E. Gentvilas: R. Karbauskis liko nuošalyje, S. Skvernelis tapo padėties Viešpačiu

Grįžti į straipsnį

nuomone

nuomone portretas
pastebiu kad prastos kokybes brendi vartoja Gentvilas ,galimai dezutes isseko

ir SEIME ir VYRIAUSYBĖJE darbą k o m p l i k u o j a ,

ir SEIME  ir VYRIAUSYBĖJE  darbą k o m p l i k u o j a , portretas
Lietuvoje likusios landsbergizmo KLIKOS sovietinės ATPLAIŠOS/kgb/-- kurias SENASIS konservatorių Landsbergis s u g e b ė j o paslėpti nuo žmpnių akių 75 metams , kad ir toliau galėtų a l i n t i šalies žmonių gyvenimą. Tiesa jų į t a k a susilpnėjo-- pasitraukus Grybauskaitei iš Daukanto aikštės.

Anonimas

Anonimas portretas
sitam geriau jau patyletu ,dar jis seime ,lauk ginti tokius rupintojeli, von is seimo ,yra jaunu protingesniu ,savietinis paliekonis LAUK

Anonimas

Anonimas portretas
Visi sijonėliai susuko galvelę Karbauskiui,dabar vėl nauja.Oi labai gaila to kolchozniko,nes protelis velkasi iš paskos.Kažin ar ilgai?

...

... portretas
Geriau pagalvokim KOKIU kompromatu disponuoja Dėdulė (it Mosadas) jei Karbauskis ėmė pats prieš save veikt.

NATALIJA

NATALIJA portretas
GERAI SKVERNAS PASIPLES CIA JUMS NE DORAS SAZININGAS KARBAUSKIS IR JUS DAR NORIT TIKETI NAUSEDA IR SKVERNU KRISIM DAR GILIAU O TUREJOM GALIMYBE ISBRISTI IS AFERU TUREJOM JUOZAITI TAI BLOGAI KAD ZMONA RUSE O NE ZYDELKA BLOGAI KAD SEIME VOKTI NELEIDZIA KARBAUSKIS IR SIRINSKIENE TIK KLAUSYDAVOT KA ANT JU LOJA TIE BRUDAI KONSERVAI SOCDEMAI LIBERASTAI IR PRADEDATE SU JEIS PURVA PILTI ANT TU DORU ZMONIU KODEL LIETUVOJE TIEK DAUG BUKAGALVIU PARSIDAVUSIU UZ CENTUS

kauniete

kauniete portretas
NEMGSTU GENTVILOS BET CIA JIS TEISUS TIKRA GYVATE KARBAUSKIS REME AR NEMATE KAD SKVERNAS GRYBES STATYTINIS SITAS ZMOGUS TURES ATSAKYTI TAUTAI IR SADUNAITEI KUR KEDYTE KOKIA TEISE SKVERNELIS TUREJO SIUSTI BURIUS MUSTI TAIKIUS ZMONES DAUZYTI LAUZITI TEISEJOS NAMUS DAR 5METAI PO NAUSEDOS SPARNELIU ZIUREKIT KOKS DIDVIRIS PASIDARE VISOS PARTIJOS IS KARBAUSKIO PAREIKALAVO TAI BJAURU KAD DAR 5METUS VARGSIM BEGSIM IS LIETUVOS

Pilietis

Pilietis portretas
Gentvilo prarityje reikėtų paieškoti nusikaltimų,žinome apie jo darbelius ir parduota tam tikriem žmonėm valstybės turto.Manau reikšti savo nuomonės neturi teisės,pasižiūrėk į save ir savo ” darbelius”.Kurie padarė žalą Lietuvai ir jos piliečiams.

...

... portretas
Che: "Eugenijus Gentvilas sako, kad pastaruoju metu Lietuvos politikoje susiformavo trijų valstybės vadovų tandemas – Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis, premjeras Saulius Skvernelis bei prezidentas Gitanas Nausėda" - pirm, agronomas tai TUŠČIA vieta; Nausėda - dar neaišku, o 'konservų' Trojos arkliui Skverneliui aiškiai paskirta pagrindinio perversmininko rolė... o kas už jo?

Raitas

Raitas portretas
Ka tas cia aiskina, ar jau atkuto? Niekam cia jo nuomone neidomi...

...,ne KONKRECIAI I tema,bet..,

...,ne KONKRECIAI I tema,bet.., portretas
subjektyvus paMASTYMAI apie GYVENIMA nePOLITIKO...,liaudyje yra SAKOMA...,kas turi BALSA tas DAINUOJA...,kas JO neTURI TURAVOJA...,tai yra TIK PRITARIA... TASKAS

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Amen Karbauskiui. Pražudė moterys vyrą – Greta, Milena, Širinskienė, dabar Jankuvienė. Tooooooooks slaunus vyras buvo, o dabar iš jo šnipštas liko.

Bus kaip Anglijoje

Bus kaip Anglijoje portretas
PM valdys

keisk

keisk portretas
ivaizdi ar partija nors visi vienodi o reklama smegenu ir sazines neprides ...

Taigi.

Taigi. portretas
O Gentvilas vagių partijos viešpačiu. Tai pati žemiauso lygio partija,be sąžinės i r dar drįstanti sąžiningai dirbančius kritikuoti. Šlykščiau nebegali ir būti.

Blinda

Blinda portretas
Ar dar nesibaige liberastu dezutes "reikalas"?

Galerijos

Daugiau straipsnių