FNTT tyrime dėl koronaviruso testų bus apklaustas ir A. Veryga

Grįžti į straipsnį

Kuo toliau

Kuo toliau portretas
Tuo panašiau,kad ministeris ruošiamas aukoti ant aukuro kodiniu pavadinimu covid 19.Atrodo jis tą nujaučia ir kiekvieną dieną iškrečia kokį tai netikėtą šposą,tikėdamasis,kad bus pasiūlyta pasitraukti,praradus pasitikėjimą.Bet ne.Bet,atrodo,Jis labiau reikalingas kitai,atpirkimo,rolei atlikti.O gal ekstremaliems mokymams,kaip neimti medikams kyšių,pravesti?Laikas parodys.Gali būti,kad,kaip sakė vienas garsus liberalas,ateityje bus linksma.

Greiti

Greiti portretas
Vyksta tyrimas, apklausos. O žurnalistams jau smagu.

Anonimas

Anonimas portretas
Veryga šnekėjo tautai per TV , viso karantino metu ,O daba kaltina jo pavaldinę . Parašai an visų pirkimo kontraktų musiau yra paties Verygos. Ar čia yr kitaip?

jei

jei portretas
nebutu graudu tai darosi ir juokinga juk viskas vyksta del ivaizdzio nes taip suplanavo A jegos kuriom sis ju statytinis ir pavaldus nes aiskiai matosi kaip kinta jo nutarymai ir kokioje busenoje medicina kurioje medikai tupi suglaude ausis nes gauna atlyginima uz pasedeima ir nei 1 nepasako kas cia dedasi nes nedelsiant prarastu netik darba bet ko gero ir diploma vien uz tai kad Hipokratinio priesaikos laikymosi analogiskai kaip su NVenskiene ir jei rinkimuose jos nebus daugelis isviso nebalsuos nes visi jie is to pacio socberg /maiso/ kuris jau plysta?...

Galerijos

Daugiau straipsnių