G. Landsbergis atmeta oponentų kritiką dėl užsienio politikos: mes sieksime teisingumo

Grįžti į straipsnį

Petras

Petras portretas
Vytuko anūkas ėmė griežt pirmu smuiku užsienio politikoj?

To manau

To manau portretas
Ne prezidentas, nors turėtų, vykdo Lietuvos užsienio politiką o Rusijos specialiosios tarnybos per KGB stukačių dėdulė, o prezidentas tyli kaip pelė po šluota. Atrodo kad Nausėdos laukia Pakso likimas.

pilietis

pilietis portretas
kestui barzda augina tam kad senesnis atrodytu pies savo zmona vienodas vaizdas butu.

Kęstas

Kęstas portretas
G. Landsbergis primena barzdotą musulmonų religinį vadovą. Jo idėjos yra tokios pat moralinės-religinės, kai ir kitų musulmonų, nieko bendro neturinčios su mūsų gyvenimo realybe. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Manau

Manau portretas
Prezidentas turi ryžtingai pasielgti ir pareikalauti atsistatydinimo tokiam ministrui, nes už užsienio politiką atsakingas yra prezidentas.Taip , kaip kažkada Grybauskaitė atstatydino Ušacką, kai šis pareiškė nesuderintą su ja nuomonę užsienio politikos klausimu

Antanas

Antanas portretas
Lietuvos užsienio politika - pataikavimas Vašingtonui............

Anonimas

Anonimas portretas
SUNAJA KRUSKIT MANE I RAUKCI NEBEGALIMA KENTETI KAI NIESTI MAN KRUSKIT MANE.

Anonimas

Anonimas portretas
SUNAUJA USCIAUPKIT SAVO DURNAS SREBIAMAS DURNAIS KOMENTARAIS JAU SMEGENIS VISAI SUMINKSTEJO.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas už tai,kad G Lanzbergis už padarytus miliardinius, jam nemokšiškai dirbant, nuostolius Lietuvai,būtų patrauktas baudžiamojon atsakomybėn,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas už tai,kad G.Landsbergio šeimos "versle" būtų atliktas auditas (revizija),spaudžiame ŽALIĄ.

Katinas

Katinas  portretas
Šitas asilas tai Lietuvojos tragedija

Anonimas

Anonimas portretas
Tremtiniui-ar tai LANZBERGIAI,KUBILIAI,BUVO TSRS VALDŽIOS NUSKRIAUSTI,vaidina didelius patrijotus kai patys kai komunistai buvo valdžioje arba buvo tos partijos nariais arba labai norėjo ten būtį ir uoliai jai tarnavo kai ji buvo stiprybėje.Spardyti nustipusį liūtą ir aš moku otu pabandyk jam įspirti kai jis gyvas.Patrijotas tas kas su ginklu rankose tevynė gynė, one pasiraites kelnes iš Lietuvos bėgo kai tik ji atsidūrė bėdoje.

Jau \\\\\../////

Jau \\\\\..///// portretas
apie 200 metų litvakai lanz'grobiai p...sa Lietuvą.---Tikėkim,kai senasis užvers kanopas tai gabiuku gal ir pasibaigs jų žemgrobių išnaudotojų dinastija.Kiek galima?

Anonimas

Anonimas portretas
Vėl ožiukas ožio pieno persivartojes trydalioja...

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Teisingumas kaip Lansbergei žiūrės iš apačios į bulvių daigus...

WC

WC portretas
Slykstyne.

Anonimas

Anonimas portretas
Teisingumas -- kai Landzbergiu fasistine gauja BUS ISKARTA.

Tremtinys

Tremtinys portretas
turės progos vėl pabuvoti tremtyje.

Smalsutis \\\\\.../////

Smalsutis  \\\\\...///// portretas
Per dainujančią "revoliuciją" kai gulėjai psixuškėje,tave išleido kaip "pasveikusį" ar pabėgai?

Blusius

Blusius portretas
Talentas, reikia tikrai mokėti susipykti su visais kaimynais....na o makaka daro nesąmonės valstybės vidyje,supriešino visus gyventojus...

