G. Kirkilas: visos pozicijos – ant derybų stalo

Grįžti į straipsnį

Anonimui

Anonimui  portretas
Gal amoniako , kad atsipeikėtum , nes nebejauti ribų kada nusišneki ....ar šiaip esi sukčius , todėl bijai Karbauskio ? ) Tavo žiniai Karbauskio ,, turtai,, tikrinti pertikrinti ir NIEKO , net seimo opoziciniai apkaltos dėl ,, turtų ,, nekelia , nes bus šnipštas , o tu iki šiol ūbauji ) Švieskis , visi institucijų atsakymai ,,dėl turto ,, buvo vieši )))

Anonimas

Anonimas portretas
Ar mažai Kirkilas nualino šalį,o dabar kartu su Karbauskiu kremliniams padus laižys.Kada baigsis to karbauskiukio era, ir kiek mes klausysimės jo tų šmeištų,melavimo.Ar ne laikas tvirtai teisėsaugai susiimti ir viską atskleisti to karbauskiuko turtus,jo ryšius.Ar dar ilgai dar tęsis.

?

? portretas
Skaityk tekstą , jei nėra bėdų dėl suvokimo ) panašu, kad yra ))) prie ko šneka apie pensijas , jei derybos dėl postų ? ,, Kirkilas ,, ,eidamas į koaliciją ir būdamas joje , pritarė buvusiems pensijų didinimams . Nesusigaudai ? ) pabandyk dar kartą ))) Siūlau šviestis, domėtis ir tik paskui ,, galvoti,, bei rašinėti , čia pirmam aimanuojančiam...)

Italas

Italas portretas
Statistika teigia, kad 98 proc. žmonių, atsisėdusių ant ežio, labai gailisi savo užpakalio ir tik 2 proc. susimąsto apie ežio likimą.

Sitokia mano nuomone

Sitokia mano nuomone portretas
Kirkilas i seimo pirmininko kede ,kad dar syki galetu saliai pakenkti.Kad galetu savo seniu siumanyma moketi jiem renta nebepatekus i seima kitai kadencijai.Apie pencijas jie nesneka,tik ant sprando likusiem salye masto kaip dar syki uzsesti ir moketi jiem didelius pinigus iki gyvos galvps.Dundukai mastykit pries eidami i seima,ka seiksit nebeisrinkti.Kaip norisi visus numelzti.

Galerijos

Daugiau straipsnių