E. Gentvilas: sprendimas apgręžti migrantus veda prie to, kad A. Lukašenka gali pats jais paspringti

Grįžti į straipsnį

Grąžinti visus iki vieno !!!

Grąžinti visus iki vieno !!! portretas
Grąžinti visus iki vieno,tegul nešdinasi ten,iš kur atvyko.Ir nereikia čia vaidinti gailestingaisiais,meterys,vaikai,nėščios.O iš tų neščiu po metų kitu bus jau ne dešimt,o keli šimtai.Kas gailėjosi mūsu senelių,tėvų,kurie išgyveno baisiausius karus,bet kentėjo savo šaly,o čia atsibeldė ant visko "gatavo".Tinginiai,valkatos,veltėdžiai.Atsitrenkė į Lietuvą,atimti iš ubagų lazdą.O kas toliau?Eisim Lietuviai gyventi į palapines,o pabėgeliai į mūsų namus !

Gentvilad su savo seneliu jau padarė savo juodą darbą

Gentvilad su savo seneliu jau padarė savo juodą darbą portretas
Visa tą liberalų ideologija yra pražūtinga Lietuvai, kokioje tarptautinė konvencija panaikino Lietuvos sienas, tik ta Gentvilų partija griauna, apvalia Lietuva. Reikia vyti lauk iš seimo visatą šutvę

Vidas

Vidas portretas
Šaunuoliai mūsų vyriausybė.Tik tuos kurie pažeidė siena ir įsibrovė į Lietuvos teritoriją grąžinti atgal.Baikit jiems pataikauti,jie yra pažeidejai,ir jie tai turi suprasti.

Migrantai?

Migrantai? portretas
Baltarusijoje jie gal ir buvo migrantai, nes oficialiai atvyko, galėjo prašytis prieglobsčio, bet Batka nedurnas, jam musulmonų nereikia. Lietuvoje visų pirma jie yra sienos pažeidėjai. Jei atvyktų tiesiai iš karo zonos, tai galėtume laikyti pabėgėliais. Tik keista, kodėl jie nenori gyventi gretimose šalyse, kur tas pats tikėjimas, panašūs papročiai, kodėl jiems nenori padėti tų pačių šalių turtuoliai?

Paulius

Paulius portretas
Patiems mums reik bėkt iš lietuvos,kol galima dar savo namus brangiai parduot.Kris nekilnojamo turto kaina,dėl tokiu nesutarimu su kaimynais.

W

W portretas
Net nejuokinga, kad tik Lietuvos Baltarusija neišsigąstų.

Šitas senis

Šitas senis portretas
Gentvilas kur rėkė butina užslaptint kgb archyvus.

To dar

To dar portretas
Posol na huj belorus ebanyj!!!

Tikrai teip

Tikrai teip portretas
Lietuva gavo klizmą migrantais ir nusišikti negali nes batiokas tualetą uždartė...

NEPASPRIGS

NEPASPRIGS portretas
IRAKAS LAIKINAI SUSTABDĖ SKRYDŽIUS Į MINSKĄ...TAD PASPRINGTI TEKS PATIEMS JAU ESAMAIS, NES BALTARUSIJA VISIŠKAI UŽDARĖ SIENĄ...

Manau

Manau portretas
Jau nusigando diktatorius,kad reikės maitinti tinginių gaują .Pats prisišaukė tai ir džiaukis.

Lt

Lt portretas
Nu va svyla tarakono usai...

Be ateites

Be ateites portretas
Pasiskaitai tokius straipsnius ir tikrai manai kad esi durniu laive

dar

dar portretas
vienas pi//derastas reiskiasi,pos hel to nx,isgama,ateis laikas tas pats lukosius tave ir tavo ispera pakabins.

Aišku

Aišku  portretas
Kad čia jo darbas, ir laiškai apie užminotu pastatų Btarusijos KGB darbas, jie nieko naujo sugalvoti negali, kaip buvo su nutūpditu lėktuvų, gavo laišką, pažįstamo meistro ranka!!!

Gentvilai

Gentvilai portretas
Tu pats tik nepasprink pedalais ir tais pačiais nelegalais..nors panašu,kad vėlu, paspringai ir iš lavono politinio tik smarvė teliko

Dana

Dana portretas
Neteisetas sienos perejimas - nusikaltimas. Kas turi laukt-kalejimas. O kas daroma? Ir baikit gailetis-jie neverti duonos trupinelio. Atsirado geradariai! Teises mat turi!

zigmas

zigmas portretas
Šio straipsnio komentatoriai iš Petkevičiaus durnių laivo kapitonai

Lietuva užgrobė LIETUVIŲ PRIEŠAI

Lietuva užgrobė LIETUVIŲ PRIEŠAI portretas
liberaste gentvilai,liberalizmą pasaulyje sunaikinot jus,liberastai,užleidę europą negrais ir arabais.net švedijoj,kuri laikoma liberastijos bastionu,liberastų reitingas tik 2 %.

Jonas

Jonas portretas
Ne Europos sajungos reikia atsiklausti, ką Lietuvos valstybei reikia daryti ,kaip pasielgti.Mes esame savo šalies šeimininkai o ne Europa.Keista ,kaip tokie žmonės gali būti seime ,ministrais ,premjerais.Labai keista.Dar daugiau keista, kaip klausema to ,kuris vos gyvas ,kaip reikia pasielgti.Nesitikėjau tokio elgesio užsienio reikalų ministro ir kitų valdančiųjų.Manau turi atsistatydinti ir privalo perleisti valdyti situacijos, Valstiečiams.

to Kar.

to Kar. portretas
Jie neketina atsistatydinti. Jie ruošiasi įvesti nepaprastąją padėti ir naudoti kariuomenę slopinant nepaklusnumą.

Kar.

Kar. portretas
Manau ne Lukašenka o Lietuva pasprings migrantais o ir savais ,kuriu neskaito ir nesiskaito su savo šalies piliečiais.Lietuvos žmonės pikti ,manau Bilotaitei Šimonytei ir ,G.Landsbergiui reikėtu kuo skubiau atsistatydinti,nes situacija tikrai yra įtempta ir neprognozuojama.Juokas įma iš viso to ,kas buvo daroma pradžioje, kaip migrantai pradėjo plūsti.Nevardinsiu klaidas,bet esu pritrenkįas ,kad tokie žmobės yra užsienio reikalų ministrai ,premjerai ir seimo nariai.Jeigu ne atsistatydins minėti asmenys ,matysite kas bus.

zx

zx portretas
Nepasprings. Nes tie, kurie jau atėjo, iš Lietuvos nebus išvaromi, nebent tik deportuojami į tą šalį, kurios piliečiai yra. O perteklių Baltarusija nukreips į Lenkiją, Latviją, kurios irgi aktyviai dalyvavo perversmo organizavime.

Galerijos

Daugiau straipsnių