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Na kiek dar šis pienburnis vykdys, Lubiankos sugalvotą ir per savo vietiniką Lietuvoje TSRS VSK DĖDULĘ vykdomą, Lietuvos žlugdymo planą tarptautinėje plotmenyje o svarbiausia Lietuvoje? Ar ne metas praregėti jo ekscelencijai Lietuvos Prezidentui ir patraukti šį kenkėją juk Prezidentas tiesiogiai atsakingas už valstybės užsienio politiką?.?.

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Jo egzistavimasneilgas ,kol snelis kanopas užvers.Kas tokį pilną beprotiį laikys.

teisingumaS_hihi

teisingumaS_hihi portretas
senai oziS_butu ispiStas

senolė

senolė portretas
tokios menkystos nėra buvę valdžioje. Dar klanui mažai: apvogtas švietimas, kultūra, išniekinta istorija ir žmogiškosios vertybės. Jis dar drįsta vapėti apie kažkokius siekius, kaltindamas visus, kas tik bando atverti visuomenei akis, kad yra apiplėšinėjama ir apvagiama fiziškai ir morališkai. Nesuprantama, kodėl žmonės tyli ir pasiduoda mulkinami šios vagių gaujos. Kur gi kovotoj už žodžio laisvę, demokratiją, kai jau net komentarai draudžiami. Blaiviai mąstantys ir pasisakantys prieš GP supranta, kad tas popiergalis filkinograma, kovoj su COVID. Danija senai jau atsisakė jo, nuo kurios ir buvo pavogta idėja. Tačiau nereiškia,kad šie žmonės pasisako prieš SKIEPIJIMĄ. Tik šiam durneliui nesuvokti. Už tuos pinigus, kuriuos ištratino GP, galima buvo suorganizuoti skiepijimo kompanijas kaimukuose ir vienkiemiuose ir paskiepyti senolius.

tai komplikaciju su proteliu turincio narkomano

tai komplikaciju su proteliu  turincio narkomano  portretas
kliecdesiai visas sis straipsnis . --idiotas -ginantis savo idiotiskuma...tai nauja LRT furija , kuri priputus 2,35promiles - atsistojus y trecia poza rakom ir pasiremus y asfalta rankom --islemena ,,,as problemu su alchogoliu neturiu jokiu,,, Brojleris sukures situacija su cichujnovskom , astravos AE , savo Notom , sikes derges visus aplinkinius kaimynus , apspjaudes Kinija --pauostes kokoino -vograuja cia ne mano ydirbis --cia kinai su lukasenka kalti , visa sy bordely pradejo linkevicius , ...OAS CIA NEI PRIE KO......

Gal

Gal portretas
Gal gabrieliaus mamyte su teveliu galetu paprotinti suneli kad jis blogai daro ir senelis ji is kelio veda nieko apie juos negirdim tik anukas senelis senelisanukas o ka veikia gabriuko tevelis su mamyte jie jo tevai irgi turi dali sunaus klaidu

Tremtiniui

Tremtiniui portretas
Tiesiai šviesiai parašei apie TS-LDK KONCERVATAS.šaunuolis.

Tremtinys

Tremtinys portretas
Shunauja nerimsta- tai kumunistu ,stribu palikuonys ,kuriu gamintojai buvo sovietu valdzios myletojai ,nes turejo privilegijas uz saziningu ,doru zmoniu terorizavima!

pagal Freida

pagal Freida portretas
Mes sieksime teisingumo – vardan savęs, vardan žmonių“, – pažymi G. Landsbergis. Brudas SAVE(savo interesus) stato aukščiau žmoniu.

Jinas

Jinas portretas
Tavęs ir tavo kupriaus muzikanto ateityje lauke simbolio parodytas likimas, kuris buvo protesto metu prie Seimo. Tauta nepamiršo ir nepamirš.Dabar apsimetę, kad gydo žmones žudo, ligonius,senus žmones.Žmonės miršta namuose nesulaukę kada pateks pas gydytojus.Mokesčius sveikatos draudimo moka ,mokėjo sinjorai o visi kiti o paslaugos nėra. Nieko ......

