G. Kirkilas apie J. Narkevičių: jis, kaip jaunas ministras, nemoka komunikuoti

Grįžti į straipsnį

Užsispyrę juokdariai

Užsispyrę juokdariai portretas
Sunku kitaip pavadinti tuos valstiečius kaip juokdarių koalicija. Linksmina save ir pasimetusius savo rinkėjus. Pagal Gediminą Narkevičius dar subręs ministro poste , jei neišeis į pensiją.

NERA LYGIU

NERA LYGIU portretas
NUGERTAS IR PRAGERTAS SNUKIS?

Giltine

Giltine portretas
Ir pats kirkilioks kaip lenins vsiegda molodoj,ilgai reikes dalgiu nuo valdiskos kedes krapstyti...

Zimagoras

Zimagoras  portretas
Kirkilui viskas normaliai, su AMB dar netaip užjudėdavo ir px būdavo.. Mužikai Lietuvoj kantrūs.

AS manau

AS manau portretas
Stai senis Kirkilas gali pamokinti kaip komunikuoti,meluoti,sukciautoži.Jie jau ko,kon to tai moka.Gyena sau seimo viesbutyje dukra,savo trys butus nuomoja.Vyksta i ekskursija visu musu pinigais ir mat nemoka apsiginti.Kirkilai manau,kad gal paskutine kadensija jusu nualinusiu Lietuva seima.Gal neisvyko visi mastantis ir beliko tik bambaliniai.Gal liko nemazai ir normaliu.

čempionas ,

čempionas , portretas
aš tik laukiu iš mūsų seimo tarnautoju, gero darbo o ne komunikuoti, juk trys metai prabėgo, o pats dydis soc demu , buves narys kėitėsi ir partijos darbus , komunikavosi nuo tikros buvusios ponui tinkamos soc demu, buvusiu lietuvos komun, partijos net leninizmo, kūrybos kūrinius mokėsi ,kur matyta švilpunas supiko ir ne ta krypti pasirinko, pabėgo iš buvusios tokio lygio partijos , pono M, A, B, vado, vedlio po zakonu vsio subėgo netiko, net keliems ponams dabartynis vadovas , susirinko senus komunikuotus chebrantus ir prisimurino prie karbauskio , lenku partijos 21 amžiaus statyti, naujus tyltus, va šytas tikras yra komunikuotas išradėjas , pirmin, vsio po zakonu, yra šiandien, vaikams ateiti kursime, gal kaip nors skolas mūsų nudirbtas atidavinės, vaikai ir anukai,,

Kaunietis

Kaunietis portretas
Opozicija kaip tas ,,šeškas,, ieško ką apibezdeti.Teisingai Kirkilas šneka,jis gi suvokia opozicijos triukus.Nesuprantama ,kodėl valdantieji nenusiperka zurnalistu-propagandistu?

anupras

anupras portretas
Jokia naujiena, kad J.Narkevičius "naglas", tik nemoka tinkamai komunikuoti su žiniasklaida. Pamokyk jį, nabagą, Gediminai!

ALGIS

ALGIS portretas
Jo šunybės nesusijusios su komunikacija , NEGINK LOVIO KAIMYNO .

Mokėtų bendraut,

Mokėtų bendraut, portretas
kalbėtis - nereikėtų komunikuoti, tuomet gal ką padoraus nuveiktų? Jis komunikuoti supranta, kaip viską grūstis į kišenes, nes labai trumpam ministraut susiruošė. O taip noris būt turtingu, ech..

Matas

Matas portretas
Kas prarado ,ar praras pasitikėjimą sprendžia kas kitas . Tai ne Kirkilo nosiai.

Vila

Vila portretas
Kazkaip nesirisa - senas diedas ir jaunas ministras. Narkevicius man labai primena sovietini ministra, kuris su niekuo nesiskaitydamas daro kas jam patinka. Jau tiek pridare "klaidu" (nemanau,kad nesupranta,jog negerai elgiasi), kad jam laikas atsistatydinti.

Galerijos

Daugiau straipsnių