Dėl vaikų paėmimo iš tėvų – R. Karbauskio pataisos

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Argi čia karbauskio paruoštos pataisos,pirmiausia reikia gerai perskaityti,o jau paskui liaupsinti.Tai jo visa gauja atiminėjo vaikus iš padorių šeimų,kaip jie pasielgė ir kaip dabar dar napalieka tos šeimos,tampo po teismus.Tai čia susidares klanas vaikvanagių,nužiūri šeimą na ir pirmyn,reikia atakuoti psichologiškai.Jie visi niekšai iš niekšų.

kaunas

kaunas portretas
saunuoliai karbauskiui ir puidokui aciu uz protingas pataisas aciu jiems

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Net Babuinės iš Žiegždrių agituoja už gandragalvius(babuinai-Afrikos bezdžionių rūšis)

Geriausias LT Prezidentas

Geriausias LT  Prezidentas portretas
Dr. M. Puidokas pats tinkamiausias kandidatas i Lietuvos prezidentus. Moka anglu kalba ir kitas vakarietiskas kalbas , jaunas ir perspektyvus.

Jomajo, kolchozas

Jomajo, kolchozas portretas
patys prisidirba, po to patys "gelbėja".

Onute

Onute portretas
Ir gerai,kur dirba prie projekto keli protingi zmones ,viska sutvarkys,o kai pradeba bobos tai ir gaunasi bobincius.

Anonimas

Anonimas portretas
Tik dabar atsikvošėjo,kad taip plėšti vaikus nuo tėvų,kaip Kaune iš Krušinskų šeimos,yra neteisėti.Ir tas skundykas kur yra būtina jį teisti už tokį šmeižtą ir turi būti panaikinti visi kaltinimai šiai šeimai,nes taip palikti negalima.Tai padori šeima ir auklėja vaikus nuoširdžiai ir dorai.Skiepija tai kas yra gražu,kad reikia gerbti visus. Lai teismas sugražina jiems neteisingus apkaltinimus ir palikite juos ramybėje.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Jai ne koncervadebilizmas gyventume kaip norvegai /

...

... portretas
BŪTINAS išsamus tyrimas dėl juodosios Š** įtakos į Matuko tragediją - JAI tokio įvykio REIKĖJO, jis KEISTAI OPERATYVIAI ir atsirado; vėl po kurio laiko sužinosim kad užsienio kontoros MILIJONINIUS kyšius į Lietuvą siuntė, bet mes ESĄ 'jau nieko negalim nes - senatis".

Babunė

Babunė portretas
Mane ir mano draugę Marytę, tą kuri Žiegždriuose dirba, labai stebina iš kur atsirado tiek daug viską žinančių apie Karbauskį. Apie begalybę jo vaikų. gal dėl to ir rašo piktus komentarus vyrai, kurių boboms vaikus Karbauskis užtaisė, ar bobos kurių jis nepatiešino. Ne kitaip, nes kada skaitome tuos piktus, šmeižikiškus komentarus, jauti kad žmogus galvoja ne galvos smegenimis, bet tomis kurios yra trimis sprindžiais žemiau.

Uz visuomenes kirsinima

Uz visuomenes kirsinima  portretas
Uz visuomenes kirsinima ir nesantaikos kurstyma yra staipsnis tai kodel kaltieji dar nenuteisti ir pagal prezidentes zadanija priimti stanbulo konvencija kuri vel kirsins visuomene kas uz tai bus teisiamas

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Gal gandragalviai mane apšviestų?Kaip čia yr,įstatymas priimtas pernai liepą,o priėmė jį lansberginiai?

Ar teisingai supratau, kad

Ar teisingai supratau, kad  portretas
seimo opoziciniai,, prastūmė ,, tokį įstatymą kuris sukiršino sukiršino gyventojus , o visas pyktis verčiamas ,, valstiečiams ,,? ,, valstiečiai,, įvertinę projekto ,, naudą,, ir pamatę ,, juodasias skyles,, ėmė ir paruošė pataisas )) liko laukti opozicinių aikčiojimo ,, kaip jie viską padarė gerai šiuo projektu ,, , ir nereikia jokių pataisų )

