G. Landsbergis dėl iš Baltarusijos plūstančių migrantų sukeltos krizės atšaukia savo atostogas

Grįžti į straipsnį

Kaip idomu

Kaip idomu portretas
Gabrieliui reikia atostogu? Idomu nuo ko jis pavargo, ar nuo skrydziu biznio klases lektuvais, kelioniu liux automobiliais, ir gyvnimo liux vilose. Dirbt reikia daugiau, tuomet nebus problemu su juoduoju amaru is Baltarusijos.

zg

zg portretas
Va kaip tik gal važiuotum ministrėlį atostogų... Kad ir toliau, kad ir su visam... Kad ir su visa savo famiija...

Landsbergis seimo narys

Landsbergis seimo narys   portretas
Seimo nariai ATOSTOGŲ neturi .

PIŠ \\\\\\.../////

PIŠ  \\\\\\...///// portretas
Bet pirma raidė gali reikšti ne tik P'remjerė,gali ir P'anelė.---Yra ir daugiau sinonimų su raide >P

Kęstas

Kęstas portretas
Vaidas Saldžiūnas: Migrantų krizės įaudrintai Lietuvai – dar vienas išbandymas: Rusija jau pradeda telkti pajėgas. Blogiausia, kad tai mato tik Vaidas Saldžiūnas. Ypač jį nervuoja viena rusų raketa, pakrauta sunkiu branduoliniu ginklu. Ji tik mirksi lemputėmis ir yra nutaikyta tiesiai į Vaido Saldžiūno lovą. Oi, kas dabar bus? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

pertekliniai kostiumuoti

pertekliniai kostiumuoti portretas
Liuks Komentaras {{jokiu atostogu!]],,zmogus taip graziai" sutupde"[[ visus nusikaltelius TAUTAI] i jiems deramas vietas,,kad galima juoktis susirietus iki asaru ----o graziausia ten tarp ju tai cichonovskaja ,,kad ja perkunas.,,,,stovi prie subiniu ir ...laizo su shluota.. Kuris ten aukshtai!! prieme ir [ishplatino!!] ta shtrekbreikere Lietuvoje,,,,Tautieciams NEI--MOTAIS ,ka SAVO valstybeje veikia Rumunijos chiaushesku -antrininkas,,,[[jei tautai reikes --jie patys uzurpatoriu ir pakabins an medzio,,]]]O begliai bialorusiams -= tik gedingi kirshintojai, per atstuma,, ,,,Nemaza valstybe,grazi ar neatsisuks musulmonai i batkos glebi???zeme derlinga ,,moterys stotingos,baltos ,ishsiprause,,,,Oi ,,tetushiii,,,,prisiviliosi nekrikshtu ,kad ir be uuuusu.

> Ši"Onyte \\\\\..../////

> Ši"Onyte \\\\\....///// portretas
Premjerė Ingrida Šimonytė (PIŠ)

Anonimas

Anonimas portretas
Geriau išeik i DEKRETA, nes nuo tavo darbo mums jau plaukai stojasi piestu.

Tuščias ramsas

Tuščias ramsas portretas
O tai kur dabar važiuos,visi kur buvo BD iš didžiosios raidės ant jo,gal bent vielos pas strateginius partnerius parūpintų,jeigu iš viso ką gali be vapsėjimo ir kenkimo Lietuvai.

100procentinis

100procentinis portretas
budulis

nuj

nuj portretas
Dar tik liepos 25 d. Reikėjo atšaukti nuo liepos 27 d. ir grįžti iš pusiaukelės.

Tiesiog

Tiesiog portretas
DYDVYRIS,BL.....

Ši"Onyte \\\\\..../////

Ši"Onyte  \\\\\....///// portretas
Būkit geri,iššifruokite mano pseudonimą P I Š.---Būsiu dėkinga.

v

v portretas
Nusisaut tik belieka ,tokia geda pries Tauta

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
Jis ne dirba,jis kenkia.Matote jo "darbo" rezultatus.

fly

fly portretas
Dbar Landsbergiui vienas kelias - sėst ant Bucharos kilimo ir skrist pas Batką tartis.

Rinkejas

Rinkejas portretas
Geriau,kad butu isejas atostogu,tai maziau butu nieksybiu

ne atostogų eiti jam,

ne atostogų eiti jam, portretas
geriau į Lauksodžio miškus — pas Raudonkrūtinį....

Va

Va portretas
Atsirado specialistas,geriau tegul amzinai eina atostogu, tai emigrantu bus maziau.

