G. Landsbergis BBC: iš J. Bideno tikimės daugiau prognozuojamumo ir bendradarbiavimo

Grįžti į straipsnį

.

. portretas
Žinoma, mes visi labai mylime ir gerbiame PATĮ PATRIARCHO ANŪKĄ. Jokios neapykantos kurstymo , jokių įžeidimų . Mes didžiai vertiname iškilų ir gilų Anūko protą. Bet teisybė brangesnė: JIS IDIOTAS , SĖDINTIS NE SAVO VIETOJE. NEEILINIS KRETINAS IR VERGIŠKOS SIELOS YPATĄ, savo elgesiu tik užtraukiantis Lietuvai gėdą ir ilgametę nešlovę. Tokia mano nuomonė.

Bidenas

Bidenas portretas
, perskaites interviu , jau skambino Gabrieliui ''nuotoliniu būdu'' į RYGĄ .........vėliau skundėsi , kad nesusisiekė , matyt sumaišė Afriką su Pabaltijo regionu išsiblaškes geografiškai .............

Pasiūlymas

Pasiūlymas portretas
Tu vargše berniuk.nejaugi nesupranti,kad Amerika Lietuvai niekada nieko nedavė ir neduos.Net pačiu sunkiuoju laiku.1991metais,kada buvo blokada,Amerika Lietuvai nedavė net aguonos grūdo,net Nepriklausomybę pripažino vos ne paskutinė,po kelių metų.O blogio davė daug.Vien pokario banditizmo sukūrimas,kurį sukūrė Amerikos radijo balsas,Lietuvai atėmė dešimtis tūkstančių tautiečių,kuriuos nužudė banditai,galą gavo ir jie patys,daugybė per juos atsidūrė Sibire.Taigi,berneli,ne savo melagio senelio klausyk,o bent šiek tiek pasidomėk tikra istorija.Žinoma ne ta,kurią kuria visokie anušauskai.

OBJEKTYVIAI, iš tolimos šalies

OBJEKTYVIAI, iš tolimos šalies portretas
Šiaip, pirmiausiai, reikėtų nusiųsti Bidenui koordinates - kur ta Lietuva randasi. Dar nereikia pamiršti, kad šturmuojant kapitolijų - minioje matėsi Lietuvos vėliava. Dėl to dar reikėtų pridėti išsamų ir nuolankų atsiprašymą. Kitaip - vietoje bendradarbiavimo su tokia, Amerikai "svarbia" valstybe, kaip Lietuva, gali lazda atsisukti kitu galu.

Chi

Chi portretas
Ale koks galingas mūsų Gabriuks! Sutvarkė Rusiją, apkabinęs laiko Baltos Rusijos prezidentę, dabar pažabos ir pačią Ameriką. Tiesiog šaunuolis anūkėlis, toli eis, po kelių metų, žiūrėk, aukštą ir gražų galės pakeisti. Vajei vajei!!

Aš manau

Aš manau portretas
Gi šeimininkas grįžo į valdžią. Padhalujai džiaugiasi.

bobute

bobute portretas
Anukas su seneliais moka bendrauti,

Robotas

Robotas portretas
Nu ir snukis!!!

Greta

Greta portretas
Jau nusibodo ziureti i sita morda kiekviena diena

Anonimas

Anonimas portretas
Sitas py.de.ras tikisi is Bidono kysininko ir vagies ko nors gero. Na zinoma vagis vagiui akies nekerta , bet tai nepades isgelbeti Amerika nuo zlugimo ir ekonominio kracho. Taip pat ir pyderEuroSojuzo. Ateina ziaurus komunizmo laikai Amerikoje. Saltas pilietinis karas jau vyksta.. Demokratu fasistinis rezimas neuzsmaugs Amerikos zmoniu laisves.

ALGIS

ALGIS portretas
O tai kas kėlė lozungus GEDIMINO KALNE .palaikančius trumpą .

Gyv.

Gyv. portretas
Draugauti su Rusija visai neblogai,juk ir gyvenime žmonių yra tokių ,"draugų" tokių,kurių negali pernešti.O ir kaimynų yra bjauriu ,kurie elergija sukėlę .Arba sąmoningai kenke kitam.I snukį neduosi.Laikai tuščia vieta ir tiek.

Kolxoznikai

Kolxoznikai portretas
Sveiki vatinukai ir runkelinukai.

Leonas

Leonas portretas
Mes juk žinom kad jis globolistas.Komunistas ir bolševikais.Ateis ir laisves laikas.Už Navanij taip jau pergyvena.O ūž musu Vaišvila kuri nori gero lietuvai..Dar Gražulis..Ateis laikasckai žmones viska sužinos.Ir dar Vengrai ir Lenkai nenori to Bideno.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
smegenų plovimas...............

Klabama

Klabama  portretas
kad Bidonas socialistas.Ot pasijuoksiu kai jis pradės sukti draugystės su Rusija liniją:D).Nebent jis bus kaip marjonetė masonu klintonyne.Vistik žmogui virš 80 metų, jau tikrai tinka tik į statytinius

Klabama

Klabama  portretas
kad Bidonas socialistas.Ot pasijuoksiu kai jis pradės sukti draugystės su Rusija liniją:D).Nebentjis bus kaip marjonetė masonu klintonyne.Vistik žmogui virš 80 metų, jau tikrai tinka tik į statytinius

nuomone

nuomone portretas
idomu BIDENAS zino kur Lietuva randasi?

Zemaitis

Zemaitis portretas
Kur zemes uz 1 eura nusipirkti?

O ,kur Lietuva nuleke i Amerika,ten aiskins ka turi

O ,kur Lietuva nuleke i Amerika,ten aiskins ka turi portretas
Bidenas daryti.Nebutu Lietuva,kad nedarytu,nesikistu i svetimas salis.Kai savame kieme bardakas.Vaziuos su Bidenu kalbetis,juokinga.

Jahcity

Jahcity portretas
Kaip Lietuvai patinka,pedofilai.....viskas aisku..

anukeli

anukeli portretas
ar prisimeni pirma ryta po išprievartavimo

bidonšikas

bidonšikas portretas
Jeigu šitas degeneruojantis ko nors netikėtai neužpuls, tai bus labai gerai.

Alis...

Alis... portretas
ministro startas kaip tikro spriinterio...

Sėkmės džentelmenai

Sėkmės džentelmenai portretas
Какая отвратительная рожа!

ALGIS

ALGIS portretas
Tapo platesnis , nes vyksta klimato atšilimas , tirpsta kalnų ledynai , vadinasi vandens kiekis didėja .

Galerijos

Daugiau straipsnių