man patinka ši valdančioji dauguma ,

man patinka ši valdančioji dauguma ,  portretas
ji dirba , jei kas negerai taiso ir keičia , o ne užsispyrę laikosi savo " projektų " .... kad ir su Vaiko apsaugos dėl kurio balsavo seimo nariai - saugo vaikus , o poįstatyminiai aktai, dėl kurių vaikai galėjo būti lengvai atimami, kiek girdėjau aiškinant Puidoką - supratau , kad už juos seimas nebalsuoja , nes rengia ministerijos valdininkai .Man patinka protingi žmonės kurie taiso klaidas . Palaikiau Puidoką , palaikau ir Karbauskį , nes mano nuomone tik bendromis jėgomis reikia dirbti , o ne taip kaip seimo opoziciniai - kritikuoja ir kiršina ...nors įstatymą " stūmė " opozicinis konservatorius Majauskas ir dabartinė paluckietė Šakalienė ? ...man dar tiktų toks mėgiamas žodis - buldozeriu ....:) Sėkmės valdančiajai daugumai .

Sigitas

Sigitas portretas
Labai gerai kai vyksta praregėjimas ir veikia sveikas protas. Todėl tikslinga sustabdyti tą seimo priimtą nuo 2018 m. liepos 1 d. Lietuvos gyventojus luošinantį, su kitų šalių priemaišiniais užkratais, įstatymą. Prieš į gyvenimą išleidžiant, paleidžiant veikti tą vaiko saugos įstatymą visu pirma reikia atlikti namų darbus, o jų yra nemažai t.y. 1. Turi būti atlikta vaiko teisių apsaugos visų tarnybų darbuotojų per atestacija, griežta atranka, paruošimas, apmokymas. 2. Tas pat liečia šeimoms pagalbą teikiančių mobiliųjų komandų narius, globėjus. 3. Tame vaiko saugos įstatyme neturi būti tų debiliškų grėsmės lygių. Pati prezidentė, kai kurie seimo nariai, vyriausybės kabinetas matomai primiršo, tai priminsiu t.y. "Šeimos apsauga Lietuvos teisės sistemoje turi prioritetinę reikšmę. Konstitucijos 38 straipsnio 1, 2 dalyse taip pat nustatyta: „Šeima yra visuomenės ir valstybės pagrindas. Valstybė saugo ir globoja šeimą, motinystę, tėvystę ir vaikystę.“

AS

AS portretas
KA VALSTIECIU KEKSES? PISA JUS IS JUMS PATINKA? KARABASAS TRASOM AR RUBLIAIS MOKA?

skaitom kodėl ne Puidoko -

skaitom kodėl ne Puidoko -  portretas
Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto vadovės „valstietės“ Agnės --Širinskienės teigimu, tai yra PAKOREGUOTAS GRUPĖS SEIMO NARIŲ TEIKTAS ĮSTATYMO PATAISŲ VARIANTAS , kuriam priekaištų turėjo Seimo teisininkai. „Seimo narys Mindaugas Puidokas ir grupė Seimo narių su nevyriausybinėmis organizacijomis parengė projektą, kuris KETURIOSE VIETOSE PRIEŠTARAVO KONSTITUCIJAI . Kadangi tikrai labai jautrus klausimas, nusprendėme pabandyti padėti pataisas pataisyti, kad neliktų prieštaravimų“, – BNS sakė A. Širinskienė.--

tam As ir zelemun...

tam As ir zelemun... portretas
Pasigėrėjimą keliantys konservatoriško intelekto komentarai :)

labai geras pataisymas , ačiū

labai geras pataisymas , ačiū  portretas
---Smurto sąvoka nėra keičiama, bet rezultatas yra, kad vaiko paėmimas daromas kraštutiniais atvejais“, – apie koreguotas pataisas sakė A. Širinskienė. R. Karbauskio registruotame projekte numatyta, kad „vaikas priverstinai gali būti paimamas iš jo tėvų ar vaiko atstovų pagal įstatymą tik tuo atveju, jei tai yra proporcinga priemonė, būtina siekiant išvengti realaus ir tiesioginio pavojaus vaiko gyvybei, sveikatai, ir šis pavojus negali būti pašalinamas kitomis priemonėmis“. Sprendimas paimti vaiką turėtų būti „pagrįstas ir motyvuotas, be kita to, nurodant ir aplinkybes, kodėl vaiko nebuvo įmanoma apsaugoti kitais būdais“.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Natalka,pamokyk,kaip nevagiant,gaunant lietuvišką algą,per 20 metų susitaupyt milijoną.Negeriu,nerūkau,pas prostitutes nevaikštau,dirbt galiu pagal 2 aukštuosius po 12 valandų per parą,šeima išsilaiko pati.Nebent Kremlius prafinansuotų.Tiesa idealiai moku 3 kalbas.

vakiagrobiai is LGBTlyberastines

vakiagrobiai  is  LGBTlyberastines portretas
Soroso apmokamos kontoros krito y panika ......DEGA BIZNIS,,,todel puole visas pamazgas pilt kiek tik gali ant Karbauskio...

