G. Landsbergis: Kinija taiko Lietuvai neteisėtas sankcijas – tai reikalo esmė

Grįžti į straipsnį

Išvada

Išvada portretas
Metai praejo, bet broileris protingesniu netapo.

Irena

Irena portretas
Baisiausia bėda yra puikybė ir kvailumas viename asmenyje. Šito žmogaus niekaip ir niekas nepaprotys. Reikia vyt kuo toliau nuo valdžios.

Lauk brudus

Lauk brudus  portretas
Kiršintojus ir intrigantus

Rus

Rus portretas
Nebejuokink padaulio broileri, Taivanas jum pades, apsikakinsit dar giliau ateis ta pati Kinija ir savo gubernija Taivana apmetys kepurem ir sala prijungs prie Kinijos kur tada dingsit Lietuvos parazitai.

Laisvė

Laisvė portretas
Reikalo esmė yra ši: Veiksmas Nr.1 - "Taivanio atstovybės" atidarymas LR terirorijoje 2021 metais. Veiksmas Nr. 2 - Kinijos taikomi apribojimai LR 2021-2022 metais. Be veiksmo Nr.1 sprendimo nebus įmanoma pradėti spr3sti apie veiksmą Nr.2. Be 1 eilutės išsprendimo išsprendimo neįmanoma išspręsti č eilutės.

tik

tik portretas
idomu kaip you t /karzygys/ varlinas atsijunge nuo sios hebros nes tai ko gero pliurpologai KZ arba kgb su netycia rusiskais terminais ir mala betka svarbu kad randa durniu uztat sis varlinas nuo ju ir atsoko kad negadint savo reputacijos kaip vaisvyla su naku isileido stanislova toma kuris ir zyd elius aplink pirsta vyniojo kol nepamatem kas per fruktas panasiai kaip stano ar ramagreitas...?===

Kęstas

Kęstas portretas
Patriotiškai nusiteikę Kinijos verslai nutarė nepirkti Lietuvos gaminių nei tiesiogiai, nei kitų valstybių prekėse. Kinijos verslai, kaip ir bet kokie kiti verslai, patys nusprendžia, ką jiems pirkti, o ką nepirkti. Tai visada buvo ir yra teisėta. Tik Lietuvoje Landsbergių šaika nusprendžia, ką mums vežti, o ką vežti negalima, siekiant paerzinti kaimynų politikus, pasirodyti pasaulyje šventesniais už popiežių bei privatizuoti tokiais veiksmais subankrotintus geležinkelius ir uostą už vieną eurą. Skandalui su Kinijos verslais įsigalint, Landsbergiai tikisi ir visą likusią Lietuvą subankrotinti ir privatizuoti už vieną eurą. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas- ekonomiką.

Siaip

Siaip portretas
Gal metas anukui butu dar darzelyje pazaisti, o ne URM.

Negerbiantis

Negerbiantis portretas
O ka jus norejot ožiai su subininiais, jums čia krizele, bet ne krize pažiurekit i ka Lietuvos valstybe pavertet per metus skurdžiu ir ubagu šali, tauta pilna pykčio ir laukia kibirkšteles kai ja ižiebs koks nevisprotis va tada gal po vienas kelnes spesit apsimaut bet lagamino surinkt tai tikrai nespesit, bus batai jum visiem už ekonomikos sugriovima su visu kaimynu susipykimu primins tikrai tai, baisu nebera jokio pasitikejimo seimu ir vyriausybe venas mešlas likes.

Demokratai

Demokratai portretas
Lukošenka irgi koregavo gyventojų apklausos klausimyną tikslu gauti reikiamus atsakymus kad galėtų naudoti diktatą.

Anonimas

Anonimas portretas
Matosi žmogus mokytas ir moka žaisti žodžiais.Tai tos sankcijos Rusijai,Baltarusijai,Kinijai tai sažiningumo ir teisybės viršūne,o jei jos mums už mūsų veiksmus,tai jau neteisėtos.

Bronius

Bronius  portretas
Jo vietoje sakyčiau buvau ant daugedieniu smarkiai geriau, nelabai ką prisimenu.Dabar jaučiuosi geriau tai Taivanis su savo ambasada eina n...ui,o mes norėtume vėl su kinais draugauti.

