G. Landsbergis kviečia I. Šimonytę vesti konservatorių sąrašą Seimo rinkimuose

Grįžti į straipsnį

KOL RINKEJAI RINKS TULZIM , O NE PROTU ,

KOL RINKEJAI RINKS TULZIM , O NE PROTU ,  portretas
Tol Lietuvele murkdysis tarp svajoniu ir neissipildymu kartelio.... Ir NIEKS KITS CIA NEKALTS ! Niekas negali zmogu priversti mastyti - TIK PATS !

Je

Je portretas
Būčiau balsavus už Šimonytę, bet sustabdė jos užnugaryje stovintis tas arogantiškas jaunuolis. Šimonytės vardas jo neištemps. Ji turėtų tiesiog jį pakeisti, tada partija atsigautų.

Idomu

Idomu portretas
Jei konservu statytine vienur nepralindo tai staiga jau Gabrys stumia kitus. Brudu partija ir tiek.

šiaip

šiaip portretas
Šis dar nesenas žmogus ištisai kiršina nesantaiką visur ir prie progos, jau nusibodo , liežuvis ,kaip sako paleistas. Laikas dirbti darniai, o ne rietis . Ponas Gabrieliau, atsipeikėkit ir kurkit pozityvą, visiems sunku gi. Nuomonė.

Artūras

Artūras portretas
Iki kitų rinkimų į Tvartelį...

Anonimas

Anonimas portretas
Va Gabrieliaus veidas persimaines o Simonyte aisku ne to tikejosi.Bet persoka i premjerus.Ai ten vel visi darys nesamones.Vienu zodziu viskas aisku.

kuku

kuku portretas
Kol konservu partijoj bus degutiene, kubilas, gabrys ir mateliai su matulais, juknevicienem, razmom gali vesti nors ir kelios simonytes, rezultatai bus atvirkstiniai. Juknevicienes parama padare meskos paslauga Urbsiui, Simonytei. Anuko ir jo visos gaujos baisi arogancija ir kitu zeminimas atsigreze pries juos pacius. Daugybei rinkeju pasibaisejo simonyte paskutini debatu vakara, kai nenuvalde liezuvio ir uzkabino Grazuli, Karbauski ir Nauseda.

Galerijos

Daugiau straipsnių