Lietšūdžio (kamsamolės) durnaliūga apstumdė moterį

Lietšūdžio (kamsamolės) durnaliūga apstumdė moterį portretas
Bet policininkams pasiskundė, kad ta moteris jį sumušė, netgi suluošino. Reiktų jam organizuoti gerą pamokėlę, jo morda yra yuotubėje.

Nors lenkai nėra itin draugiški lietuviams

Nors lenkai nėra itin draugiški lietuviams portretas
Bet ar buvo toks atvejis, kad jie siūlytų užmėtiti Lietuvos karius, policininkus, gaisrininkus, medikus ar civilius molotovo kokteiliais ar granatomis? O Žopos ministeris tai propaguoja kaimyninėse valstybėse, nes sosto paveldėti vis nepavyksta.

Anonimas

Anonimas portretas
Koks nuostolis šeimai...ir koks rūpestis MORTAI,na ir seneliui nemalonu,kai visi "tarkuoja" anūką.O mums'šunaujai' jau nesinori net skalyti,pradedam drebėt dėl savo tėvynės išlikimo

Planas chuliganas

Planas chuliganas portretas
Apmokęstinti atbėgėlius Palangos knaipių kainomis, o jei neturi pinigų - lai atsiskaito organais.

Migrantas

Migrantas portretas
Pasirašykite peticiją dėl nuotolinių migrantų stovyklaviečių svetainėje PETICIJOS . LT Dėkoju.

Konservatnykų darbeliai

Konservatnykų darbeliai portretas
Nors neskiepytus lietuvius uždarys į konclagerius, neskiepytiems atbėgėliams leis laisvai keliauti kur tik panorėjus, o už nusikaltimus nebus baudžiami, nebet nusikalstų politikų giminės atžvilgiu.

Vat ir išlindo

Vat ir išlindo portretas
Žopos ministeris nemoka nesusipykti neprasilenkęs, moka tik pasilenkęs Raskevičiui kudakuoti BY pusėn.

Senolis

Senolis portretas
nevykęs ministras,nevykusi bobų valdžia. Su savo rėmimo politika Baltarusijos maištininkams - turime rezultata, kuris veda Lietuva į Rusijos glėbį! Kodel eis bankininkas tyli.?

Augis

Augis portretas
Jeik į dekretines Lietuva atsikvėps!

Ą

Ą portretas
Ką tas nevykėlis žada daryti? Parašyti piktą laišką irakui už tai, kad nafik pasiuntė? Pasiūlyti batkai naujų sankcijų? Tuomet, kai reikalai pasisuko nuo purvo pylimo ant rytų kaimynų, visas mandrumas dingo, pasirodo skystablauzdis ir nemokša mūsų tas gabriukas, o ir senelis ne gudresnis, pas jį žodyne tik rusai puola įrašyta.

teismas padarė landą šeimoms

teismas padarė landą šeimoms portretas
mafija šią žinią jau išplatino visoj afrikoj,irake,afganistane ir t.t.dabar pasipils bobos su piovais ir vežimėliais..pasidžiaukit.lietuviai,paskutine vasara.kitais metais ėsit sausas bulves.nes šiandien nieko nedarot tam marui sustabdyti.

Kęstas

Kęstas portretas
Jeigu Muskas nepagailėtų pinigų ir perkeltų visą Lietuvą į Marsą, niekas nepasikeistų Visatoje. Lietuva neturi poveikio gyvenimui Žemėje jau dabar. Landsbergiai pasmerkė Amerikos ir Vokietijos susitarimą dėl rusų dujų vamzdžio. Niekas nereagavo į šiuos Lietuvos valdančiųjų padejavimus. Landsbergiai skraido į Iraką už mūsų pinigus ir maldauja Irako valdžią sustabdyti lėktuvus, vežančius nelegalius migrantus iš Irako prie Lietuvos. Irako ministras išklausė šiuos padejavimus ir pažadėjo padidinti tokių lėktuvų skaičių kartais, nes yra paklausa. Kodėl? Lietuva gyvena pradžios mokyklos lygio ideologinėse schemose. Mes nesuprantame, kad žmonės turi jų interesus ir tuos interesus gina. Mes nesuprantame net, kad Lietuva turi jos interesus ir seniai tuos interesus paaukojome dėl ideologinių pasakų. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Landsberginę mafiją į kalėjimą be teismo ir tardymo.

Lietuvos nelaimė

Lietuvos nelaimė portretas
Pagal konservus prezidentas simbolinis,tai viską ir pasako.Patys tą košę užvirė,dabar makaronus ant visų kabina,tokia jų taktika buvo visada.Ir dar diržų veržimas,tik dabar ant kaklo,ir mokesčių kėlimas su pretekstu,TARŠA,bet didžiausia tarša Lietuvai tai patys konservatoriai su savo liberlaisvapročiais.