Demokratai

Demokratai portretas
Lietuvoje pažeista parlamentinio valdymo santvarka nes nebuvo Seimo narių balsavimo šia tema. Sprendimą įtakojantį Lietuvos žmonių gerovę priėmė asmenų grupelė iš valdančiųjų. Tai yra grubus LR žmonių sukurtos ir patvirtintos santvarkos pažeidimas. Dabar yra didelis klausimas ar Lietuva yra Parlamentinio valdymo valstybė. Sukovojo prieš Kinijos diktatūrą nedemokratiniai įrankiais o matomai diktato.

Jjoo

Jjoo portretas
Lansbergis luzeris

Tautietis

Tautietis portretas
Visiskas besmegenys...

LIETUVĖ

LIETUVĖ portretas
Pasiūlymas G. Landzbergiui Gal tokius sakyčiau ,net pavojingus VALDYMO METODUS galite taikyti savo šeimoje,bet ne LIETUVOS VALSTYBĖJE. JOJE GYVENA RINKĖJAI, KURIE JŪSŲ NESĄMONINGŲ IR IŠ VIS NEREGĖTŲ VEIKSMŲ YRA PRIBLOKŠTI IR NUSIVYLĘ. NORMALIOJE ŠALYJE MINISTRAS SENIAI BŪTŲ ATSISTATYDINĘS. IR KAIP JŪS PAKENČIATE KOMENTARUS, KURIE JUS GALI PRAKEIKTI. SUSIMĄSTYKITE IR PASIELKITE KAIP TIKRAS POLITIKAS, O NE AMBICINGAS SNOBAS.

TEISINGAI PASTEBĖJAI...

TEISINGAI PASTEBĖJAI... portretas
Tos sankcijos ne Lietuvai, o TAU ASMENIŠKAI. Netoli tas laikas kai kai kam teks pakratyti savo pinigines ir padengti visus Lietuvai patirtus ekonominius nuostolius siejamus su Baltarusija ir Kinija.

ALGIS

ALGIS portretas
Vekėjas, bomžo veidu , pasijautė pasaulio teisėju .

V,L

V,L portretas
I neigiama visuomenes reakcija ponui g.lansbergiui matomai NUSISPJAUT Jis daro kaip nori......Nu cia jau VIRŠUNE.......

Feldfebelis Otto

Feldfebelis Otto portretas
Kinams iki kažkurio lytinio organo, teisėtos ar neteisėtos tos sankcijos ( kinų požiūriu- teisėtos), ir jie jas taiko. Broilerio nuomonė kinams neįdomi. Papezės ir nutils, nes šuo loja- karavanas eina, sako rytuose.

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Kodėl nusikaltėlis G. Lansbergis nesėdi už grotų? O geriau kapinėse su savo dieduku!!!

MacLeod

MacLeod portretas
Sankcijos būtų teisėtos, jei joms pritarų JAV Senatas, ar tai norėjai pasakyt, "ministre"?

To L?

To L? portretas
Ka ir kur tu pristabdei?

Anonimas

Anonimas portretas
Kodel sitas pi.de.ras NESEDI ANT KUOLO pamautas?

L?

L? portretas
Laikykitės Jūs ten su Landsbergiu! Džiugu, kad nors kuriam laikui pavyko pristabdyt raudonąjį terorą.

ANŪKE-- pirmiausia ž i ū r ė k ką PATS darai,

ANŪKE-- pirmiausia ž i ū r ė k  ką  PATS darai, portretas
KINIJOS veiklą ne tavo nosiai vertinti -- į s i s ą m o n i n k kuo greičiau !

taigi

taigi portretas
Zemaiciai taip pat gali atidryti savo ambasada ar ne anukeli

oziuk

oziuk portretas
o kenkt lietuvai teiseta??????????

Anonimas

Anonimas portretas
Niekaip šlykštukas negali atsitraukti nuo tos laimės, pergalių ir pasiekimų. Amerika dar su juo konsultuojasi.Tikras didvyris - kunigaikščiu paskelbkit

Nustebes

Nustebes portretas
Vis dar laisveje?

Visiem,

Visiem, portretas
nusiramykite LANZBERGIS KAIP LENINAS atėjo visiems laikams

ogi

ogi portretas
1n susimarmaliavusiu kom mala betka o kas liecia vaikuti tai kaip losi taip atsiliepws ir nei 1 suauges nepaglostys nebent politsuvaikejes dedule po zydisku /skeciu/ nato===

to> Taivaniui ar taipejui

to> Taivaniui ar taipejui portretas
Sakau gi kad tu pi.da.ras tau rupi spermos skonis. O man tavo žodžiai kad matai kažkas tavo sapnuose uždaro gamyklas Kinijoje:) Voketukai dave suprasti 212milijardu pruekyba su Kinija del musu neaukos nes tie 212 vokečiams sugeneruoja trilijona. Kasvtau lochui dar neaišku:)

>Taivaniui ar taipejui

>Taivaniui ar taipejui portretas
tam spermos rijikui, kuri tau labiau patinka putino ar lukašenkos?

vatnykam to nesuprast

vatnykam to nesuprast portretas
Lietuva kietas riešutėlis kaip ir Taivanas, o kas ta bolševikinė rusija ar komunistinė kinija?

