G. Landsbergis apie galimybę R. Paksui kandidatuoti į Seimą: mano parašas yra

Grįžti į straipsnį

To Virbilas

To Virbilas portretas
Virbilas 100 proc.teisus.

Jonas

Jonas portretas
Toks Paksius gali dirbti Lietuvos labui kiek tik nori. Niekas jam netrukdo daryti gerus darbus. Kodėl jis ,kaip čigonas prie dangaus vartų , veržiasi ten kur prišiko, t.y. sulaužė priesaiką . Kad vėl galėtų atidirbinėti Legenzovui ir panašiems jo geradariams skolą? Ar vyniotųsi į tualetinį popierių ir juokintų pasaulį, savo pavyzdžiu rodydamas - kokie kvaili lietuviai , vėl mane išrinko. Tai gal geriau išrinkime kokį tikrai gerą personažą , su tikra protinio neįgalumo komplektacija. Ir turėsime Seime dar vieną neįgalų , bet visuomenei nekenksmingą narį.

virbilas

virbilas portretas
ka jums paksas padare kad jus ant jo kakojat nieko jis nepadare tegul eina ita seima i presidentus jam atstatyti visas teises jis nieko blogo nepadare

Jokių budu

Jokių budu portretas
Tiek visko prisidirbes kokio jam dar seimo niekas nebalsuos uz paksiu pamatysit

ALGIS

ALGIS portretas
KOKIO PERKŪNO ES DIKTUOJA KAIP MUMS ELGTIS , PRISIKAKOJO PAKSAS IR LAI TUPI ŠIKINYKE , O NE PREZIDENTŪROJ , ČIA JAM KAIP BOBAI SU GELDA .

...

... portretas
NE Konstituciją reikia kaitaliot dėl kažkokių KT kliedesių, o referendume nurodyt kad TIK referendumu, surinkus jam reikalingus parašus, galima priesaiką sulaužusiam suteikt galimybė dar kartą būt išrinktam.

Nuomone

Nuomone  portretas
Zmogus syki pamines priesaika negali dalyvauti valstybes valdyme.Esu pries jam suteikti tokias galimybes.

Galerijos

Daugiau straipsnių