G. Landsbergis apie sprendimą dėl Taivaniečių atstovybės: nenormalu yra kitkas

Grįžti į straipsnį

Ggg

Ggg portretas
Nenormalu kad tu esi ministras

Zmogus

Zmogus portretas
Jam laikas vaziuoti pas senelio darbdavius, i maskva.

Anonimas

Anonimas portretas
..Jeigu tai G.L.kalba,,,,tai ...zmogus ---sunkiai mastantis [[[kaip rusai sako;tugodum.]],,,daug zodziu bet menkaverte prasme,;sunkiai dirba galvele.Didziule klaida-- toki zmogu i atsakingas valstybes pareigas

TUO VISKAS IR PASAKYTA.

TUO VISKAS IR PASAKYTA. portretas
DURNIUS.

Anonimas

Anonimas portretas
kinija mano, kad taivanas yra, jos administracinis vienetas. nors taivanas issikovojes nepriklausomybe. tai gal geriau nereikejo kistis i kinijos santykius su taivanu.

Dar is to debesies lietaus nera

Dar is to debesies lietaus nera portretas
o verslas ir vatiniai jau dusauja kad lietus sušlapino ju gyvenimus.Zuliku verslui visada viskas blogai kaip ir vatnykams.Matai kinijos išsigando gerai kad saves neišsigastste i veidrodi pažiūrėję.

senelis

senelis portretas
Kai pradeda zmones peikti Lansbergi,atrodo,kad raso psichiatriniu ligoniniu ligoniai.Su komunistine Kinija reikia vengti bet kokiu ekonominiu ir politiniu santykiu.Jiems rupi tik uzvaldyti visa pasauly ir isnaikinti visas kitas rases.Kinijos komunistai baisesni uz Stalino komunistus,ar Hitlerio nacistus.Del laikinos naudos mes galime prarasti netik laisve,bet ir gyvybes,tapti didziosios Kinijos dalimi.

sudbergi

sudbergi portretas
nenormalus esi tu, normalus taip savo valstybei nekenkia

dink

dink portretas
Čia moralų neskaityk, o verčiau greit greit lipk nuo kėdutės ir ate ate padaryk, Ir užmirš tave ir Kinija, ir Lietuva, kai tik išnyksi iš vaizdo, nusmurgęs nevykėli

Ką gi

Ką gi portretas
"klysti yra žmogiška..." bet šiais laikais gyventi klaidoje - kvaila, tad reikėtų ponui atsistatydinti ir nelįsti į tokias pareigas, kuriose nesiorientuoji...

ANŪKUI2

ANŪKUI2 portretas
Turkija blokuoja Kurdistano nepriklausomybę ! Kodėl kol dar sėdi ministru , neskelbi sankcijų Turkijai?

Anonimas

Anonimas portretas
Ponas Land'sbergi, tai gal pagal tamsta ir žemaičiai ar suvalkiečiai jau turėtų skelbti savo atsiskyrimą ir kokioje nors Zimbabvėje atsidaryti savo atstovybes?

Dešros

Dešros portretas
Europa kaip prekiavo su Kinija, taip ir prekiaus.

Pastebekite pozityva

Pastebekite pozityva portretas
Kaip visada, lietuviai uzkimba ant paprasto politinio masalo. Landsbergis atejo ir iseis. Cia ne apie ministra kalba eina, bet apie bendra uzsienio politika. Jau kuri laika yra vystomi gilus ir ilagalikiai JAV ir ES planai "subalansuoti" Kinija. Ateinantys penkeri metai parodys daugiau veiskmo sioje srityje, bet kol kas dar ne laikas apie tai placiai kalbeti nei ES, nei JAV. Daug kas priklausys nuo 2024 JAV rinkumu. O Lietuviai, kaip ir kitu saliu verslininkai, ras kelia dirbti su Taivanu glaudziau ir pelningiau nei su Kinija.

HaraKiri

HaraKiri portretas
Ne visada valdinys gaudavo savo shoguno nurodymą įvykdyti seppuka.

MADE IN CHINA

MADE IN CHINA portretas
visi turbūt pamiršo kas yra kinija, 1989 metas Tiananmenio aikštėje Kinijos surengtos taikių protestuotojų „žudynės“ nepamirštos : 1989 m. birželio 4 d. Pekine buvo priimtas sprendimas – žemyninės Kinijos kariuomenė įžengė į Tiananmenio aikštę. Visą dieną kariai šaudė į civilius gyventojus. Kinijos valdžia išžudė mažiausiai šimtus, gal tūkstančius žmonių, kurių dauguma buvo studentai. Net ir šiandien nėra aišku, kiek gyvybių pasiglemžė šios žudynės. Kinija niekada taip ir nepaviešino tikrų mirties skaičių. Kaip rašoma „University World News“, britų paviešinti slapti dokumentai rodo, kad aukų skaičius gali siekti 10 tūkst.

