G. Landsbergis: Irako pareigūnai jau padėjo nustatyti dalies migrantų tapatybę

Grįžti į straipsnį

Taigi

Taigi portretas
Tam anūkui ryškiai su galva netvarkoj. Jam kažkas tekstus parašo ir jis kaip automatas barbena.

Jons

Jons portretas
Visi tie migriai užregistruoti Baltarusijos URM, kuri išdavė jiems vizas ir Minsko oro uoste, taigi jų tapatybės žinomos. O Gabris nusikalba. Diplomatai negali atpažinti nustatyti asmenybių. Ir įdomu kaip 3000 migrių galėjo pateikti prašymus prieglobsčiui, jei neturi dokumentų? Gabri, ar pats save girdi?

debile anūkai

debile anūkai portretas
mums neidomu jų tapatybės.tegul jas nustatineja jie patys savo namuose.o mus domina kada bus siena”??????

Kęstas

Kęstas portretas
Partijų lyderiai dėl užsienio politikos krypties sutaria, bet įgyvendinimą mato skirtingą. Visi orientuojasi į Baltarusijos kryptį. Visi nori eiti prie Baltarusijos sienos ir nusimauti kelnes, bei apatinius. Toliau taktika skiriasi. Opoziciniai valstiečiai nori atsistoti priekiu ir mosuoti Lukašenkai vyriškais pasididžiavimais. Valdantys konservatoriai ir liberalės nori pasisukti užpakaliais ir praskirti sėdmenis - cheminės atakos variantas nusimato. Kvapai būtų neįtikėtini. Lyderių sutarimas džiugina. Na, o kol bendra taktika nesurasta, toliau naudosime tą virėją Lukašenkos erzinimui. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

>

> portretas
Nučiulpk...

Anonimas

Anonimas portretas
G.L.vienas is aktyviausiai dirbanciu ministru.Patiketas jam pareigas,manau,atlieka tikrai neblogai.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip suprantu, Irake karas dėl šalies dar nesibaigė. Rusai palaiko Irako diktatorių (apsišaukėlį prezidentą) , Tai jeigu teisingai suprantu - bendravimas irakiečiais, yra su apsišaukėlio prezidento žmonėmis. Akivaizdu, kad visi, kovoję prieš jį, bus apšaukti teroristais. Tai paprastas klausimas - ką Lietuva atstovaus - ar apsišaukėlį prezidentą ir jo pakalikus, ar tuos irakiečius, kurie nori demokratinės valstybės ir kovoja su apsišaukėliu prezidentu? Ar Lietuva palaiko demokratines vertybes, ar diktatūrą, palaikoma Rusijos karine jėga?

Klpd.

Klpd. portretas
Na taip. Tik ar jie nenustatyts kad visi šitie migrantai yra lietuviai?:D)

taigi

taigi portretas
Būtų geras "Vagies Mortos" mokyklėlės durininkas, daugiai protelis neneša - nepotizmo produktas.

Ali Al Muktukas

Ali Al Muktukas portretas
tai aš. na ir kas.

Kokia iš to nauda?

Kokia iš to nauda? portretas
Geriau, Napoleone Broileri, pranešk kada išgrūsi bent vieną Boingą džichadistų atgal?

Stase

Stase portretas
Kas ta anuka isrinko Ar Lietuvelei lansbergiai karaliai o cia besmegenis ipedinis Yra be ju protingu LIETUVIU Isisiurbe I gelda nebeatkimba Tipo karaliai Dar jiems mazai

Anonimas

Anonimas portretas
AR testuojami Invaziniai atvykeliai del EBOLOS zarazos ?? Juk tie zmones labai neshvarus,,apauge kerpemis,,Teko matyti ,kaip jie savo afrikoje prausesi prisiglaude prie karviu ishangiu srutu-shlapimo[[sako jiems tai labai naudinga]] mmO mums ---tai PAVOJINGA

Anonimas

Anonimas portretas
Taip ,teisingas G.L.pastebejimas::...matysime,ar ES saugo savo sienas ?? ar tik aprupina palapinemis?? . LIetuva permaza valstybe ,kad kovoti su hibridine invazija " zmogishkuju okupantu "... JAV .,, paplitus is afrikos mirtinam uzkratui ---STOP !!,, uzdare betkokia IMIGRACIJA NEGRU genciu i JAValstijas ir tik taip[[STOP] apsaugojo savo shali nuo shikshnosparnius edanciu laukiniu invazijos [STOP}

Anonimas

Anonimas portretas
GERAI nors tai, kad kažka pasiekė ir URM LIETUVOS.

Lietuvos pilietei

Lietuvos pilietei  portretas
Pamiršote Juknevičienę , Mažylį , Kubilių , Maldeikienę :))) Jie t.p. EP " gina " Lietuvą ? :)))

Baubas

Baubas portretas
Apgailėtinas, kvailas ir neturintis kompetencijos padaras.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kada nauji rikimai - tokius idiotus išlaiko, klaunas su dviem Baltarusijos prezidentais

ka jis b..et ardyt nori!?

ka jis b..et ardyt nori!? portretas
na pamatei pasienio miske su kuprine ir be dokumentu - sovei perspejamaji ir tegul pi...dina iskur ateje.. vsio. kam aiskintis kas toks? kam gilintis is kokios salies? kam maitinti? matyt lanbergienes dar viena imone maista tiekia. o kita tuoj tvoras montuos..

Lietuvos pilietė

Lietuvos pilietė  portretas
Jus komentuojančius lauk ir už pravardžiavimą bausti.O Blinkevičiūtė ką tik pasisakė per TV ,kad reikia bendrauti su ES ir kitomis šalimisdėl migrantu.Ponia Blinkevičiūte ,Tomoševski,Jakeliųnai ir kiti.O tam jūs Briuselyje ir esate ,kad atstovautumėte Lietuva.Kaip ne gėda dar šitaip Blinkevičiūtei kalbėti ,o pati sėdi ir negina Lietuvos.Tai tik noras pasirodyti ir pasmergti valdančiuosius,o ką patys padarėte pasakykite.Tik šimtus tūkstančių algas imate ir nieko dėl Lietuvos nepadarėte migrantų klausimu.Atsakykite ponai poilitikai ?

Lietuvos myletoja

Lietuvos myletoja portretas
Nepersokes griovio nesakyk OP!

tai dar

tai dar portretas
niekas nepervaziavo sito issigimelio?

v

v portretas
Ne nu jis toliau liaudi kvailiais laiko , lauk is eterio

Galerijos

Daugiau straipsnių