Chaosas dėl lengvatos šildymui: premjeras žinojo, ministrei nepranešė

Grįžti į straipsnį

TAIP

TAIP portretas
Šildymo lengvatos yra nesąmonė, nes jomis naudojasi ir turtingi. Ir ką jau padarysi kai daugiabutyje leis atsijungti, juk visi namo viduje prijungti prie tų pačių vamzdžių. Pirma pasimokyk santechnikos.

...

... portretas
PIRMA grąžinkit ikikrizinį PVM, ir TIK paskui, leidus atsijungti nuo tų centralizuotų tinklų, pradėkit kalbėt apie tos 'lengvatos' panaikinimą.

Žinau

Žinau portretas
Žinau,ką reiškia šildymui lengvata.Ja teko pasinaudoti prieš penkis metus vieną šildymo sezoną.Tai buvo kryžiaus keliai.Vyras neteko darbo,o trys vaikai buvo moksleiviai.Pirmiausia iš vyro nepriėmė pareiškimo,nes 3 mėn neatstovėjo Darbo biržoj.Teko man atsiprašyti iš darbo ir vykti į seniūniją,įrodyti,kad vyrui iki pensijos liko mažiau nei trys metai ir jokios Darbo biržos nereikalingos.Paskui suskaičiavo mašinos vertę,žemė būk tai kas mėn duoda pajamų po 120Lt,dar santaupos...,kas ketvirtis darbo užmokesčio pažyma,iš mokyklų pažyma.Niekam nepavydžiu tos šildymo lengvatos,o turtuoliai gyvena nuosavuose namuose ir jiems visai neaktualu bus tos lengvatos ar ne.

piktas

piktas portretas
tai senmergei su galva negerai...

lkl

lkl portretas
biudzetas kiauras,karui istaskomi simtai milijonu.is ko moket kompensacijas?dziaukites,kad vel pensiju nepavoge...kol kas nepavoge...

Galerijos

Daugiau straipsnių