ANŪKUI

ANŪKUI portretas
Ispanija blokuoja Katalonijos nepriklausomybę ! Ar ne pats laikas , kol dar sėdi ministru , paskelbti sankcijas Ispanijai ?

UZ TAIVANA

UZ TAIVANA portretas
GERIAU NEKREIPTI DEMESIO / jAI DAR LIETUVA GALI KUOM DIDZIUOTIS TAI ISDIDZIAI IR GARSIAI SAUKTI APIE LAISVE/ O KARBAUSKIS , MENTAS , PARSIDAVELE BLINKEVICIUTE APIE KARVES / KAI ZMONES PARSIDUODA UZ KELIUS MILIJONUS KINIECIAMS TAI IR SUPRANTI KAD JIEMS TIEK IR TERUPI LIETUVOS ATEITIS

Jezusmarija !!!! Pone Landsbergi ,

Jezusmarija !!!! Pone Landsbergi ,  portretas
kurioje ES valstybėje yra Taivaniečių atstovybė ? NEI VIENOJE , jūs dažnai nežinote :) O tai , kad viskas buvo SUTARTA ( gal todėl Taivanas duos mums paskolą ? Kokiais % ? Šimonytės % jau kartą turėjome . Dar dabar mokame ? Adomėno dukra ir t.t. ) ___Taip, pavadinime yra reikšmė. Ne Taipėjaus, o Taivaniečių vardo naudojimas yra aiškesnis, kalbant apie identitetą. Tikiuosi, kad tai yra dviejų šalių sutarimas. Žinoma, mes pastebėjome žinutę jūsų žiniasklaidoje, bet nenorėtume komentuoti vidaus politikos“, – sakė jis ____ Spaudos konferencijoje dalyvavęs Taivano užsienio reikalų viceministras Harry Ho-jen Tsengas taip pat antrino Taivaniečių atstovybės vadovui.

Laikas

Laikas portretas
jam uzsikonservuot ....... ateis kitas , nedezinfekuotas , mokantis kinietiškai be taivanietisko akcento

V,L

V,L portretas
Pono G Lansbergio planuose Kinijos perauklejimas............nu net juoktis nesinori........

Bet

Bet portretas
Ne viena salis neaukojo savo ekonomikos del musu nepriklausomybes,ziurejo,kas savo saliai gerai butu

nu

nu portretas
butu normalu jeigu Lanzbergis pries puse ar daugiau metu butu perspejas zmones, kokia situacija ju laukia su Kinija. Zmones bent jau butu tureja laiko pasiruosti valdzios normalumams.

Jezusmarija !!!! Gal jau nerašykite , pone Landsbergi ,

Jezusmarija !!!!  Gal jau nerašykite , pone Landsbergi ,  portretas
jokių viešų kalbų :) KAS METĖ IŠŠŪKĮ ES ? Ne jūsų vyriausybės " diplomatija " ? O gal turėjote kokių asmeninių - piniginių interesų ? LIETUVA ES valstybė !!! ES palaiko " vienos Kinijos politiką " !!! 2020 m. Kinija buvo pagrindinė ES prekybos partnerė. Nėra abejonių, kad ekonominiai ir prekybiniai santykiai turi būti ES ir Kinijos bendradarbiavimo pagrindas, tačiau ne vienintelis lemiantis veiksnys. _____P.S . APIE KOKĮ KINIJOS mestą iššūkį rašote ? Man AIŠKU - tai jūsų liberkonservatų " diplomatai " metė iššūkį ES !!! Kaip liberaliai veidmainiška . ES NĖRA atstovybės Taivano vardu !!!! Klaiku ....kas valdo valstybę ?

Nenormalu

Nenormalu portretas
Nenormalu kai partijos vadovo postas tampa paveldimas ir kai tas psichiškai nestabilus vadovas tampa ministru.

chi - nejuokinga

chi - nejuokinga portretas
Kiek šitas vaikėzas gali nesąmones pliurpti?

Teisingai,

Teisingai, portretas
tu pats esi nenormalus...

Girdėta rotušės aikštėje

Girdėta rotušės aikštėje portretas
Tauta kalba kad.Tas kitkas yra pats G.Landzbergis.

