E. Gentvilas: tam, kad nebus privalomų skiepų, poveikį padarė antivakseriškas judėjimas

Grįžti į straipsnį

Dar

Dar portretas
gera tureti tėvelį amžinu seimo nariu, vaikučiai greit įsisavina,tėvelio gudrybes kaip elgtis prie loviuko, italų mafija kamputije rūko, žada perimti gerą inciatyvą kaip per tokį trumpą laiką plėtoti (šeimų) tradicijas

Klausimas

Klausimas portretas
Gentvilai? Kada pasmerksi savo partiją dėl korupcijos? Dėl darbo partijos, tai ardeisi lyg koks šventasis. Pasirodo tavo nuoširdumas-melas.

Persiduoda liberalūs

Persiduoda liberalūs   portretas
$%$% :) Kada žiūriu į " Šventosios uostą " taip ir matau maišus :) Liberalas , buvęs ministras Masiulis , net " nežinojo " kur " paskolas " duoda :) Vienžo liberalumas išsigimė ir virsta " gentvilčmilarmonyčių " diktatūra , pritariant liberkonservatoms . Matyt vėl " maišai " įtakoja ? :)))

matyt

matyt portretas
pas gendviliokus iš kartos į kartą persiduoda šizofrenija.

Anonimas

Anonimas portretas
Antivakseri - tai taip pat dvi dozės turintis asmuo... ? Gal jūs nebeieskokite kaltu...

Birute

Birute portretas
Matomai Gentvilas tikrai neskaite LR KONSTITUCIJOS nors jis yra juk priesaika daves.Kaip ir daugelis ten sedinciu jie pamirso kas jie is tikruju esantys ir kam jie tarnauja.Nekledek Gentvilai nes tikrai TAUTOS nesustabde tankai o nesustabdys ir ta kgb lbgt vyriausybe teks atsakyti uz viska.

Kaip negėda pone liberale Gentvilai

Kaip negėda pone liberale Gentvilai  portretas
Sunku klausyti kada " LIBERALAI " deklaruojantys apie žmogaus teises rinkti , nes mes laisvi žmonės " , bando taikyti PRIEVARTĄ ! Panieka liberaliems , meluojate . Prie ko antivakseriai ? Aš skiepytas , su GP , bet versti mane 3-4-5-11 dozę gauti , aš neleisiu . Todėl niekinu liberalius bet kokios partijūkštės ____Tačiau Europos vaistų agentūros (EVA) atstovai PETSPĖJA , kad per dažnos stiprinančios COVID-19 vakcinos dozės gali turėti neigiamų padarinių imuninei sistemai ir būti neveiksmingos .

Eugenijau

Eugenijau portretas
O kas padare poveiki, kad nebus tamstos sunelio sugalvoto tarsos, kitap sakant automoboliu mokescio...?

Galerijos

Daugiau straipsnių