E. Gentvilas prašo premjero pasiaiškinti dėl R. Masiulio

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
Gentvilas tikisi , kad tos lėšos atiteks partijoms -ŠŪDO .

tomui, kodėl klaidinate ? Buvo streikas ..

tomui, kodėl klaidinate ? Buvo streikas .. portretas
Pirmadienį Lietuvos švietimo darbuotojų profesinės sąjungos (LŠDPS) reikalavimams pritariančių mokyklų ir darželių darbuotojai PRADEDA NETERMINUOTĄ STREIKĄ , prie kurio prisijungs 79 įstaigos. Kaip Eltai SAKĖ LŠDPS pirmininkas Andrius NAVICKAS, STREIKE dalyvaujantys švietimo darbuotojai neves pamokų, jiems nereikės eiti į darbą.

aldona

aldona portretas
o ką Gentvilas pastebėjo kad šiemet premijos sumažėjo ?

tomas

tomas portretas
Ne kiekvienas turi šimtatūkstantines sumas sąskaitose, o kai kas gyvena ,,nuo algos iki algos", todėl ,,pritvinkusiems" nuo įtartinai įsigytų pinigų sunku suprasti mokytojų dalią. Juk mokytojai ne streikavo, o prastovėjo dėl netinkamų darbo sąlygų, ir savo pareigas mokiniams atliks pratęsdami pamokas ar išeiginėmis dienomis. Mokiniai gaus viską, kas numatyta mokymo programose. Rokas Masiulis bene vienintėlis, turintis pilietinio žmogiškumo ir suprantantis mokytojų situaciją. Padėkos o ne priekaištų jis vertas.

močiutė

močiutė portretas
tegul E.Gentvilas paprašo paaiškinti Vilniaus valdžios kad streikuojantiems mokytojams išmokėjo premijas kaip atsibodo tie užsisėdėję seimo nariai kadencija iš kadencijos ir kelia tik intrigas o nei patys dirba nei kitiems dirbti leidžia balsuokime atidžiau rinkdamiesi partijas ir sąrašus gal eis kaip nors tais seimo veteranais atsikratyti

Mantulovai

Mantulovai portretas
Pataikavimas purkštaujantiems suįžūlėjusiems mokytojėliams nelaikytinas tvarkos įvedimu.

FY

FY portretas
Už ką jiems mokėti,Eugenijus Gentvilas teisus, ką mokytojukai "išskirtinis luomas".

Vienas

Vienas portretas
Plikis be partijos!

Elida Mantulova

Elida Mantulova portretas
Drįsiu leisti sau pagirti l.e. ŠMM ministro pareigas einantį Roką Masiulį už asmeninę drąsą ir situacijos suvaldymą, už sustabdytą streiką ir pasiektą susitarimą su mokytojų profesine sąjunga, kad mokytojams, kurie dirbs tam, kad streiko metu prarastas mokinių ugdymo rezultatas būtų kompensuotas intensyviau (daugiau) dirbant su mokiniais apmokant už mokytojų papildomą darbą iš dėl streiko sutaupyto mokytojų darbo užmokesčio fondo. Gerbiu įstatymus ir nepateisinu jų nepaisymo, tačiau šiuo atveju tai yra socialiai teisinga tiek mokinių, tiek mokytojų atžvilgiu. Protingumo ir teisingumo principais vadovautis reikia ir viešąjame sektoriuje, o neveikimas, dangstomas įgaliojimų viršijimu, vertintinas priešiška ir žalinga visuomenės interesams veika.

manau reiketub isvoliot klijuose ir plunksnose

manau  reiketub isvoliot  klijuose  ir  plunksnose portretas
sy apsepusy plika lyberasta ir privedus prie sienos su lenkais isspyrt y euro sojuza duoneliaut....

biski anonimas.

biski anonimas. portretas
Matyt gentvilui buvo smagu kikenti kai mokytojai laipiojo per langus,siukslynu paverte ministerija,jei ne Masiulis kazin kaip dabar butu,jis bent rado iseiti normalizuoti padeti.O kam rupi intrigos,o ne tvarka salyje,nieko nepadarysi.

Rima

Rima portretas
ko nerimsta tas pirmininkas be partijos? Gal sumaišė ir ne tuo Masiuliu susirūpino?

Anonimas

Anonimas portretas
Gentvilui senai laikas pasitraukti,o vis dar sėdi įsikabines į kėdę.O Masiulis yra puikus vadovas ir gerai mastantis,jis galvoja apie tautą ir jais stengiasi rūpinti ir nekabinkit jam šiuos nesąmoningus kaltinimus

augis

augis portretas
Gentvilas,tai kaip Kubilius,kuris sieke,kad Lietuva butu pigios darbo jegos salis,ir butu galima pritraukti investiciju.Pritrauke,tik milijona lietuviu uzdarbiauti svetur isvijo.Asilas liberalas.

Z

Z portretas
Panasu, kad R. Masiuliui reiktu pirminiku buti tai gal rastu ministru kurie kiekvienoje ministerijoje yvestu tvarka.

nuomone

nuomone portretas
Po toki R.Masiuli i kekviena Lietuvos ministerija vadovauti pasodinus,bent tvarka didesne salyje atsirastu,bet gaila,kad R.M.tik vienas. :) Ir ne liberalams kazka karkseti iki ateinaciu rinkimu.

Galerijos

Daugiau straipsnių