Eurokomisaro kadenciją baigusiam V. Andriukaičiui – aukštas tarptautinis postas

Grįžti į straipsnį

buvęs gydytojas

buvęs gydytojas portretas
Bet iš kur tokių komentatorių atsiranda, kaip buvęs gydytojas??? Andriukaitis NEBUVO net komjaunuoliu, buvo prie sovietų kelis kartus suimtas už antitarybinę veiklą, kalėjo lageriuose. Tačiau, visur mokėsi puikiausiais pažymiais, turi gydytojo ir istoriko diplomus.

...

... portretas
JEI daug keliaus, jam 'karūna' NEIŠVENGIAMA.

Buvęs gydytojas

Buvęs gydytojas portretas
Tarp senosios kartos kolegų sklinda kalbos, kad būdamas Kauno med. instituto komjaunimo sekretoriumi ir TSKP nariu smagiai "prižiūrėdavo" studentus ir kolegas. Šito iki šiol nepamiršta vyresnio amžiaus gydytojai. Beje, gydytojas jis niekinis, visą gyvenimą dirbo tik su popieriais.

Privačios klinikos

Privačios klinikos portretas
švenčia išgirde tokią naujieną. Jie vėl galės saugiai dirbti gaudami valstybinę algą už 2-4 val miesto poliklinikose ir imti valst. ligonių kasų dotuojamą pacientų priėmimą savo nuosavose med.įstaigose. O odontologija iš viso euforijoje - tokios protezavimo kainos gal tik Monake egzistuoja:D)).Sėkmės Andriukaiti, sėkmės..ir gali visai negryžti..Tokio ramybės drumstėjo kaišiojančio visur savo smalsią nosį ir reguliuojančio sukčių su diplomais gyvenimą, tikrai Lietuvoje nereikia:D)

apie

apie portretas
kokia dar /sazine/ gali buti kalba su gensekoAA socpalikuonimis kurie sunaikine eliuose sildosi savo pasturgaliu siobrius buktai kazka /daro/ ko mes nezinom....o tarpko kito tai jo sazine slegia negrazintos skolos kaip girdejau ......

Senjoras

Senjoras portretas
Grybauskaite sake kad nenori dalyvaut politikoj todel jai niekas nieko ir nesiule o jus sofos lygos zinovai kaip visada apie viska zinot?

Kaunas

Kaunas portretas
Politikui teks daug keliauti...ar tai apsenusiam zmogui pliusas trankytis po 59salis?gal tik pucia burbula kodel neparaso kas nuo jo priklausys?sedes kopenhagoj savo kab inete retkarciais sudalyvaus kokiam suejime ir gaus gera alga...parasyt viskogali...

Klaipediete

Klaipediete portretas
Linkiu sėkmės. Tai vienintelis politikas Lietuvoje,kuris neprarado sąžinės,žmogiškumo.

vertingesnis už GRYBAUSKAITĘ,

vertingesnis už GRYBAUSKAITĘ, portretas
kuriai ES nepasiūlė jokio posto, nes yra baigusi TSKP LENINGRADO č e k i s t ų mokyklos studijas ir į g i j u s i KGB ŽVALGYBOS agentės profesiją, savigynai įsąvinusi JUODO diržo subtylybes.---Tuo pačiu ES davė suprasti Lietuvos gyventojams, k o k i ą turėjome i š s i r i n k ę prezidentę ;-s o v i e t ų ŽVALGYBOS agentę, kuri per R I N K I M U S visa tai n u s l ė p ė ir APGAVO r i n k ė j u s .

Nežinau ar šaunuolis tas Andriukaitis,

Nežinau ar šaunuolis tas Andriukaitis, portretas
bet džiaugiuosi dėl 1 priežasties, kad nušluostė nosį raudonajai matronai, kuriai ES nepasiūlė jokio posto, paliko likti paprasta pensininke, čia tai geras... O kaip iš kailio nėrėsi, kaip skurdino Lietuvos žmones, kaip kvietėsi babajus mums ant sprando, kaip mūsų šalį pavertė nato poligonu - ir viskas veltui. Yra Dievas visgi, nubaudė dar šiame gyvenime.

...,profesionalas SPECIALYBEJE ir POLITIKOJE...,

...,profesionalas SPECIALYBEJE ir POLITIKOJE..., portretas
linkiu JAM SEKMES!!!...,trumpas AKCENTELIS be DAUGZODZIAVIMO ir ILGU ISVEDZIOJIMU... TASKAS

Kaip dėl raundapo?

Kaip dėl raundapo? portretas
Tai tikriausia nesiūlys uždrausti herbicido raundapo ( grlifosato),kurio likučių randama duonoje,miltuose,aluje ir kuris galimai skatina vėžinius susirgimus?

Anonimas

Anonimas portretas
Saunuolis Andriukaitis. Sekmes naujuose pareigose!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių