E. Jovaiša apie biudžetą: norima matyti vien tik pensininkus

Grįžti į straipsnį

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Iš tikro tai Briuselyje pagėdino ir parodė, kad pensininkai tuoj visi mirs nuo alkio Lietuvoje. Ar, galvojat, čia jiems staiga taip asmeniškai parūpo pensininkai? Juk nėra nei kur pamatyti,nei išgirst, ką tie pensininkai statė, dirbo, kūrė visą gyvenimą - išeina jų nebuvo išvis. Tiesiog viskas kas yra atsirado savaime? Ir už tai dabar tris Eurus damesim prieš pat rinkimus?

Pil.

Pil. portretas
Pats jau turbūt esi pensininkas,skirciau tau 224,-€ pensijos ir buk patenkintas. Ko sedi seime ir vepizuoji nesąmones. Teisingas komentaras, gerbti reikia vyresnius ir visus žmones o vyresni galima būtų sakyti ,liko apvogti pasikeitus santvarkai Lietuvoje ,tu pačių parazitų lietuvių dėka.Parazitas lietuvis visur ir emigracijoje.Ne žydus turejo šaudyti Hitletis o lietuvius išdavikus,buožes išnaudotojus.

KAUNIETIS.

KAUNIETIS. portretas
Pensininkai,tai mūsų tėvai ir juos reikia visakeriopai gerbti,o - tu - irgi dėl pinigų įlindęs konservų šiūkliadėžėn,dar kvarksi,čiuoši po kitų rinkimų į kaimą,tau karvės pasakys teisybę.

A

A portretas
Sitam senam nukvakeliuj tik ant peciaus gulet,o ne seime ora gadint ir suda malt.

aitvaras

aitvaras portretas
Dar vienas aferistas islindo,matyt sau pensija susikure apie 1000 euru,poste sededamas ir nenori suprasti,kad pensininkai labiausiai nukentejo del sistemu kaitos.Kazkas kvaila sistema sugalvojo,kad pensijos skaiciuojamos nuo paskutiniu desimt metu darbo.O visi supranta,,kad tik tokie biurokratai,kaip sis rasantis,uzskete pries pensija postus,su gerais atlyginimais,o dauguma kitu pensininku dirba mazai apmokama darba,nes ju verslininkai nenori priimti,o samdo jaunima.Kai maziausia pensija,isdirbus 30 metu bus 80 procentu uzdarbio,o ne 40 kaip dabar,tai pensininkai tyles ir galvos nesuks.Bet aferistai ir vagys neleis tai padaryti,todel kabinejasi prie valdanciuju.

Nepatogus

Nepatogus portretas
Pensininkai,jūs nepykinkite tokių jaunų žmonių kaip ponas Jovaiša ir kitu,nes jie atsisakys savo pensijų ir gyvens tik iš seimo nario algos, parodydami tai pilkai masei,jog galima išgyventi ir be pensijų.

Šiukšlė kaip ir Monkevičius

Šiukšlė kaip ir Monkevičius portretas
Kretantis senis ir kalbant dūstantis, pats iš pensijos neišgyventų-nustiptų-varyk į sodą bulvių auginti...

nuomonė

nuomonė  portretas
senas krienas, argi jis dar kur dirba, ar tik liežuviu mala, pats jau seniai pensijoje, ir kazkieno-jauno vietą užima, jei dar dirba

Anonimas

Anonimas portretas
O tų Jovaiša gal ne pensininkas vyti lauk seni sukrioseli

ala

ala portretas
teisingas sprendimas ,kas liecia pensininkus,po mirties padidintu pensiju nemoka -,cia ir dabar reikia kelti pensijas

Gobšuoliai

Gobšuoliai portretas
Svarbiausia subalansuoti kanceliarines išlaidas, priedus, išeitines, pinigus kelionėms...

Galerijos

Daugiau straipsnių