus

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
TIKRIAUSIAIESI KURČIAS , TAU SAKĖ , KAD PO KOALICIJOS PASITARIMO

Kisius

Kisius portretas
Ar lasa smegenu yra tavo snargletuoje makauleje?Nera nes toks bukas kaip tu senai besu mates.Kada zmogu,nebutinai ministra kaltini,dek faktus ant stalo,o zukle reiketu ta faktodiora nubausti nors keliais simtai euru.Kad jusu poartija yra KGB uzuoveja,ta jus patys ir irodete,o tavo deduska matomai yra tas rezidentas ,kuris neleidzia zmonems atsitiesti.Nebuvo dedas prezidentu,nebusi ir tu auksciau uz Igilo begalviu vadu.Gali save ivardinti net Oceola,juk pazisti ji,tad pirmyn,bet su Lietuva ir jos zmonemis niekada neleisme.Kodel?Patikslinsiu,todel kad nera atsiprasymo pries Paksa,uz mazeikiu afera,o siandiena pliusok dar ir SGD

Anonimas

Anonimas portretas
ne kiekvienam sikniui butina atsakineti

Straipsnio autoriui

Straipsnio autoriui portretas
Reikia rasyti taip kaip yra, jis ne lyderis, jis viso labo anukas.

Keista

Keista portretas
Vytautas Landsbergis, kaip ten bebūtų, regis, gudrus diedas, nesuprato, kad patriarchiniu metdu įkišdamas į savo paties sukurtą partiją savo gemalą Gabrielių, nebepataisomai susigriovė savo kūrinį TS LKD. Na taip jau būna, kad jei viename gyvenimo kampe esi labai gudras, tai kitame tampi kvailu profanu.

Pala pala

Pala pala portretas
Priešingai. Būtų labai keista jei premjeras imtų atsakinėti į politinės butaforijos klausimus.

Sude tu kiki

Sude tu kiki portretas
Manau tas išdvesimas jau tau kvepia kaip sakai taip ir bus tik nepamiršk ir neklausk kodėl, tu sau nuosprendį padarei

...

... portretas
Ach, Kikiuk, tu čia taip apie 'konservų' beretes?.. - jų jau iki rudens pusės nebeliks, taip kad 'konservams' rinkimai pavasarį - vienitelė galimybė išlikt.

Kikis

Kikis portretas
Smagu nors tiek, kad per kokius 5 metus nemaža dalis tų luzerinių kiašingalvių pensinykų išdvės, ir Lietuvos jaunoji karta galės kurti normalesnę valstybę. Na, amžinai nuskriaustieji, dabar vieningai palokit.

Vėl intrigos

Vėl intrigos portretas
Niekam nebeįdomios Gabrieliaus keliamos intrigos. Tik ir girdime nedalyvausiu, nebalsuosiu, nusišalinsiu. Nenori dirbti, tai varyk iš Seimo gatvių šluoti. Mums nereikalingas seimo narys nieko nenorintis dirbti.

Jadzė

Jadzė portretas
Kažkaip suaktyvėjo Gabrielius, kaip kregždutė prieš lietų, kelia nerimą artėjantys rinkimai, todėl visi blogi tik, kaip visada konservatoriai viską žino apie valstybės valdymą, jie sąžiningoausi, padoriausi it t. t.

rinkejas

rinkejas portretas
Broileris siandien pareiske,: nuleidus kartele i seima, bus maziau politines kulturos, daugiau chaoso. Jam, matant savo "labai aukstus" reitngus, kyla baime ten nepatekti. O tada tikrai butu daugiau politines kulturos, maziau chaoso, nes konservai su gabriu ir visa jo gauja, dar cmilytes, gentvilai, sysai ta jovala kelia.

taip yra

taip yra portretas
landzbergi at tu neskaitai kaip lietuvos zmones taves nemegsta ypac pensininkai ju dauguma jie tikrai nebalsuos uz tave tai ko tu sokineji ant dalgio

tai

tai portretas
Broileriuk, matysi pašto pastatus už vieną mortos eurą kaip savo uodegą :)))

tas oŽinis

tas oŽinis portretas
Velnių neštas ir pamestas ant mūsų galvų. Rinkimams artėjant vėl išlindo. Ką gero nuveikei dėl tautos, anūkėli?Tik ambryti ir pagalius sugebi kaišioti tiems, kurie nors kiek dirba ir stengiasi palengvinti paprastų žmonių gyvenimą.

...

... portretas
Įdomiai čia Broileriukas stengias dar vieną savo 'Trojos arklį' išsukt. :s

Antanas

Antanas  portretas
Uždrausti balsuot partiniai sąrašais ir jo daugiau seime nematysime.

Eii

Eii portretas
Tu slykstyne,kada tudingsi snukį isgamini landzbergini

Bronx

 Bronx portretas
Kada šis veidas prapuls iš žiniasklaidos?

tai

tai portretas
Broileri- sėsk du, kartosi pradinių klasių kursą mortos mokyklėlėje.

Galerijos

Daugiau straipsnių