××

×× portretas
KADA Taivanis paskelbė nepriklausomybę , jei mes DABAR turime jį palaikyti ? Skaičiau , Taivanas SIŪLO paskolą mums !!!! Paskolos turi % !!!! Mes dar labiau praskolinsime valstybę , o žinant " šimonyčių gebėjimą skolintis tik brangiai " kas liks iš Lietuvos patryjote - idyjote ?

Cinikui

Cinikui  portretas
tu kvailys , o ne cinikas . Cinikai žino apie ką " kalba " . O tu visiškai nesiorentuoji kodėl Kinija taip elgiasi ?

Anonimas

Anonimas portretas
Senis pakonsultavo ir jau anas žino ką ir kaip pasakyti. Intrigantas toliau regz intrigas. Šlykštukas

xx

xx portretas
Kai Islandija Lietuvos nepriklausomybe nuo SSSR pripazino.Tai buvo gerai.? Kai lietuva Taivano interesus pripazino tai jau blogai ? Greitai geras gyvenimasis is doros kelio veda.

cinikas

cinikas portretas
Landsbergis kaltas, kad kinai pasiima prekes ir už jas nesumoka. :)

tikiu

tikiu portretas
Labai teisingai ir suprantamai kalba Ministeris Lanzbergis Saunu kad Ministras turi savo tvirta nuomone ir isitikinimus Didziules sekmes Jums Ministre ir toliau nuosirdziai dirbti Valstybei

Piemenį \\\\.../////

Piemenį  \\\\...///// portretas
eik į smėlio dėžutę žaisti.

Tik p y s dink von

Tik p y s dink von portretas
iš akiu savo vapsėjimu neplatines. Jau padarei ka galėjai

Benito

Benito portretas
Jeigu pastebėjote, Lietuvos žiniasklaidoje, ypač televizijoje, pradėta pumpuoti Taiwano pareigūnų pasisakymai ir po to sekantys daugiausiai konservų eunuchų komentarai,kokia bloga Kinija. Tai yra seni psichologiniai triukai apdirbti silpnesnių žmonių sąmonę. Tai daroma tam, kad nukreiptų dėmesį nuo esamų pasekmių ir tam, kad legalizuotu valdžios priemones.

Petras

Petras portretas
Teisingai,- nenormalu , kai prisidergęs nesugebi prisiimt atsakomybės ir atsakyti už savo veiksmus…anūkas turėtų suprast, kad senolis su saule negyvens, ir tada ateis galas ir jo politinei karjerai,

Baubas

Baubas portretas
Valio! Pagaliau išgirdome kad Krymo ir Donbaso žmonės gali patys apsispresti su kuo jiems gyventi. Reiškua pagal anūką Krymas teisėtai prisijungė prie Rusijos;

anksčiau

anksčiau  portretas
galvojau, kad šitas veikėjas kvailiavo dėl Taivano, bet čia tai akivaizdžiai specialiai provokuoja kinus, kurie gali pagreitinti ir padidinti visokias represijas mūsų ekonomikai

Kaunietis

Kaunietis portretas
Vienintelis nenormalus dalykas yra tai, kad šitas veikėjas vis dar yra užsienio reikalų ministras. Taškas.

Ypatingai bukiems patryjotams

Ypatingai bukiems patryjotams  portretas
Lietuva ES valstybė ! ES laikosi " vienos Kinijos politikos " pozicijos ! Todėl ES NĖRA taivaniečių atstovybės TAIVANO vardu !!!!! 2020 m. Kinija buvo pagrindinė ES prekybos partnerė. Nėra abejonių, kad ekonominiai ir prekybiniai santykiai turi būti ES ir Kinijos bendradarbiavimo pagrindas, tačiau ne vienintelis lemiantis veiksnys.

viena per maza buti tai

viena per maza buti tai portretas
Lietuvai visgi geriausia integracija su Europa, ne su mongolu maskovija, ar kinijos komunizmu.

Žinote pone ministre Landsbergi ,

Žinote pone ministre Landsbergi ,  portretas
mano nuomone , nenormalu yra dirbti kitų šalių gerovei , o ne Lietuvos . Atsistatydinkite " antrą " kartą ir ne su prašymu atleisti , o PAČIAM pareiškus valią . Žiūrėti į jūsų vyriausybės " darbą " jau neįmanoma tiems , kuriems rūpi Lietuva , tauta .

.

. portretas
puikus uzsienio reikalu Ministras Landsbergis. Lietuvos patriotas ir Euro integracijos ir Nato salininkas. Kaip ir visa laisva Lietuva nuo Maskoliu ir Kinieciu.

Tautos balsas

Tautos balsas portretas
Kada atstatydins sita...

Anonimas

Anonimas portretas
Atsistatydink greičiau, neklauses melžejos.!!

Galerijos

Daugiau straipsnių