PIEMENĖLIS VISAI PRARADO ORENTACIJĄ

PIEMENĖLIS VISAI PRARADO ORENTACIJĄ portretas
Apie jo "teisingumą"...Na, jeigu jau apie tai pradėjai tai ir pradėk nuo pradžios. Nuo to, kaip ir nuo kokios teisybės senelis užsikasė 75 metams?...Kaip jo vadovaujama gauja ruošė perversmą pakaunės miškuose, sprogdino Bražuolės tiltą, paminklą MOTINAI...O čia - jau VANDALIZMAS. Tas paminklas simbolizavo visų tautybių motinas, kurių vaikai žuvo kovoje prieš FAŠIZMĄ. Kad ta landsbergių karta paspringtų tų motinų ašaromis!!!

Kęstas

Kęstas portretas
„Mes Lietuvoje neteisėtai užgrobėme svarbiausius turtus, turime visko sočiai, dabar toliau jau sieksime teisingumo – vardan savęs, vardan žmonių“, – pažymi G. Landsbergis. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

LT pilietis

LT pilietis portretas
Tai parazitas, ant Lietuvių tautos kūno.

TOTALUS

TOTALUS portretas
BROILERIS

Anonimas

Anonimas portretas
Tai ,ka tas zmogus suveike uzsienio politikoje---tai nemokshishka politika,,o gal tisliau --politikavimas,,nes susipazinus su to ministro interviu apima pasibaisejimas. ...jis nei nesupranta ,kad jo tushcias pasiputimas ,akipleshishkumas ,,uzsienio politikoje iziepe krize ir viduje ir Lietuvos isoreje ,,Jis mekena kad tampriai bendradarbiauja su "dedemis "uz juru -mariu''ir vykdo tai., ka tie jam pataria[[nes jie jo zodziais " tame paciame puslapyje." ...Jis nepripazista ,kad visos krizines situacijos tai Jo" 'shvariu ranku darbas" Lietuva per 30 metu neturejo tokios piktybines politikos.. Reiktu apsivalyti ...brrr..toks zmogus politikoje

ožiuks \\\\\.../////

ožiuks  \\\\\...///// portretas
Meldžiasi,kad Batia nenutupdytų lėktuvo Minske,kai jis skris pas Afrikos papuasus užmegsti "naudingų" diplomatinių santykių.Mažai jam nepasirodytų,nes Batia paskelbė ožių medžioklę su varovais,nes už organizvimą valsybės Baltarusijoje perversmą,nejuokai.

maldai sudėtos rankelės

maldai sudėtos rankelės portretas
dar nieko nereiškia.. kol kas...

tai va

tai va portretas
šitas šūdagalvis pamiršo kad yra samdomas kad tarnautų lietuvos žmonių labui. Plius, demokratija - yra ne įstatymų viršenybė, o liaudies, tautos valdžia. reiktų jam priminti.

X

X portretas
Meldžesi užž savo senį

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas už tai,kad G.Landzborgas būtų išmėžtas iš URM,spaudžiam ŽALIĄ.

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
"angelėlis",susirado papuasų gentį Afrikoje,tai bent prekiausim tarakonais ir bananais.

Anonimas

Anonimas portretas
KAM pirmoje nuotraukoje G.Lanzbergis meldžiasi -Turbut aukso veršiui.

Anonimas

Anonimas portretas
Tokia ministerija kai Lietuva yra EU narė ir iš principo negalį turėti savo politikos užsienio atžvilgių yra perteklinė ir jos atstovybės užsienyje tik šilta vieta saviems.TAIP konsulinė tarnyba kai kur reikalinga ir ji nors save gali pati išlaikyti imdama pinigus už vizas.

Ačiū dievui ........... meldziasi

 Ačiū dievui ........... meldziasi portretas
ir atgailauja už savo nuodemes ir klystkelius ........ net rankutes nisiplove senelio muilu , net kvepia

CHUNTOS DVELKSMAS

CHUNTOS DVELKSMAS portretas
Briuselio šuniukas,jis tikrai ne Lietuvai tarnauja.Brudas

šlove

šlove  portretas
ka šunauja aš milionierius o gal multi milionierius ,

Galerijos

Daugiau straipsnių