Kuo greičiau tuo geriau.

Kuo greičiau tuo geriau. portretas
Atsišauk visiškai,ir pradink iš akiračio,o po to eilės tvarka visi kiti krizių sukėlėjai,nelaikantys liežuvio už dantų ir nesimokę istorijos.

Prie ko čia Prezidentas

Prie ko čia Prezidentas portretas
Juk čia pasieniečių reikalas, juolab Padlionis Gitaną žmogumi nelaiko. Lietuvą gi Kolumbijos narkomafija valdo per vietininką pabaliui.

DD

DD portretas
Prezidentas meduolį valgo, šaltą girą geria ir mus visus pašiepia.

Ožys \\\\\.../////,

Ožys \\\\\.../////, portretas
Pavadinimas lianzborgas jau ne keismažodis,---tai ----T R A G E D I J A'.

>>>Kaunietis \\\\\.../////

>>>Kaunietis   \\\\\...///// portretas
Byb"kotis.

Ale,\\\\...////

Ale,\\\\...//// portretas
tikrai kur prezidentas ???.Lietuva okupuojama,o jo nesigirdi,gal jau upelį perbrido kaip A.Smetankė,ar vyt lanzb kalnis paliepė slėptis ???.

opa.

opa. portretas
Geriau išvis ding iš akyračio,prisiveriai mums košės!

Anonimas

Anonimas portretas
O kur Prezidentas?Ar JIS neatsakingas už Lietuvą,jos GEROVĘ?Lietuvos žmonės priversti kovoti už savo išlikimą...Dieveniškės nesutinka į savo miestelį įsileist migrantus,tačiau Požėla juos verste verčia...Siaubas,Lietuva nevaldomas kraštas.

jokiu atostogu

jokiu atostogu portretas
uzdaryt visus juodasiknius i lukiskes,MINISTRUS idarbint priziuretojais ir maitintojais tipo angliskai moka susikalbes,kas sikt nori kas est o ne ATOSTOGU jiems ir poilsio,prisidirbo su savo sankcijom tegu srebia,o Cichanovska idarbint tualetu valyt,ta irgi veltede uz dyka LIETUVISKA duonele ryja,tegu uzsidirba

Kauniečiui , ponui kvankt ar čiku raku ?

Kauniečiui , ponui kvankt ar čiku raku ?  portretas
Ko tu linki ? Kokiose darbuose sėkmės ? Nori 40 tūkstančių pabėgėlių ? Užleisi savo namus ? Savo darbo vietą ? Savo lovą ? Lauk tik tokį ministerį ...Tegul pasėdi ant nusiraminimo kėdutės ...

kaunietis

kaunietis portretas
sėkmės darbuose g.Ministrui

Geriau atsistatydintų

Geriau atsistatydintų portretas
Tas visų laikų politikos Napoleonas-Minedas.

O mūsų valdininkai kokie mielaširdingi ...

O mūsų valdininkai kokie mielaširdingi ... portretas
Lietuvoje dar tik formuojasi praktika, kaip elgtis su į Lietuvą atklydusiais migrantais. Pirmosios instancijos teismai praktiškai be išimčių leido visus juos sulaikyti 3 mėnesiams, tačiau po išnagrinėtų skundų panašu, kad bent atvykėlių šeimos su mažais vaikais galės be apribojimu judėti šalyje 24 valandas. 

Kokie sukčiai ...

Kokie sukčiai ... portretas
Mes vykome į Šveicariją, bet mūsų tikslas buvo prašyti prieglobsčio bet kurioje Europos Sąjungos valstybėje – Lietuvos pareigūnams aiškino migrantė. – Pasus palikome, nes bijojome, kad jei turėsime dokumentus, būsime išsiųsti į kilmės šalį

>

> portretas
Manau antraste klaidinanti.Juk is Bela rusijos plusta ne migrantai, o neteisetai kirte siena Lietuvos siena,NUSIKALTELIAI(neteisetos sienos kirtimas Valstybinis nusikaltimas !) !!! Ka nusikalteliai porina, atskira tema. P.S Bet va, kodel,PASTOVIAI,klaidinancios antrastes ...???

Žiūrėk pašalpų dalintojau , kad

Žiūrėk pašalpų dalintojau , kad  portretas
nereiktų ant kelių priklaupus duonytei prašyti ....Tu moki tik pasilenkti , treniruokis atsiklaupti ,pravers kada būsite išpašolvoninti ...

