G. Kirkilas: opozicija dalyvauja populizmo varžybose

Grįžti į straipsnį

O tai Kirkilas

O tai Kirkilas portretas
Jau per senas varžyboms, jau nebespėja papuniuks...?

Klausimelis

Klausimelis portretas
Ar jau sumazintas seimo nariu skaicius. Niekas neisvaziaves i uzsieni, visi Lietuvoje, o tiek mazai seimo nariu. Jei sumazintas seimo nariu skaicius , tai tegu spauda viesai paskelbia.

A

A portretas
Visi ten juos vienodi tik parciju pavadinimai skiriasi,o tau senas komunistini bebre seniai laikas po lapais kavotis ir nerodyt visiem seniai atsibodusio snukio.

As

As portretas
Ir konservatoriai ožiai buvo ir liks o čia dar didysis Lietuvos bebras prabilo bjauru net žiuret.

KONCERVŲ MARAS

KONCERVŲ MARAS portretas
KONCERVATORIAI POPULISTAI,kurie tokiu sunkiu metu bando rinkti politinius taškus sau.

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
niekada nemėgau konserviniu.Bet čia matau kirke,kuris per ana krizę bliovė ,kad jokios krizės nėra.Ką baigęs esi,juk tavo aukštoji kom.part mokykla nėra mokslas ir leninas seniai uždarytas,kaip komunistų relikvija.Ir ką tu bendrai veiki seime,kada galva tuščia,kokslo nėra ir kirmyji jau kaip vaiduoklis.

Kirkile

Kirkile portretas
Ir katinui aišku, kad Lsndzbergis vykdo destrukcija, kodėl jūs turite ir nieko nedarote, to asilo gabrieliaus šaika per daug įsijautęs ivalstybes griovimą ir žmonių kiršinimą, darykite kažką, nes jūs irgi prarandame pasitikėjimą tylėdami ir žiūrėdami ir leisdami anūkui dergtis

k

k portretas
Islindo senas kurmis ,maniau savo urve tupi ,pavasaris islindo slieku priedes.

NA NA

NA NA portretas
pritariu Kirkilai ,kad landsberginiai stovi po medžiu ir laukia, kada valstiečiai ir dirbantieji vardan tos Lietuvos suklys ,ir tada landsberginiai komunistai pradės rėkti "RUSAI PUOLA" -------Lietuva mato kas dirba Lietuvai ,o kas tik renka trupinius ir kala vinis į savo karstą,,,,, sėkmės Lietuvai ,padėkit sau padėsite kitiems ,būkim kaip kumštis ,,,,,

NU ir ką

NU ir ką portretas
sėkmingai pirmauja karvauskinė šutvė

Saulius

Saulius  portretas
Kirkilai didžiausias demagogas esi tu

KOMUNIAGA KIRKILINIS

KOMUNIAGA KIRKILINIS portretas
susimaišė? tai gal valdantieji ištraukė korteles ir sužlugdė balsavimą :)

anupras

anupras portretas
Ar tik ne balandžio pirmosios proga „Žinių radijas“ pakvietė G.Kirkilą dalyvauti laidoje. Jei opozicija dalyvauja populizmo varžybose, kas tie jų varžovai? N.Gogolio komedijos „Revizorius“ epigrafas – Nekaltink veidrodžio, jei snukis kreivas.

Galerijos

Daugiau straipsnių