A. Dulkys: kartais pacientas – kaip futbolo kamuolys tarp įstaigų

Grįžti į straipsnį

R

R portretas
:)))

Klpd.

Klpd. portretas
Nu gal pagaliau atsipeikės tas mūsų Dulkiagalvis :D) Bet ką jis gali padaryti? Tik pakalbėti. Ne jo natūrai užkurt eskulapams pirtį ir pravėdyt jų vietines schemeles padarius totalines rotacijas ar pravarant normalų vertinimą - auditą po kurio tiems kas susimovė, atimt licendziją. Po tokių dalykų medicinos ponams, manau, net užsieny nebus vietos o čia padirbėt rezidentūroje kelis metus bus tik į sveikatą:D)

jooo

jooo portretas
''vyresniems žmonėms gydytojai mūsų šalyje atlieka ir psichologo funkciją, sako sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys'' „Reikia pasižiūrėti, o koks tų žmonių gyvenimas buvo. Gal jie neturėjo galimybių keliauti, socializuotis, nesusiformavo tokie įpročiai. Deja, mūsų sovietinio, skurdoko gyvenimo paveikti žmonės randa bendravimą tik per kaimynus, gydytojus, slaugytojas ir t.t. Čia tarsi žinutė, kad turime kažką daryti kultūros srityje“, – pridūrė A. Dulkys.'' Taip kalbejo sveikatos laidoje ! Gal vertetu jam pasikalbeti ir su zmonemis, kaip medikai zmones siuntineja vienas pas kita ir zmogui reiskia pretenzijas , o kodel siuntejas neatliko tokiu ir kitokiu tyrimu - buvo reikalingi privalomi ir pats elgiasi vel lygiai taip kaip kritikavo kita gydytoja, pats nieko nedarydamas . Pabumbejo ir be jokiu tyrimu skyre vaistus. Oi kiek buna istoriju..

D ulkys

D ulkys portretas
By bys.

iki ko nusiritom

iki ko nusiritom portretas
Tai kuo pats uzsiimi Dulky? Ivesk tvarka, pats gi ministras, bent jau skaitaisi...

Laima

Laima portretas
O,cia tai ministras!L.teisingai daro,kad aiskinasi cia ir dbr,o ne ka pranesa jam.Nes yra tikriausiai ir savų paslapciu medicinoje.Man niekaip nedaeina,kaip medikai gali dirbti trijose,ar penkiose darbovietėse?Koks tada ju konsultavimas?Kazkuri darbovietė kencia.Omeny turiu pacientus.O,kencia valstybinės poliklinikos ir ligoninės!!!!!!!!!!!!!!!Niekad nepamirsiu,kai su mama nuėjome pas budinti gydyt.dėl ūmaus skausmo.Pasiuntė daryti kraujo tyr.ir turėjome gryzti,o daktarės jau nė kvapo nėra!!!!!!!Buvo likę dar 20 min.iki jos darbo pabaigos!!!!!!Buvo paaiskinta,kad kvietė,bet mūsų dar nebuvo!!!!!Kiek isivaizduoju ir tyr.atsakymo dar nebuvo,ten turėjo greitai padaryti,bet jau tukrai dar nespėjo.Mama pagyvenusi,lėciau vaiksto.Bet kur tai matyta,daktarė islėkė vidury vizitacijos!!!!Kaip tai gali būti?Dar buvo pasakyta,kad i kita darba.Kaip jums patinka?!Ji jus kvietė jūsų nebuvo.O,kad daktarei dar buvo like dirbti 20 min.,nesvarbu.Geras daktaras ir po savo darbo val.pasiliks 20 min.

Iš \\\\\.../////

Iš  \\\\\...///// portretas
dalies man jo gaila,tai silpnapročio sistemos auka.

Viską

Viską portretas
žinot, bet nieko nedarot, kad pacientas nebūtų kamuolys. Galėtų, tai padarytų krepšinio kamuoliu Jasikevičiui pasidžiaugti.

Neber kantrybes

Neber kantrybes portretas
Kur konstitucine zmogaus teise i sveikatos prieziura?! Kada tuos Lietuvos zmoniu priesus atstatydins?!

Ooooo \\\\\.../////

Ooooo   \\\\\...///// portretas
gal jį tenai uždarys?

Dulkė \\\\\.../////

Dulkė  \\\\\...///// portretas
Jo vietoje būnant nerizikuočiau,gimtinėje vos spėjo kudašių išnešti,o tai būtų iš'Dulkinę jo švarkelį.___Užsiraus "ministras",tai laiko klausimas.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Nuoširdžiai ačiū

Pensininkė

Pensininkė portretas
Geriau jis ramiai sėdėtų,darytusi foto sesijas,negu darytų nesąmones,kenčiantiems nuo ligų žmonėms.Kur jis prisiliečia,ten tragedija.

Adis

Adis portretas
Revizorius

ligonis

ligonis portretas
ponaiti eik dirbti pagal specialybe o ne sveikatos ministru nes neturi jokio zalio supratimo apie ligonius ir ligonines apie ligonius

Kaip

Kaip portretas
pacientas?

Dulkinizmo Pabaiga?

Dulkinizmo Pabaiga? portretas
Dulkys pats pasiprašė į Rokiškio psichiatrinę ligoninę. Tiek prisidirbo, kad tik teismo psichiatrai išgelbėti nuo kalįjimo gali.

Galerijos

Daugiau straipsnių