Keista

Keista portretas
Karbauskio, tikrai Karbauskio, o ne Puidoko?:

tam AS - visi zinokad lansbergys kgb stukacius ,

tam  AS -  visi  zinokad  lansbergys  kgb  stukacius ,  portretas
grybauskaite kadrinis KGB darbuotojas, kaip kad ir 99,9% konservatlyberastines ir politkaliniu tremtiniu KGBstukaciu -agentu gaujos

tam --keista-- visiskai sutinku

tam  --keista-- visiskai sutinku   portretas
tai Puidoko,o ne Karbauskio nuopelnas , bet visvien tai teigiamas zingsnis...

tai--AS----nereikejo pinda kraipyt

tai--AS----nereikejo  pinda kraipyt  portretas
nebutu vaiku pridirbes... lyberastine sekreTARKA....

AS

AS portretas
VISI ZINO KAD KARBAUSKIS YRA KGB AGENTAS

Keista

Keista portretas
Pataisas pasiūlė Puidokas, o dabar jos tapo Karbauskio nuopelnais? N a jau, niekaip nepatikėsiu.

AS

AS portretas
VEL DEBILOIDU KAIMIECIU GERBEJU PRILEIDO. VERYGOS PACIENTAI VISI TURBUT :) JUS SU MUILU AR BE KARABASUI I SIKNA LENDAT? VISI ZINO KAD KARABASAS VAIKU PRIDARES, PALIKES, IR VOGTAIS PINIGAIS VISKA UZGLAISTE

nuomonė

nuomonė portretas
Na slidus antras punktas?Ar nemanote,kad vietos interpretacijom galimai lieka?

pagaliau

pagaliau portretas
atsitokėjo seime, nes su tokiais ir panašiais įstatymais dar trečdalis emigruos.

siomis pataisomis Karbauskis bando istaisyt

siomis  pataisomis  Karbauskis  bando istaisyt   portretas
konservatlyberastines kgbesnyku gaujos ,,,ydirby,,, vaikiagrobiu aferose bendradarbiaujant su ,,bernevernet,,, gauja ,,, SIS ISTATYMAS TUREJO BUT PRIIMTAS DAR PRIES 28 METUS ,kada konservu ir socdemu gauja pasikele skvernus su nuogom siknom leke y euro kolchoza...

natalija

natalija portretas
tU ZEMENCIUKAI sulauksi savo liezuvio nevaldima ir smeizima bqaudziamos bilos beproti nnedaperetas

Kaunietė

Kaunietė  portretas
Jūs pilat pamazgas ant Žaliųjų, bet jie ir taiso visas klaidas po nepriklausomybės ypač pridarytas konservatorių kelia atlyginimus,pensijas vaikų pinigus,o Kubilius viskâ tik nuėmė ir kol vadovavo neatstatė!!!!!!

Ačiū Gerbiamam Karbauskiui

Ačiū Gerbiamam Karbauskiui portretas
Geriau vėliau, negu niekada. Žinoma, su šiuo vaikgrobių įstatymu labai pavėluota, nes Tauta užpykdyta ir įbauginta jau nuo rudens. Tačiau gerai, kad bent jau ėmėsi taisyti gestapo įstaigos padarytą milžinišką žalą vaikams ir tėvams, visai šeimai ir Tautos patriotizmui. Tikiuosi dauguma šį įstatymo pakeitimą palaikys, o jei ne - jaunų šeimų migracija taps nesustabdoma, o valstiečių reputacija negrįžtamai sugadinta.

Taip

Taip portretas
Nuosproga Šiukšlė tu zelemuncikai,jis dar nepavoge ,o Tu matyt siuksle esi vagis

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Ką šis gandragalvis gali išmanyti apie šeimą ir vaikų auklėjimą?Pats padaręs užkrovė motinai ir kad tylėtų davė maišą prisivogtų letuviškų pinigų.

Galerijos

Daugiau straipsnių