E. Gentvilas siūlo nutraukti tyrimą dėl galimos politinės korupcijos

Grįžti į straipsnį

... o ką jūs galvojat?

... o ką jūs galvojat? portretas
jau Kubilius per panašius tyrimus vos nesėdo(gerai kad dar liko poveikio kai kuriom institucijom priemonių..), o šitie prevencijos tyrinėtojai vis knaisiojasi knaisiojasi..nenurimsta.Nesisėdi jiems..

Anonimas

Anonimas portretas
Sitas snukis tai vagies ir aferisto snukis.

Marke

Marke portretas
Stebina mane tie bajeriai,kad politine korupcija ir prekyba poveikiu yra valstybine paslaptis. Cia nukirsdinti tokius saugotujus reiketu.

Anonimas

Anonimas portretas
Bijo Gentvilas kad gali ir iki jo afėru prisikrapštiti neko Gentvilai dais ir iki taves nenusimink!

...

... portretas
Nejaukiai katinėlis Gentviliukas jaučias pieną paliejęs...

N

N portretas
Per tokius kaip Gentvilas veltėdžius ir vagis ir yra Lietuva bedugnėje.Baisu net į jį žiūrėti ištinęs.....

prasalaitis

prasalaitis portretas
vagiui kepure dega....

Baisu

Baisu portretas
Nesuvokiama sveiku protu.Buvęs liberalų šutvės pirmininkas ir labai mylintis konservatorius Masliulis reikalauja,kad teismas jam grąžintų gauto kįšio pinigus, Liberalų mesijus Gentvilas norėtų,kad korupcija išvis nebūtų tiriama.Tai ar bent isivaizduojate,kokie tie mūsų naujos Lietuvos kūrėjai?Ponas Gentvilai,turėkite gėdos,traukitės iš seimo,nes jau esate duobės dugne.

Renata Sen

Renata Sen portretas
Visada galvojau, kad esant bent įtarimui dėl politinės korupcijos, visi išrinktieji, tiek seimo dauguma, tiek opozicija, turėtų vieningai aiškintis, tirti ir šalinti bet kokius faktorius kad ši gėdinga praktika išnyktų negryžtamai.Taigi jūs LR politikai! Garbingos šalies garbingi-geriausi(nes išrinkti lietuvių daugumos) ATSTOVAI! Užsienyje taip ir būtų.Bet pas mus, pasirodo - ne. Pasidomėjus vienos iš žinomiausiųjų Lietuvos šeimų vadinamos Dinastijos veikla, išlenda negražūs faktai liečiantys pensijų fondus, valstybinio turto naudojimus.. Dabar - p.Urbšio ,,instaliacijos"..Tai reikia, pagal p.Eugenijų visai liautis aiškintis ir nutraukti tyrimą? Kaip tada išeina su šio pono, STT ir pan. pozicija? Kas jie tokie yra?Politinės korupcijos pagalbininkai ar priemonės jai sėkmingai bujoti toliau?,,FRONTE" LIEKA VIENA ŠIRINSKIENĖ?!

svylt sikna pradejo lyberastams

svylt  sikna  pradejo lyberastams portretas
bet jie aferas ir vagystes vygde kartu su konservatdegradu gauja ar pagal ju uzsakyma jiems tarpininkaujant ---todel kol bylos duomenys liecia tik lyberastinius variugas --viskas OK ,bet kada pradeda lyst konservatdegradu aferub vagysciu galai --tuomet STOP bylai uztenka to ka jau zinom......

Saulius

Saulius portretas
Vagiui kepure dega

visi

visi portretas
Lietuvos pilieciai lygus pries istatyma,bet,kai kas mano jog yra nepakaltinas.Nepakaltinami gali but tik ligoniai su 'instituciniu sutrikumu' ,o gal jie tokie…?

Bob

Bob portretas
visi liberalai - zulikai

jonas

jonas portretas
Gentvilas teisus.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Ženia 2% stegiasi,kad jo ir Masiulio darbeliai Tėvynei nepaaiškėtų nors ligi rinkimų pabaigos.O ten galbūt neliečiamybė,imunitetas,ir kitokios privilegijos.

Galerijos

Daugiau straipsnių