Taivaniui ar taipejui

Taivaniui ar taipejui portretas
Iškelia gamyklas tik iš Lietuvos. O tuo tarpu JAV atidaro Teslos gamykla Kinijoje. Nuryk sperma gaidy.

Anukeli

Anukeli portretas
Padliuka tavo veiksmai kelia gresme Kinu nacionaliniam saugumui. Suka Landzbergine o tai tau nieko neprimena?

aš manau problemos nėra

aš manau problemos nėra portretas
Kinija su savo ambasada sumažino Lietuvos valstybės teisinį statusą Kinijoje iki ekonominės zonos statuso. Taip kad viena Lietuvos ekonominė zona laisvai gali bendrauti su kita Taivanio ekonomine zona, nes mes Kinijos akyse nebe valstybės. Ir problemos nėra.

naisių talibanas

naisių talibanas portretas
rusiją jau yra apėmę traukuliai

Landzbergių šeima ieis į pasaulio istoriją

Landzbergių šeima ieis į pasaulio istoriją portretas
Vyresnysis sugriovė sovietų imperją, Jaunesnysis ėmėsi kinijos, linkiu Jums sėkmės :)

Taivanis ar Taipėjus

Taivanis ar Taipėjus portretas
Dar iki katalikiškų švenčių buvo galima svarstyti šį klausimą. Bet po to, kai Kinija pradėjo skaudžiai smūgiuoti Lietuvos verslininkams žemiau juostos ir dar per katalikiškas šventes, man daugiau nekyla klausimų, Taivanis ir taškas. JAV su šūkiu "JAV yra didi valstybė" iškelia gamyklas iš Kinijos. Lietuva irgi galėtų su šūkiu "Lietuva yra didi", priglausti keletą iš Kinijos iškeliamų gamyklų, ypač, lustų gamybos. O kas svaigsta dėl Kinijos - tai Kinija parodė, kad bet kada gali atimti sėkmingą verslą už "nesumokėtus mokesčius".

Konservatoriai balvonai

Konservatoriai balvonai portretas
Ką jūs konservatoriai kalbėtumėte,jeigu Kinija atidarytų Balbieriškio ambasadą?Anūkėli,ką galvoji,apie tai?

Penisininkas

Penisininkas portretas
Debilas kūdikio veidu. Užuojauta tevams

Pakeiskite ta

Pakeiskite ta portretas
fizionomija į Mao Dze duno - patikesim

Anonimas

Anonimas portretas
O Lietuva skaldydama Kinija ir bandydama suskaldyti Kinija ( tokios valstybes kaip Taivanas niekada nebuvo,tas pats kas Zemaitija Lietuvoje) elgesi teisingai?

na

na portretas
taigi buvo vakar atvykus vokietė pareiškė užuojauta ...bet tik tiek o vokiečiai dar labiau plečia savo bendradarbiavimą su Kinija...tuoviskas ir pasakyta...prisidirbot jūsų reikalas...užuojautą pareikš daug kas ,,,bet taip ir liks užuojauta...visų klausom kad ir tos iš Baltarusijos atvyko užsakė geriausius viežbučius labai gražiai sušukavo aprengė leido pasirekšti..kalbu apie kaip ten ji Čekanovskaja ...išvažiavo...tik labiau pakenkė sau ..visur kišasi kur jiems nereikėtų su visais pykstasi...bet jie gauna algas o kenčia eilinis žmogus...jei padėtis nesitaisys jie toliau sėdės o žmones atleidinės iš darbų...

Baubas

Baubas portretas
Turbūt jam jau paikas nešti kudašių.

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
SVARBIAUSIA PATS PRIDIRBO DABAR PATS PRASO PAGALBOS:)))

Jonas

Jonas portretas
O sankcijos yra teisėtos??? Jaunuoli, diplomatija yra subtilus dalykas, ne visiems duota.

būt gerai,

būt gerai, portretas
kad kinai tavo giminaičių kiaušiams sankcijas pritaikytų, gal nebesiveistumėte, niekšeliai

Galerijos

Daugiau straipsnių