Koziol \\\\\.../////

Koziol  \\\\\...///// portretas
Kokia drąsa,koks pasiaukojima,koks patrijotizmas,koks nežydiškumas.---Tikras "LIETUVIS"

Pastebejimas

Pastebejimas portretas
Apie kokias atostogas kalbama, problemu iki lubu,o cia atosyogas,apgailetina

To jonas

To jonas portretas
Kai busite ne 10%, o 90%, galesi tada reikalauti.p kazko. O dabar dziaukis savo pasalpomis, nes tikrai nutrauksime patvoriniams kaimieciams tai, ko jie nenusipelne.

Apie prezidenta

Apie prezidenta portretas
O antivakseris ir homofobas lietuvos galva toliau sau prie baltijos juras savo birka mirkdo.

Jonas

Jonas portretas
Ne iš atostogų grįžti, o atsistatydinti- protingiausia būtų.

kaunietis

kaunietis portretas
Ta pavardė jau kaip keiksmažodis....

anonimui

anonimui portretas
nezombink.greit vienintelis tavo darbas bus šerti arabus ir statyti jiems butus.vienas arabas turi dešimt vaikų ir šimtą anukų.

Anonimas

Anonimas portretas
Argi kam svarbi komentatoriių nuomonė?Tikros padėties mes nežinom,tai ko čia liežuviu plakti.Dirbkim savo darbus,nes ateis sunkmetis,o iš milijonierių pagalbos nesulauksim.

Opozicija ypač Karbauskis

Opozicija ypač Karbauskis  portretas
atsiprašau nepaminėjau t.p. yra už fizinę tvorą .

to --,,to opzicija,,, butent statyt tvora

to --,,to opzicija,,, butent statyt tvora  portretas
paleist elektra ir del tikrumo , pakart ant jos brojlery ir URM su vyriausybe ir seimo debilais ...kas kilometra ....

to apie

to apie portretas
vienas vienintelis siulymas-siena

to opozicija ypač karbauskis

to opozicija ypač karbauskis portretas
tų srautų nebesustabdys net lukošenka.arabai ir negrai takus pramynė,toliau kainos klausimas.pasieniečiai tiek lietuvių,tiek baltarusių irgi nori pilis pasistatyti.TIK fizinė siena sustabdys.4metrų auksčio su elektros srove.ir nereikia skaičiuot kiek tai kainuos-lietuvių likimas kabo ant plauko

Opozicija ypač Karbauskis

Opozicija ypač Karbauskis  portretas
jau ne kartą yra aiškiai išsakęs nuomonę dėl užsienio politikos ir pabėgėlių srautų valdymo . Susiraskite pilnus tekstus , viešai prieinamus , kad ir Delfyje . Pasakysiu trumpai ką aš skaičiau : užsienio politika ir retorika apgailėtina , o dėl pabėgėlių , dabar jau pasitelkus trečiąsias šalis ES , TARTIS su Lukošenka . Tartis vistiek reikės , todėl pradėti greičiau, kol neturime kaip prognozuoja konservatorės ministrės Bilotaitės viceministras , 40 tūkstančių . Opoziciniai " valstiečiai " į savo posėdį buvo pasikvietę konservatorių Kaščiūną kaip komiteto pirmininką ir aiškiai išsakė poziciją bei pasiūlymus . Sėkmės domintis .

Vauu, va čia tai driokstelejo

Vauu, va čia tai driokstelejo portretas
Lukasenka į kelnes primys iš baimes

Apie

Apie portretas
opoziciją. Kiek ir kokiais atvejais opozicija besireikštų, aš nerandu nieko konkretaus ir naujo dėl vakcinacijos, o svarbiausia dėl pabėgėlių srauto sumažinimo bei ką daryti su tais, kurie jau Lietuvos žemėje. Gal jūs randate, nors tarp eilučių išskaitote? Pasidalinkite. Jeigu ne, tai opozicija (ypač jos lyderis Karbauskis) yra tik tuščiakalbė, o jeigu būtų prie valdžios vairo, taip pat būtų nesusitvarkę su iškilusiomis problemomis, nes neturėjo, dabar neturi ir matyt greit neturės realių planų toms problemoms spręsti, kurios užgriuvo Lietuvą. Žodžiu, iš opozicijos tik tuščios kalbos. Gaila, labai gaila, kad vis dar nėra siūlymų problemoms spręsti. Aš prisipažinsiu taip pat neturiu genialių siūlymų. Bet aš ir nesiveržiu prie valdžios lovio, kaip kad daro opozicija, net šešėlinę vyriausybę sudariusi.

kostas,

kostas, portretas
kokias atostogas. broilerio visas gyvenimas atostogos. biski chamavotas, ane. va tokie valdo valstybe. UFONAUTAI.

