R. Pakso naujas pasiūlymas išgąsdino ekspertus

Grįžti į straipsnį

nekonsrervui

nekonsrervui portretas
Nemokša, tu nemokša, išmok pagaliau taisyklingai rašyti lietuviškai. Kažkoks pacanas nebrendyla.

Jotautas - humoristinis vaizdzelis

Jotautas - humoristinis vaizdzelis portretas
Nežiūrint į jo fotografiją, iškart galima nuspręsti, jog bus liux prezidentas. Kodėl ? Nori nuginkluoti Kaliningradą, bet svarbiausia - nuginkluoti Lietuvą, Latviją ir Estiją. Tiesa Rusijos Federacija, Peterburgas Pskovas liks gerai ginkluoti, tas svarbiausia. Taip pat įdomus eksprezidento pasiūlyma būtų legalizuoti dopingą, radioaktyvųjį polonį ir novičioką. Tam yra puikios saugyklos Borisovo šaudykloje Trakų regione, prie ežero. Beje toje šaudykloje galima užkonservuoti ir ginklus iš Kaliningrado. O reikalui esant ir Kaliningrado taikdarių kuopą. Jei jau nusiginkluoti tai nusiginkluoti, iškilmingai tą prisiekiant ir nesulaužant sutarties.

Jurui Taručiui

Jurui Taručiui portretas
Ar tau protelis apsivertė? Konservatoriai, jų vadovai visą laiką kalba apie Kremliaus agresyvumą, jo grobimus, nuolatinį melą. O tu, vaikeli, viską vaizduoji atvirkščiai. tai ar pats, švelniai tariant, „trenkatas", ar esi didelis nemokša ir visai nesigaudai politikoje. Važiuojant miesto autobusu toks vienas silpnaprotis (kurį reikėtų išvežti į Rokiškį psichiatrijon), taip visą kelią rėkauja garbindamas putką...

juras

juras portretas
landsbergis gresme nacionalinem saugumui vitautas su anuku jie tarnauja rusams geda ju matiti seime

nakas

nakas portretas
tas toletinis popierius paksas vertingesnis nei konservatoriai su landsbergiu prisais visi kiti prezidentai paksas vertingesnis uz visus visi vagis visiems vagims kojas dreba kai paksas gris i prezidentus

Kurmis

Kurmis portretas
Jūs man pasakykite su kuo mes žadame kariauti visai nesuprantu skirtų pinigų gynybai...

...

... portretas
OH: „Pasisakyčiau už tai, kad Lietuva inicijuotų Baltijos valstybių ir Karaliaučiaus srities demilitarizavimo susitarimą, kaip ilgalaikę taikos Europoje ir visame pasaulyje programą“ - LABAI įdomi idėja ir tikėtina kad patraukli pačiai ES, tik - kiek ji reali, vargu ar su tuo sutiktų Rusija. BET - tai kas patrauklu visam Pasauliui, į isteriją varo mūsų karo vanagus; ar galima paneigt kad jie JAU įsisavino 'otkatus' už ginklų pirkimus (būtina identifikuot visus karų kurstytojus). Aišku, pati idėja daugiau nei utopinė, bet kaip priemonė identifikuot korumpuotus asmenis - net ir labai tinkama.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Pasiskaičius,tampa aišku,kad Žiegždrių beveik visi pacientai ,vertesni kandidatai į Lietuvos prezidentus,nei šie abu,kartu sudėjus.

Anonimas

Anonimas portretas
Visi drebina kinkas,labai laukiu tos dienos kada sugrįš Paksas.Visi seimo vagys turės kaip žiurkės lėkti kaip iš skęstančio laivo.

Rapolas

Rapolas portretas
Manau laikas pirkti tualetini popieriu, rulonais... :D

Arvys

Arvys  portretas
Šitam politlavoniui visai su galva negerai, jis kelia kažkokias utopinė idėjas viena po kitos ir matyt nori aplink save sutelkti visas vatinkas :) Tik įdomu, ar šią mintį jam ruskiai pakišo ar lolosvili???

nekonservas

nekonservas portretas
drebinkit kinkas vagys Prezidentas R.Paksas grys.

Is

Is portretas
Čia Paksas nugrybavo į lankas

ALGIS

ALGIS portretas
Be galo susireikšminęs žemaitis ,jam atrodo , kad jis tai pasaulio bamba .

Galerijos

Daugiau straipsnių