Laimutė.

Laimutė.  portretas
Patys varė ant kaimynių. O kai gavio atgal pabėgėlių. Per toka valdžia kenče parasti žmonės. Į kaimius veža. Tegu asigyvedina Seimio rūmūse tuos pabėgėlius o nekiša į savivaldybes. Ir sprendže prioblemas o ne mokečiais apkrauna paprasrus žmonis.

V

V portretas
Kur ten atostogos kaip eurais kvepe, po vizyto dvygubai

Kodėl

Kodėl portretas
Jo toks kreivas ir ryžas snukis? Ogi todėl, kad senelis ožys pasmirdęs pedalas

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
Su šūdinom šakėm išėžti tą Gab Laną Bergą,nors ir pavėlintai.

Gėda JAV pakalikams

Gėda JAV pakalikams portretas
Lansbergiukas sukėlė migrantų krizę dabar pats krizena

Nika

Nika portretas
Atsistatydinti kuo greičiau,o ne atostogas atšaukti. Per šitą personą ir jo aroganciją visa Lietuva greit paskęs migrantų šū..duose

Analitikas

Analitikas portretas
Be komentarų: Totalus Lietuvos diplomatijos fiasko.

??

?? portretas
Gab Lanas Bergas negi pravaikščios visą gyvenimą su zalupa ant kalnieriaus? Gal ir pravaikščios.

Za"Lūpa \\\\\\.../////

Za"Lūpa  \\\\\\...///// portretas
Atšaukia atostogas pusprotis,turbūt guls į ligoninę kaip per senelio dainuojančią "revoliuciją",jei babajai eis su automatais.Bet atmink ožkiuk,čia ne rusai,pas babajus humanizmo nulis,jie psichušlių neaplenks Alacho vardu.---Kur tau dėtis ???.Izhrail ???.Patariu lėktuvu neskristi,nes atsidursi pas Batę Minske.---Mažai nepasirodys.

go to

go to portretas
Kas ten, apačioje, Liną Linkevičių norėjo į postą grąžinti? Lin Li vieta gaidyne, ant parašos, ar dilgėlyne, be teisės apsimauti kelnes.

Robertas

Robertas portretas
Sitokiu LOPU, Lietuvos uzsienio reikalu ministerija dar neturejo. Tiesiog GĖDA!!!

sy brojlery y durnyna kiskit skubos tvarka

sy brojlery  y durnyna kiskit skubos tvarka portretas
su visu URM debildauniu kolektyvu .... tai juodai nukvake psichligoniai, antraip jums visiems, ju sukviesti emigeriai nues ausis , ir visom ligomis apkres...

Ne ne ne

Ne ne ne  portretas
Ne Lukošenka padidino skrydžių skaičių , o IRAKAS !!! Jų ministeris po Landsbergio vizito paaiškino " atsirado poreikis didinti " ? !!!! Paskaitykite Respublikos tekstą , ten info su pavardėmis .

*****

***** portretas
socdemas Linkevičius buvo Grybauskaitės protežė ! O Grybauskaitė buvo remiama konservatorių , o su liberalais net tulpių paštą turėjo ! Todėl cikanovskaja buvo jų plano dalis ir sėkminga . Konservatoriai visokių " būrelių " buvo prikūrę " gelbėti " Baltarusiją . Vyko rinkimai BY , lietuviai kaip stebėtojai t.p. buvo kviečiami . Konservatorius Kasčiūnas vieno " gelbėjimo " būrelio narys , pareiškė - nėra reikalo važiuoti IR NEVAŽIAVO !!! O galėjo kaip NEPRIKLAUSOMI STEBĖTOJAI !! Gal rinkimų falsifikavimas, kaip teigia liberkonservynas , būtų iš karto sustabdytas ? Paviešinta ir būtų nauji rinkimai ? Be jokių protestų , be Lietuvos BY išrinktos " prezidentės " su suteikta atstovybe ..be protestų ..be lėktuvų nusodinimo ...be migrantų krizės ....MATYT PLANAI KONSERVYNO buvo kiti ? Migrantai t.p. biznis ...Landsbergis važiavo į Iraką ! , po vizito migrantų skaičius padidės . Linkevičius ? Matyt pritaria ? Taip kaip pritarė Stambulo konvencijai - pasirašė , nepamenu tiksliai ar ne 2012

čia reikia ne atostogas atšaukti

čia reikia ne atostogas atšaukti portretas
o kuo skubiau areikia vyti velniop ne tik gabriuką, bet ir visą šitą nusikaltėlių vyriausybę, nes jau greitai bus per vėlu

Dieveniškės

Dieveniškės portretas
Dieveniškių gyventojai, sužinoję apie valdžios planus įkurdinti jų pasienio miestelyje nelegalus, ištarė tam griežtą „Ne". Dar daugiau, skirtingai nuo kitų gyvenviečių, kurioms taip pat buvo primesti nelegalai, dievieniškiečiai savo teises į ramų ir saugų gyvenimą nusprendė apginti jėga. Pastarasis žingsnis labai nepatiko esantiems valdžioje, todėl penktadienio popietę į šį miestelį buvo atsiųstos gausios policijos ir, internautų teigimu, net karo policijos, pajėgos. Kažkas suskaičiavo, kad į nedidelį miestuką atvažiavo apie 30-im pareigūnų automobilių.

NA

NA portretas
Jei šitas veikėjas paskutinį pusmetį būtų atostogose , problemų turėtume daug daug mažiau . Geriau nekištų liežuvio kur nereikia . Barzda proto aiškiai nepridėjo .

Anonimas

Anonimas portretas
Anukelis prisilojo tai tegu juos visus su morta ir seria milijonu prisivoge tai dabar gali tuos pajuodelius babajus ir islaikiti visiem uztektu privoktu milijonu :-)

PO KANSERVO VIZITO Į IRAKĄ BATIA PADVIGUBINO LĖKTUVŲ MINSKAN

PO KANSERVO VIZITO Į IRAKĄ BATIA PADVIGUBINO LĖKTUVŲ MINSKAN portretas
Karalienė Morda lieps Broiler įvest sankcijas, arba geriau kokį sklypą už 1 € sukombinuot.

Anonimas

Anonimas portretas
Man nuo v.lanzbergio vemti norisi ir aš nesu g.lanzbergio fanatas.BET visus velnius karti ir daryti atpirkimo ožiu vien G.LANZBERGI BŪTŲ NETEISINGA.ar jis buvo ministru kai tas jovalas su BALTARUSIJA prasidejo.KA TADA darė L.LINKEVIČIUS ar ne prie jo CICHANOVSKA LIETUVOJE atsidūrė ir tapo taip vadinama prezidentė ar ne jis padėjo organizuoti tam tikros dalies belorusu protestu.TAI kad LUKOŠENKA tu protestų buvo išsigandes tai faktas,bet tas jo išgastis greit praėjo ir prasidėjo kerštas.AIšku tapes ministru G.LANZBERGIS irgi viska padarė kad krizė testusi BALTARUSIJOJE, TIK nesakykit kad L.LINKEVIČIUS pergyvena del G.LANZBERGIO problemu,grei --čiau džiaugėsi .GERA KIAULĘ PAKIŠO ir ko gero uždarė duris tapti GABRIELIUI LANZBERGIUI LIETUVOS PREZIDENTU.SENELIS NETAPO ir ko gero netaps ir ANŪKAS.

Gabry

Gabry portretas
Sodink savo atkviestus svetelius į diplomatinį traukinį ir gabenk pas Merkel, kol dar ne vėlu!

Iš Respublikos ....

Iš Respublikos .... portretas
Apie Ž.Pavilionį šiandien nėra ką kalbėti. Šios dienos žvaigždė - G.Landsbergis. Praėjusią savaitę į Iraką, Bagdadą, skridęs ministras po susitikimo su vietos valdžia džiaugsmu netryško. Matyt, nujautė, tik mums nesakė, kad pridirbo kaip reikiant. Taigi, ketvirtadienį iš Baltarusijos atskrido žinia, jog skrydžių skaičius iš Bagdado į Minską bus dvigubinamas. Kaip nurodoma oro linijų „Iraqi Airlines" „Facebook" paskyroje, daugiau lėktuvų skristi į Baltarusijos sostinę turėtų nuo rugpjūčio. Lėktuvai skraidys antradieniais, trečiadieniais, penktadieniais, sekmadieniais. Oro linijų vadovas Kifahas Hasana Džabaras (Kifah Hassana Jabbar) nurodo, kad toks sprendimas priimtas, remiantis susisiekimo ministro Nasero al Šiblio (Nasser al Shibli) pavedimu ir reaguojant į išaugusią tokių skrydžių paklausą.

Kostas

Kostas  portretas
>As kelkis nuo parasos kiek ten gali gulet ?

jo

jo portretas
Landsbergiai visuomet buvo prie žydų.

Jo

Jo portretas
Aš galvojau kad visi debilai jau emigravo ir aria UK vištidėse.Bet paskaičius komentarus,matosi,kad dar ne visi.Gal korona veikia gandragalvių protus?

:))))

:)))) portretas
Na ką ? Liko laukti sankcijų Irakui ar taip pone Landsbergi ? Jūs žodžį DIPLOMATIJA tik taip suprantate ? Visus balsavusius už liberkonservyną - niekinu . Jūs tokie pat beviltiški kaip ir PIŠ Vyriausybė . Jūs kenkiate Lietuvai ir jos žmonėms .

Jei Gabryla būtų garbingas

Jei Gabryla būtų garbingas portretas
Jau būtų pasidaręs sepuku arba charakiri.

Gera naujieta ta

Gera naujieta ta portretas
Kad kai Gabryla išvarys visus lietuvius iš Lietuvos, ji nesivadins Šiaurės Jeruzale, ji vadinsis Šiaurine Demokratinės Kinijos Liaudies Respublikos provincija.

dar buvau švedijoje

dar buvau švedijoje portretas
daugiau kaip prieš mėnesi švedų tv rodė toki reportažą,kaip į ispanijos anklavus afrikoje prasiveržė 8tūkstančiai negrų.jie pareiškė-nebijokit,mes einam ne į ispanija,mes einam į...į Lieyuvą!!!!!net visa afrika jau žino kad nevisprotis anūkas pažadėjo visus priimti

Padėka Žopos Ministrui

Padėka Žopos Ministrui portretas
Dėšimtys iš šimtai Irakiečių bus juokas, greitai sulauksime milijonus kiniečių. Vienintelis pliusas, kad jie bent jau dirba.

as

as portretas
Gerai biznis paėjo, atostogaut negalima.

gerai pagalvojus

gerai pagalvojus portretas
ei ismintingasis UZSIENIO reikalu ministre,vaziuok greiciau pas batiuska ir lenkis jam i kojas, atsiprases uz visokias sankcijas ir prasyk,kad emigrantus siustu i europa ne per MUSU LIETUVELE,o per LENKIJA arba LATVIJA,jos gi irgi europos sajungoj,tik ju ministrai protingesni ir lukosenkos nekritikuoja ir nepriglaudzia visokiu Cichanovsku,

Mano galva ,

Mano galva  ,  portretas
padorūs , turintys atsakomybę prieš Lietuvą tokias kliauzas pridirbę politikai kaip pavilionis ir landsbergis ATSISTATYDINTŲ ! Deja , liberkonservatoriai panašu nežino tokių žodžių ...taip kaip užsienio anūkas nežino žodžio diplomatija .Blogesnės vyriausybės kaip PIŠ Lietuva neturėjo .

Anonimas

Anonimas portretas
Amerikos shakale, NE is Baltarusijos, bet is Amerikos ir lietuvisku stribu sudemokratintu - Irako, Libijos, Afganistano, Sirijos .... Tai tiktai pradzia. Jus atmatos prisipraset ir kvietet atvykti VISUS pabegelius. Atsimenam kaip lakstet su plakatais, ,,Kvieciame pabegelius i Lietuva,, kai kurios k.u.r.v.o.s net viesai uciulpe negrams ir tai rode per TV. Tauta pasiruosusi jus zudyti kaip valstybes ir zmoniu priesus.

Ypatingai bukam :)

Ypatingai bukam :) portretas
PREZIDENTAS yra atsakingas už užsienio politiką : kryptį , sutartis , įsipareigojimus !!!! Todėl ir stebi , kad nebūtų pažeidžiama tai DĖL KO LIETUVA YRA ĮSIPAREIGOJUSI ! Socdemas ministeris Linkevičius vykdė prezidentės nurodymus , todėl dar 2016 m pasižadėta ES priimti 1105 emigrantus !!! O kieno nurodymus vykdė ministras Landsbergis ? Kodėl po jo vizito į Iraką rugpjūtį dvigubėja reisų iš Irako ?

Vargselis

Vargselis portretas
Nepailses

Gėda

Gėda portretas
Iš vis nesuprantama, kaip jis išėjo atostogų.Geras tarnautojas nepaliks darbo vietos, nesutvarkęs viską iki galo.Jis metė viską ir žinokites,kiti sprękite klausimą dėl migrantų.Už jį matai kiti padarys o jis atostogaus.

Pas ji

Pas ji  portretas
Darbas kaip atostogos.matyt išvijo iš namu kelionpinigiu mažai atnešė modai

To sveikinu konservatorių rinkėjus

To sveikinu konservatorių rinkėjus portretas
Psichinis ligonis rašo tik tokias nesąmones

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Turi buti nušalintas nuo pareigų,kaip neturintis supratimo ,savo užimamose pareigose.Nušalinti reikia ir kuo greičiau,jeigu pats nesupranta ką daryti.Būtų garbingau pačiam atsistatydinti.

Siūlau nominuoti

Siūlau nominuoti portretas
Patį stukačiausią LT KGBistą - de fakto debiliausio LT užpakalio reikalų ministerio seneliu.

Sveikinu konvervu rinkejus

Sveikinu konvervu rinkejus portretas
Gryzes is atostogu neabejotinai pasakys kad skvernelis su verygium kaltas, paliko tuščius stalčius, nepasakė ką daryt

Nesuprantama

Nesuprantama portretas
Anūkas nulėkė už mūsų pinigus į Turkiją,Iraką,liepti šioms šalims nutraukti skrydžius į Baltarusiją,bet gavosi atvirkščiai,tos šalys skrydžius padvigubino.Tai kaip čia suprasti,tokį anūko vizitą?Kas gali paneigti,kad anūkas to ir paprašė,kad dar labiau pakenktų Lietuvai.Tai jo hobi.Jeigu Lietuva turėtų nepriklausomą spaudą,kaip jie giriasi,tai už tokį vizitą jis būtų prikaltas prie sienos.Deja,dabar spauda konservatorių.

Napoleone Broileri

Napoleone Broileri portretas
Maldauju, nejudink tu savo užpakalio, o ypač liežuvio, nes kiekvienas tavo krustelėjims viską pagadina geometrine progresija! Geriau laikykis Austėjos sijoną įsikibęs ir svajok, kad Svietka tau kotletukus keptų.

anonimui

anonimui portretas
linkevičius dar durnesnis.anas viską pradėjo

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Blogą precedentą sumanei, p.Landsbergi. Ką dabar daryti Prezidentui? Pas jį atostogos - šventas dalykas, o ir žmona ką pasakys?

Anonimas

Anonimas portretas
Liną Linkevičių grąžinti į postą.

Nuomone

Nuomone portretas
Geriau eitu atostogu

kas

kas portretas
per ??? juk jis istisa gyvenima atostogose ir dar gerai apmokamose uz sankciju skelbima o dabar mes senjorai gaunam /dsankcijas/ mokesciu pabrangimo pavidalu is jo dieduko pavaldiniu ir tai vad demon kratinys kurio programa vainikuoja povil jonis su saika o bilotmega neriasi is kailio noredama itikt ne zmonems o savo politoponentams /grazu/... jei nebutu zema itis kai bjauru kur be Vaido kom turbut neapseisim==== senjor ;;;

?

? portretas
Ach, tai jis dar ir atostogavo?

Loni

Loni portretas
Kokios atostogos??? Ar dar neprisilakstė po visas valstybes (už mūsų mokėtojų pinigus) agituodamas ir kiršindamas tautas! Dirbi pilnu tempu ir stabdai migrantus.

patvoriniams

patvoriniams portretas
už užsienio politiką pas mus atsakingas prezidentas.Bet jam svarbiau užjausti nelegalus.Kai seimas priėmė įstatymą,suvaržantį max jų teises,ilgas ir gražus pareiškė ,kad migrantų teisės buvo išmestos į šiukšlyną.O kodėl prezidentas negalvoja apie Druskininkų,Dieveniškių,Švenčionių,Šalčininkų ir kitų žmonių teises.

runkeliams

runkeliams portretas
tai ne veryga,kuris atostogavo 5 savaites,kai kasdien užsikrėsdavo šimtai žmonių

klp

klp portretas
respect ministrui

Tai jis dar ir

Tai jis dar ir  portretas
atostogavo ? :) po jo vizito į Bagdadą nuo rugpjūčio DVIGUBAI daugėja reisų iš Irako ! Matyt ponaičio " defektas " juos prikvietė ? Vizitas kaip ministro visiškas FIASKO !!! Gali su Pavilioniu atostogauti :))) Prieš pusę metų Frontex siuntė Lietuvai info apie galimą situaciją !!! PIŠ vyriausybė ir ministeris net piršto nepajudino !!! Matyt pinigų iš ES laukia , namelius perka , meniu sudarinėja ? Taip sakant atsiveria nauja verslo rūšis ? Jooo...konservynas dugną pramušė ...

Baisu.

Baisu. portretas
Nulėks vėl į kokį šalį su savo sankcijomis prieš Baltarusiją

Nezurnalistas

Nezurnalistas portretas
Tikras vyras.

žinom jo darbus

žinom jo darbus portretas
tuoj nulėks į afganistana organizuoti iš ten reisų į minską

Galerijos

Daugiau straipsnių